Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat


gunji

Ajánlott hozzászólás

Egyébként érdekes lehet a dolog, mert már most pénteken be lesz mutatva az első rész a DisneyXD -n az USA -ban, szóval akár már a hétvégén is láthatjuk majd az első részt. Mindenképpen résen kell lenni!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az történt velük, hogy miután kipenderítették a főszerkesztőt, a stáb java is ment vele.

 

Az index is ugyanaz a szenny. Függetlenül a politikai orientációtól, amikor a kultúrát veszik górcső alá, mondjuk kritikát írnak egy filmről, az majdnem mindig (de leginkább mindig) értéktelen hulladék. Mondjuk szerintem minden cikkük az, de ugye izlések és pofonok. :D

 

viszont érdekes, hogy az író sugallata szerint akinek a régi részek tetszettek azoknak ez is fog, ergo szerinte van OT és PT fan és kész?

 

Mondjuk néhány napja, még a köhöm....kizárásom....köhöm idejében, egyesek azt fejtegették, hogy igen. Van OT és PT fan, de csak aki mindet szereti, az a teljes értékű fan. Most nem akarom előröl kezdeni a meddő vitát, de igen....a kritka írója szerint a Rebels az OT fanoknak készült. Bár valószínüleg sokkal helyesebb lenne azt írni; ez a sorozat azoknak készült, akik odáig vannak az egy űrhajó egy legénység felállásért. Főleg azoknak fog tetszeni, akik a Firefly sorozatot is egekbe magasztalták. Ha nem unod, hogy sok évadon keresztül kell egyazon csapat kalandjait bámulni, akkor a Rebels mindenképp a te sorozatod lesz.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A szept 26. megjelenés tényleg finom volna.

 

http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=18558

 

Akkor szombaton már mozizunk mint a régi szép TCW időkben. Nyami nyami :D SZombat reggel úgy indítok, hogy net - ncore - redőny - meleg tea - REBELS fuck Yeah

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Most jutott eszembe, hogy a TCW 5. évadtól már 1080p ben nyomatták a WEB-DL epizódokat. Volt valami technikai korlát, amit korábban nem tudtak megoldani (gondolom a csoport nem tudta így rögzíteni). Ha jól rémlik még a Theparadox fórumára is kitették, hogy az 5. évadtól full HD lesz a WEB-DL. Szóval arra számítok, hogy ezt a szokást a Rebelsnél is tartani fogják.

A TCW 6. évad csak azért nem volt így elérhető, mert kezdetben 720p-ben streamelték, de azóta már az is fenn van (ncore és társai). Mivel most több forrásunk is lesz (TCW 6. évadnál csak a svábok kaptak vetítési jogot) így most minden bizonnyal nem lesz probléma 1080p-ben feltenni a részeket.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon bízom benne! Egyébként a pénteki megtekintéshez majd kell valami ketyere vagy kód, nem tudom pontosan, de azért remélem lesz olyan aki felveszi és felrakja. :)

Gondolom a mágikus dekóder. Nyugi, steamról 5 perc alatt lekapják. :cool:

 

szerk.: Apple TV-re gondolsz? Igen, ahhoz kell. A Netflix csak softweresen elérhető, ahogy a Disney csatornák is, szóval nincs külön hardweres követelmény.

szerk 2: Már megtaláltam, igen, regisztrálós valóban.

 

Szóval akik szerencsések és megkapták a belépési jelszót, azoknak lesz elérhető.

 

szerk 3: Most állt össze. Szóval a WATCH Disney XD az egy külön szolgáltatás. Áháááááááá! Ez egyfajta aplikáció, hogy IOs rendszeren, mobilokon, tableteken is tudjad nézni. Érdekes.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Simon Kinberg az Empire magazinnak adott interjút a Rebels kapcsán, amiben elárulta, hogy lesznek a sorozatban az EPVII,VIII,IX -ra utaló easter egg -ek. Azt is elmondta, hogy a fejét vennék ha elárulná mik ezek. Ami pedig a sorozatot illeti, az egekbe lőtték a várakozásaimat az alábbi mondatai:

 

"Habár a sorozat elsődleges célközönsége a fiatalabb korosztály, Kinberg elárulta, hogy nem lesz minden boldogság és napsütés.

Nem félünk sötétebb helyekre vinni a karaktereinket. Az első évadban van néhány háttértörténet a fő karakterekről amik sokkal sötétebbek és drámaibbak mint bármi amit eddig láttunk az animációs TV műfajában, amelyek ugyanolyan mélységű és gyerekkori traumák, mint amit a filmek karakterei éltek át."

 

 

Nagy szavak és ígéretek annyi szent!

