LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Az Ody által beszúrt kép nem... ...Ventress hajóját ábrázolja, hanem Darth Maul követőiét. A boszi járműve az alábbi képen látható és találóan Banshee-nek nevezték el: Mindazonáltal Dave Filoni megemlítette a Celebration-ön, hogy a hajó szerepelni fog a Rebels valamelyik részében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Én úgy gondolom,hogy nagy csalódás lenne őt inkvizítorként látni,mert a TCW-ben már elindult a javulás útján. Fejvadászként jobban eltudnám képzelni,de azért nem kizárt,hogy mégis ő lesz a női inkvizítor akit az előzetesben láthattunk(én annak örülnék a legjobban,ha ő Barris Offee lenne) Én is inkább abban reménykedem, amiben te. Az Ody által beszúrt kép nem... ...Ventress hajóját ábrázolja, hanem Darth Maul követőiét. A boszi járműve az alábbi képen látható és találóan Banshee-nek nevezték el: Mindazonáltal Dave Filoni megemlítette a Celebration-ön, hogy a hajó szerepelni fog a Rebels valamelyik részében. Na, így azért már máris tetszetősebb. És akkor ez a Filoni említés talán garantálja az Ő visszatérését is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Ez tényleg egyedibb hajó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Én úgy gondolom,hogy nagy csalódás lenne őt inkvizítorként látni,mert a TCW-ben már elindult a javulás útján. Fejvadászként jobban eltudnám képzelni,de azért nem kizárt,hogy mégis ő lesz a női inkvizítor akit az előzetesben láthattunk(én annak örülnék a legjobban,ha ő Barris Offee lenne) Pont ez a bajom nekem is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Asszem ez lesz a Birodalom visszavág. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Még 1 hét... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Nagyon jó az előzetes !!! 1 hét.... magyarul mikor jön? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Szerintem ősszel jön majd magyarul. Válasz
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. (szerkesztve) Vader most valahogy még fenyegetőbbnek tűnik,mint az OT-ban. Nem mintha ott egy súlytalan akárki lett volna,de ezúttal még mintha jobban fel lenne tápozva egy kicsit. Azért Kanan sokat fejlődött mióta megismertük és már közel sem az a nagyra nőtt padawan,de Vader-nek még most sem nagyon ellenfele. Szerkesztve: 2015. Június 14. - Mateo Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Húúú, de várom már, nem semmi képek ezek, Vader tombol ezerrel, kicsit azt a hangulatot idézi mikor kisebb koromba még nem is láttam a filmeket, de így is féltem Darth Vadertől. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Szerencsétlen lothaliak... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Június 16. Hozzászólás ideje: 2015. Június 16. Új videó a Rebels 2. évadához: Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Június 16. Hozzászólás ideje: 2015. Június 16. Akármennyire is kedvelem a Ghost legénységét, alig várom, hogy Vader feltörölje velük a padlót. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 16. Hozzászólás ideje: 2015. Június 16. Sabine biztos elmormolt magában egy miatyánkot. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Június 17. Hozzászólás ideje: 2015. Június 17. 3 nap. Magyar idő szerint mikor van a premier? Alig várom Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 17. Hozzászólás ideje: 2015. Június 17. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=jHsmonfZmMU Vader apánk nagyon igyekszik megszorongatni lázadóéket. Szerkesztve: 2015. Június 17. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 17. Hozzászólás ideje: 2015. Június 17. Egy kis interjúsdi: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 18. Hozzászólás ideje: 2015. Június 18. Szuper klipek, már csak két nap. Azt hiszem lesz miről beszélni. Nekem már most is van egy rakat észrevételem, de akkora tartogatom őket, mikor kijön a rész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. (szerkesztve) Ahsoka promo a második évad előtt. Itt a nagy nap. Szerkesztve: 2015. Június 19. - Ody Mandrell Válasz
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. Egyébként azt már lehet tudni,hogy holnap pontosan mikorra várható a premier megjelenése a neten ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. Valószínűleg csak vasárnap hajnalban kerül fel, mert az USA -ban magyar idő szerint elég későn adják. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. Hozzászólás ideje: 2015. Június 19. A Birodalom helyett ezúttal a Szellem vág vissza. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Lehet tudni, hogy mikor lesz ma a TSOL premierje a Disney-n? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Valószínűleg csak vasárnap hajnalban kerül fel, mert az USA -ban magyar idő szerint elég későn adják. Nem is baj hétfőig úgysem leszek sorozatnézős állapotban, pláne angolul :D Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Holnap csak estére érünk haza, remélem addigra már meglesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Éjjel háromkor lesz az amcsi premier. Reggelre fent lesz. Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Éjjel háromkor lesz az amcsi premier. Reggelre fent lesz. Olyan későn? Fent maradok akkor Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. Hozzászólás ideje: 2015. Június 20. 8-ra megyek dolgozni, 5-kor felkelek, hogy megnézhessemm. Semmiképp sem tudok hajnali 3-ig fent lenni. Meg hát egy órás a rész szal 4-kor lesz vége. 5-re pont fent lesz. (remélem) Szóval mindenkinek azt ajánlom, hogy inkább keljen fel 5-6 kor. Az a tuti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Egy ilyen már van. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.