Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat


gunji

Ajánlott hozzászólás

Persze, hogy nem volt....csak poénból írtam a felajánlást. Bár lehet, hogy volt! :D És ha volt, akkor a nép nevében Kinert választjuk! :yeah: Vote for Kiner! Vote Now! :peace:

 

Ha jól emlékszem, az ep7 rendezésének megnyerésére sem volt könnyű, ezek után ha még animációs sorozatokhoz zeneszerzést is felajánl, az érdekes fordulat lenne. :D

Én is örülnék Kiner-nek, mert nagyon jó zenét készített - én egy lehelettel több klasszikus motívumnak még örültem volna, de ennyi -. Mivel James Bond-fan is vagyok, így nem érne megrázkódtatásnak a hír ha új zeneszerző lenne, ott pl. 23 filmek volt 9 zeneszerzője, és 1 kivételével mindenki fantasztikusat alkotott, de ez már OFF.

Szerkesztve: - Brodie
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Várjáááááál Ody....egyelőre elég, ha csak az EPVII-et társítjuk JJA-hoz. :nana: Ha azt elbanthapuduzza, akkor a fennmaradó részekkel egy másik rendező még fel tudja javítani a dolgokat. Egyébként talán jobb is lenne, ha minden részt más készítene.

Lehet, hogy egy kicsit le vagyok maradva, de nem úgy volt, hogy John Williams szerzi az EPVII. zenéjét?

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szép összefoglaló a concept artokról itt.

 

Valóban, ez mind szép és jó... A kérdés csak az, hogy maga a sorozat milyen lesz? Erről egyenlőre inkább jobb, ha így vélekedünk:

 

http://www.youtube.com/watch?v=ussCHoQttyQ

Szerkesztve: - dalekterminator
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tök jó, hogy Dave így tartja a külvilággal a kapcsolatot még a műsor buzgó készületei közben is. Úgy tűnik szeret együtt dolgozni Weismannel és Kinberggel.

Szerkesztve: - Merr-Sonn
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Aki nem értené esetleg, annak egy kis összefoglaló:

 

Alap kérdés: miben fog különböznö a Rebels látványa és történetvezetése a TCW-től.

 

Filoni: A rebels alkotási folyamata közben megpróbálják leutánozni Ralph Mcquarrie stílusvilágát, több ceruzát használnak el, tehát a show inkább a tradícionális képalkotáshoz áll majd közelebb. A TCW-t sok kritika érte a karakterek kinézete miatt, itt vissza fognak térni a hagyományos rajzfilmes karakteranimációkhoz. (Nyilvá kevésbé lesz töredezett a kontúr, de gondolom a leegyszerűsítésnek oka az idő - költség faktor is.) A hangulatra kitérve Filoni azt válaszolta, hogy a show könnyedebb hangvételű lesz a TCW-hez viszonyítva és bár a TCW-ben is voltak vicces momentumok, ott a hangulatot alapvetően a ROTS mozifilmhez kívánták igazítani, míg Filoni szerint a New Hope alapvetően sem olyan sötét, ahogy szerinte az egész birodalmi korszak nem olyan sötét, mint a TCW idősávja, ahol a jedik töbszörös árulással és nagy dilemmákkal, súlyos dolgokkal találják szembe magukat. Filoni szerint a TCW volt a sötét korszak, a Rebels lesz a könnyedebb hangvételű sorozat.

Kitért még a két főbb alkotóra, hogy azok mennyire értenek a karakterekhez, milyen jól tudják visszaadni egy karakter vagy jelenet érzelmi mélységét. Itt egy klasszikus dicshimnusz hallható, csodálatosak, faszányosak, zsenik az alkotók. :roll:

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért vegyük figyelembe, hogy a TCW idején egy galaxis méretű háború volt. Legyen egy korszak akármilyen elnyomó és diktatórikus, egy háborúban azért általában több és nagyobb szörnyűségek történnek, mint a békeidőben.