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez kifejezetten jó hír, remélem meg is valósul és a Rebels továbbviszi majd a TCW szellemiségét.

Ahhoz azért nagyon fel kell kötnie a gatyáját. :cool: A TCW a közhiedelemmel ellentétben kőkemény sorozat volt, atomdurva mondanivalóval és überbrutálisan naturális ábrázolásmóddal. Emlékeztek arra, amikor Cade Bane a kalap miatt szitává lövi az egyik fejvadászt? És ha ez még nem lett volna elég, az ithoriai testvére szeme láttára teszi mindenzt, aki aztán üres tekintettel bámul a halott fívérére. A geonozisi rovarok lelángszórózása sem hétköznapi. Vagy amikor Hondo árammal kínozza Anakinékat, vagy amikor Grievous halálra kínozza a rodiai jedit. Igazából az egész TCW egy brutálisan naturális és kíméletlen sorozat. Nem a határon mozog, hanem bőven átlépi azt. A Rebelstől én még csak hasonlóra sem számítok.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Végre egy mértékadó oldal közölt kritikát a Spark of Rebellion -ról. Az IGN 8.7 -et adott rá ami igen csak jó. A verdikt pedig a következő: "Erős Rebels kezdés, ami visszahozza az elsőként elkészült film szellmiségét, amiért anno beleszerettünk a Star Wars világába."

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

SW témában többnyire elég alaposak. Érdemes elolvasni ezt a kritikát is: érezhető, hogy aki írta ért az SW-hez és az üres dicsérgetések helyett pontosan kiemeli mi tetszik neki, mit érdemes várni és azt se rejti véka alá ha valami neki nem jött be.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Már elérhető a Spark of Rebellion a fizetős DisneyXD -n! :yes: Mostantól figyelni a csatornákat!

 

Ej de várom már! Ebben a topicban lesznek a "spoileres linkek" vagy lesz egy "Rebels animációs sorozat 1.0"?

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az Inkvizítor úr mintha egy kicsit sápadt lenne. :D

Ezzel a fizetős Disney tv szolgáltatással valószínűleg ma hajnal-kora reggel fele be fog indulni a hadigépezet, úgyhogy tárt szemekkel-fülekkel várakozom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.720p néven már megtalálható a virágboltban az epizód.

 

Jól meg is néztem gyorsan :) Húha, már a nyitóepizódban magasra tették a lécet. Pörgős, kalandos és látványos rész volt, szerethető karakterekkel.

Részletesebben majd az epizód topikjában.

Szerkesztve: - JakeSully
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ide most csak spoilermentesen: kifejezetten jó szórakozás volt és legszívesebben már nézném is a következőt.

Hibátlan azért nem volt és ha a TCW utolsó évada lenne a mérce, akkor egyértelmű visszalépésnek minősíteném, de szerintem téves út lenne egy pilotot egy több évados sorozat utolsó feléhez viszonyítani. Ami jó, hogy a TCW mozifilmnél szerintem sokkal jobb, ami már csak azért is fontos, mert szerintem a TCW nagyon sok nézőt ijesztett el anno a nyitányával. Van hely bőven a fejlődésnek -erről bővebben majd a rész topikjában- de jók a karakterek, látszik hogy a készitők érzik az SW világot, van egy-két momentuma ami nagyon betalál és összességében kifejezetten jó szórakozást nyújt. Arról nem is beszélve, hogy milyen frissitőleg hat egy új időszakot nézni az SW univerzumban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Sziasztok. Rég voltam itt. Rég óta vártam már a sorozatot, de nagyon. Annyira vártam, hogy meg is feledkeztem róla. Ma délután jöttem fel a saga-ra, hogy megnézzem, mikor lesz a premier. Ilyen szerencsétlen is csak én vagyok. Már reggel letölthettem volna, de egyszerűen elfelejtettem a sorozatot. Azt sem tudtam, hogy az angol verzió után rövid idő múlva jön a magyar. Nos a segítségeteket kérném. Nekem nincsen ncore-om (szerintem nem is lesz, mert nincsen olyan ismerősöm, aki tudna meghívót küldeni). Így az részeket csak a pirate bay-ről tudom letölteni. Mint ahogy azt vártam, ott is fent van. De azt kétlem, hogy majd magyarul fent lesz. Szóval azt szeretném tőletek kérdezni, hogy tudtok-e valami oldalt, ahonnan le tudnám majd tölteni (a magyart, amikor kijön). Ha nem, akkor valaki majd megtudná tenni nekem, hogy feltölti a pirate bay-re? Mivel a tcw-t sem nagyon láttam a pirate bay-en magyarul, ezért szerintem a rebelset sem fogom. (Ha valaki nem tölti fel oda)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.