Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Rog! Testhez álló feladat! Kideríted hogyan lehet ezt beszúrni videó formájában a fórumra (mint a youtube -ot vagy a videa -t)? http://www.starwars.com/audio/star-wars-rebels-zeb-orrelios-audio-cue Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Ne haragudjatok, bizonyára volt már róla szó, de lusta dög vagyok visszakeresni szóval mikor is indul a szinkronos vetítés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. (szerkesztve) Rog! Testhez álló feladat! Kideríted hogyan lehet ezt beszúrni videó formájában a fórumra (mint a youtube -ot vagy a videa -t)? Csak egy módja van: videót kell belőle csinálni és azt feltölteni. Szerkesztve: 2014. Október 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. NEm tudom hogy volt e már. Lehet hogy igen. Vader Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. (szerkesztve) Ne haragudjatok, bizonyára volt már róla szó, de lusta dög vagyok visszakeresni szóval mikor is indul a szinkronos vetítés? 19-én folytatódik szinkronosan 9:30-kor NEm tudom hogy volt e már. Lehet hogy igen. Vader Nos egyértelmű, hogy azoknak lett igaza akik azt jósolták, hogy holofelvétel lesz és igen az Inkvizítorral, de nem jön-e ki bután, hogy az Inkvizítor is épp csak feltűnik a hologrammon és rögtön megy tovább a jelentés szintén hologrammon. De ne értsetek félre; teljesen logikus, hogy az infó megy feljebb -gondolom a bővített bővítettjében már Palpi is benne lesz hologrammon amint Vader jenti neki - csak arra célzok, hogy Inkvizítor amúgy nem súlytalan megjelenését így rögtön übereli Vaderé. Ennélfogva egy későbbi epizódra időzítettem volna! Szerkesztve: 2014. Október 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Szerintem is korai, Vader nélkül is bőven megvolt az SW feeling. Így is kaptunk már Obi-Want, C-3PO-t, R2-D2-t, Bail Organát, mindezt igen rövid időn belül. Ezzel együtt nem zavar, de meglettem volna nélküle is... Érdekes, hogy még Vader is a McQuarrie koncepcióra hajaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Érdekes, hogy még Vader is a McQuarrie koncepcióra hajaz. Még véletlenül sem akarok ellentmondani neked, de ennyi vizuális tapasztalat után, amit a sorozat mutatott, "nincs ebben semmi szokatlantól eltérő".. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Időközben egy Szellem érkezett Budapestre és kapott mellé egy kis nemkívánatos társaságot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Jók lettek a jelmezek! Főleg az inkvizítor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Jok lettek ,igen!!! A Birodalom meggyutt!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Mi is ez a jelmezes balhé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Mi is ez a jelmezes balhé? Itt olvashatsz róla többet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Jók lettek a jelmezek! Főleg az inkvizítor. Nekem a rohamosztagosok tetszenek nagyon, de az Inkvizítor se rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Amúgy közben felkerült a torrent oldalakra is a friss rész, de felirat még nincs hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Az a gond, hogy a torrent oldalakon az új rész mégiscsak 03-as epizódként van fent. Az alkotók jól megkavarták az "ellenséget" a számozás variával... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Már vagy két napja fent van a rész a torrenteken, alapból pedig még hétfőn kikerült. Sajnos felirat mindez idáig nem érkezett hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Én várok a fighter flight letöltésével, amíg nincs felirat. Lehet, hogy csak az új verzióhoz lesz. Legalábbis az YFN-féle verziók eddig mindig tartalmaztak angol feliratot, a jelenlegi meg cqf vagy mi és nincs is benne.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Jól teszed, hogy vársz. Ennek a kikerült cuccnak a minősége is elég tré. Egyébként nagyon nézném már de sajnos erre úgy tűnik még várni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Azért szerintem elég messze van ennek a minősége a trétől, bár tény, nem egy 1080p-s cucc. De bőven nézhető, sőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Belenéztem de elég rossznak tűnt. A WEB-DL verzióknak a nyomába se érhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Holnap szinkronos Droids in distress! Kíváncsi vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Varom mar nagyon! Aztan.lassan talan lesz felitar a 3-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. (szerkesztve) Freddie Prinze Jr. interjú és előzetes a Fighter Flight című epizódhoz. Szerkesztve: 2014. Október 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 18. (szerkesztve) A disney.hu-n már fent van egy részlet a következő epizódból. Szerintem Józsa Imre 3PO-nál most kissé gyerekesre vette a hangnemet. Egyébként utána néztem és Varga Gábor volt Organa magyar hangja több TCW részben is. Örülök, hogy habár a szenátor nem a filmes hangján szólal meg, legalább erre odafigyeltek. Szerkesztve: 2014. Október 18. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Fighter flight epguide kép: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Luke Skywalker cameo-t mindenki észrevette az egyik epizódban? http://www.mtv.com/news/1970109/luke-skywalker-star-wars-rebels/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Hehe, ez jópofa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Itt megtekinthető a Rebels legújabb része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Itt megtekinthető a Rebels legújabb része. Előfizetőknek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Előfizetőknek... Ez vodlockeres link... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.