 

Egyébként arról beszél a végén (amit Zéé "dicshimnusznak" egyszerűsített), hogy a régi trilógia azon hangulatát akarják vissza adni, amikor a főhősök a Birodalom elől menekülnek, ami szerintem nem rossz alapkoncepció

Szerkesztve: - Nabopolasszar
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tessék, lefordítottam nektek...lehet örülni!!!!!

 

- Mi a legnagyobb különbség ennek a műsornak a kinézete és a TCW között, amennyiben a két stílust összevetjük?

- Nos, alapjában a TCW egy meglehetősen szögletes természetű műsor főleg a szereplők tekintetében, amit George és én már az elején eldöntöttünk, mert George ragaszkodott ehhez a formatervezéshez, szemben a finomabb ívekkel. De tudod, néhány ember neheztel emiatt az éles vágású kinézet miatt. Részemről a karakterek kinézete sokkal tradicionálisabb ebben a showban, jóval animáltabb, mint ahogy a TCW kinéz. Illetve a TCW karakterei a filmekhez képes kissé durvábbak, de alapvetően az egyik legfontosabb dolog, hogy a show karakterei meggyőződésem szerint sokkalta hagyományosabbak , és mi megpróbáljuk ezt a ceruzavonásokkal kifejezni, ami valóságos hatást kelt, ahogy az Ralph Mcquarrie alkotásaiban is visszatükröződik. A TCW különböző stílusok, textúrák és festészeti módszerek sokaságát vonultatja fel, ami különbözik Ralph stílusától, amit mi legjobb tudomásunk szerint megpróbálunk leutánozni a műsorban. Van még egy jelentős különbség, hogy a TCW valahogy egy sötétebb műsor, tudod, ez alatt azt értem, hogy a Sithek bosszúja az Új reményhez képest egy sötétebb film, és mi feltétlenül igyekszünk az Új reményt alapul venni a Rebels készítése közben. Azt hiszem, hogy ebben Greg és Simon igazán jó munkát végez, és ez igazán nagyszerű, hogy nagyszerű karakterépítést tesznek le az asztalra. Tudod, én az egész vizuális alkotás folyamatát Dzsordzstól tanultam, és még sok dolgot arról, hogyan kell Star Wars írni, azonban Gregnek jelentős a tudása, miként alkossunk animációs történetet és van egy kiépített és strukturált alkotási folyamata és ezért is igazán különleges Greggel egy szobában lenni és őt alkotás közben figyelni. Greg is igen tehetséges az érzelmek és szituációk megrajzolásában. Visszatérve erre a két alkotóra, ők igen fontosak az alkotási folyamatban és ebben különbözik a TCW-től a műsor, hogy vannak ezek a srácok, akik célul tűzték ki, hogy jó karaktereket és egy jó csoportot hoznak össze a műsornak. Azt is le kell szögeznünk, hogy a TCW sötét dolgokkal gazdálkodott, ami rendben is van, de mi most egy egészen más szituációban vagyunk, ahol nagyrészt menekülni kell a Birodalom elől, ami pontosan az a Star Wars, amire mi összeálltunk, hiszen most nem a jedik sorsával, megvezetésével foglalkozunk, ami a pusztulásukhoz vezetett…szóval ez egy teljesen más hangvételű műsor lesz és ezt egyértelműen látni fogják a nézők is.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Bánom is én, menekülhetnek a főszereplők az Inkvizítor elől egy folyosón különböző ajtókon keresztül (bal oldalt be, jobbon ki mint a Scooby Doo rajzfilmekben :D), miközben a Benny Hill Show főtémája játszódik a háttérben, csak szépen nézzen ki az animáció. :lol:

Szerkesztve: - Merr-Sonn
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Javíthatatlan Birodalom-fanatikusként nagyon várom már ezt a sorozatot. :D

Kíváncsi vagyok, hogy mennyire dolgozzák ki a Császár rendszerét (arról eddig csak könyvekből, képregényekből és játékokból tájékozódhattunk, azok pedig olykor ellentmondtak egymásnak). Remélem, hogy erre szánnak időt majd a sorozat készítői.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.