Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 9. Hozzászólás ideje: Február 9. Amikor kiszúrtam a meghasadt Mault, akkor az is feltűnt. Csatlakozós a dereka. Az eredeti tuti nem ilyen kupakos. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 9. Hozzászólás ideje: Február 9. Hú, de régi kezd lenni a Baljós árnyak. Repül az idő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Február 9. Hozzászólás ideje: Február 9. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért az durva, hogy a PT-t ünneplik. Ezt is megértük. Azért Quarron, - aki valljuk be mára a PT-utálat Grand Masterévé vált- arcát megnézném mikor ráébred mivé vált a PT. Illetve a többiekét is akik miatt ott kellt hagyni akkoriban a főfórumot. 1 2 Válasz
reaper Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Azért akárki is rajzolta ezt, morbid humora van. Darth Mault két darabban rajzolta meg. Ráadásul ez egy létező akciófigura Szerkesztve: Február 10. - reaper 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Ez elég spoileres amúgy is, érdekes doboz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Még 99 környékén jött ki a figura? Vagy később? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. 18 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Még 99 környékén jött ki a figura? Vagy később? 2000-es, nem spoilerezett, mint a filmzene CD. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. Hayden interjú az Empire-ben. https://www.empireonline.com/movies/news/hayden-christensen-star-wars-prequels-trilogy-movies-held-up-well-exclusive/?fbclid=IwAR0vR4WGY1Cn5r407e8ceNca7iOq0bDhJ-E5zDdUU07tsvopwdpTT_HNYwU 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 15. Hozzászólás ideje: Március 15. Jake Lloyd paranoid skizofrén. https://index.hu/fomo/2024/03/15/jake-lloyd-star-wars-gyerekszinesz-mentalis-osszeomlas-skizofrenia/ 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Dave Filoni Rian Johnsonról: " I visited Rian on [The Last Jedi]. But Rian was the one who shoved me up front, sticking lenses in my hand and really getting me immersed in it. And so I still talk with him to this day. He’s obviously a very talented filmmaker, and I was just very fortunate to be in such an environment where I could sit and listen and learn." https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/the-mandalorian-dave-filoni-grogu-star-wars-1235338924/ Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Egyébként a napokban Lucas is kiállt Bob Iger mellett, a TFM képzelhetitek hogy reagált Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Én is olvastam. Lucas konkrétan azt mondta, hogy az SW nem amatőröknek való, ezért adta el a Disney-nek. Vagy valami hasonló. A TFM remélem kollektív öngyilkosságot követett el. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: Március 22. Bár nem szokott érdekelni hogy ezek a szerencsétlenek épp min agonizálnak, de bevallom ez a mostani vergődésük kicsit olyan mintha hájjal kenegetnének 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Azt írja itt a címbe, hogy minden remény elszállt arra, hogy az SW-t megmentsék. De miért? Ők még mindig csinálhatnak maguknak fan filmeket, amire aztán jól kiverhetik egymásnak. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. De ők azt várták Lucas majd visszavásárolja és eltörli amit a Disney csinált, és megcsinálja az "igazit" 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Hát ez LOL! Dave "Kennedy Ellen Áskálódó" Filoni jókat írt Rian "Tönkretetteagyerekoromat!!!!!" Johnosnról, és George "Most Már Ő A Tökéletes Star Wars Kreaátor" Lucas kiállt a minden gonoszság forrása, azaz a Disney ellen. Erre az antirajongók: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Ezek tuti a nézettség utáni pénzre mennek. Senki nem lehet ennyire degenerált. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: Március 22. Több évnyi starwars.hu-s fórumozás után én azt mondom: de simán lehet valaki ennyire degenerált 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. (szerkesztve) 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Senki nem lehet ennyire degenerált. Olvass bele a The Acolyte trailere alatti kommentekbe, és azt fogod kívánni, bár ez lenne a degeneráltság maximuma. Szerkesztve: Március 22. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Beleolvastam már tegnap előtt, köszi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Te is? Én is. Nem kellett volna. Bár annyi jó származott belőle, hogy találtam arra okot, hogy ezen a héten is igyak. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Sőt én be is írtam! 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. A TFM minek a rövidítése? Magánvéleményem hogy nagyon betegnek kell lenni ahhoz agyilag, hogy több évvel az ST után még abban reménykednek hogy Lucas visszavásárolja - lassan 80 évesen- a Lucasfilm-et és újraforgatja több évig az új ST-t. Az a Lucas(és itt jön a betegség legmélyebb foka) akit ezek a nyomorultak a PT idején élve akartak elégetni máglyán, mondván tönkretette a gyerekorukat mert nincs benne Z-95-ös vadászgép. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. 4 perccel korábban, Frenkie írta: mondván tönkretette a gyerekorukat mert nincs benne Z-95-ös vadászgép. De eme ősi, isten és ember ellen elkövetett bűnét jóvá tette, amikor a TCW-be betette a Z-95-ösöket. Azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy hány olyan vadmarha van, aki anno a PT-t úgy szidta, mint most az ST-t, de közben Lucas visszatéréséről ábrándozik. Mert az tényleg klinikai eset lehet. Amúgy ez a minta szinte minden rajongói közösségben fellelhető. Ugye most jött ki az Alien: Romulus trailere, és a "rajongók" már ott is fröcsögnek. És itt is vannak orvosi esetek. Például a "fúj-CGI" kijelentések, ami azért 2024-ben már szintén beteges dolog. Kábé mintha valaki a '80-as években még mindig azért hisztizne, mert színesek a filmek. De a kedvencem az volt, amikor az egyik agybajos kifejetette, hogy ezt a franchise-t is lezülleszti a Disney woke kultúrája, mert nő lett a főszereplő. És volt, aki like-olta a véleményt. Szóval elmebetegek mindenütt vannak. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. 36 perccel korábban, Frenkie írta: A TFM minek a rövidítése? Magánvéleményem hogy nagyon betegnek kell lenni ahhoz agyilag, hogy több évvel az ST után még abban reménykednek hogy Lucas visszavásárolja - lassan 80 évesen- a Lucasfilm-et és újraforgatja több évig az új ST-t. Az a Lucas(és itt jön a betegség legmélyebb foka) akit ezek a nyomorultak a PT idején élve akartak elégetni máglyán, mondván tönkretette a gyerekorukat mert nincs benne Z-95-ös vadászgép. TFM = The Fandom Menace 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. (szerkesztve) 14 perccel korábban, Yoda József írta: TFM = The Fandom Menace Azt hittem, elirtad a TPM-et. Szerkesztve: Március 22. - Pildi 2 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lucas az ördög ismét. Megelevenedik az ezredforduló. körbeértünk. Itt megírtuk mit kell erről tudni. https://rebo.hu/2024/03/21/george-lucas-kiallt-a-disney-vezetoje-mellett/ 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.