Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Márpedig sajnos csak az ősszel fog folytatódni a sorozat a premier után Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Nagyon jó lenne, ha nem lenne szünet az első rész után. Már a trailer után nehéz volt újra elszakadni a Rebelstől, hát még 2x01 után milyen lesz. Ma amúgy a Rebelsszel álmodtam. Kanannal harcoltam és kirúgta a fogam. Hozzátartozik, hogy tegnapelőtt húzta ki a doki az egyik fogam, tegnap meg egész nap az ágyat nyomtam és végignéztem az első évadot - hát csoda, ha ilyen hülyeségeket álmodom? Összerakta az agyad a dolgokat. Legalább lesz idő kivesézni az első részt. Vagy a nulladikat? Jó lenne ha adnának majd erre némi utalást. Márpedig sajnos csak az ősszel fog folytatódni a sorozat a premier után Már majdnem én lettem hiszékeny úr. Túl szép lett volna egy nyári Rebels folyam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Emlékeim szerint, ez a concept art még nem volt. Ez alapján szerintem új karakter lesz az inkvizítor nő. Barrisst és Ventresst így ki is zárhatjuk. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Valaki most már igazán feltölthetné ncore-ra. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Mit? A talán kamerával felvett első részt? Mert ha igen, akkor arra várhatsz... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. (szerkesztve) Jaaa!?Nem ,a mai évadzárót!Szinkronosan. Szerkesztve: 2015. Május 3. - ZoliZoltán Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Tényleg fent szokott már lenni..szerintem az van hogy most készülnek a komplett évad pakkok.. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Az bezony lehet ,latod. Mondjuk igy nekem mar csak az utolso kene...teljesen jol megcsinaltam mar magamnak...most nem fog lejonni 5 perc alatt. :/ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Az bezony lehet ,latod. Mondjuk igy nekem mar csak az utolso kene...teljesen jol megcsinaltam mar magamnak...most nem fog lejonni 5 perc alatt. :/ Az évad pakk még nincs, de a rész már van! Amúgy nem kellene az egészet leszedni évadpakk esetében sem; csak kiszeded a pipákat a nem kellő tartalmaknál a felugró ablakban.. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nem tudna nekem valaki linkelni egy oldalt ahol egyesével vagy az egész évadot le tudnám tölteni szinkronosan? (Nincs nCore-om!!!!!) Előre is köszi! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Neked akkor egy ncore meghivora van szukseged. On Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Neked akkor egy ncore meghivora van szukseged. On Akár. De senkinek sincs az ismerettségi körömből nCore meghívója. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Indavideo.hu-n fenn van az összes rész szinkronosan. Onnan akár le is lehet tölteni a megfelelő programmal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. A németeknél októberben indul a második évad. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Na bakker....tudtam,hogy becopjuk... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. (szerkesztve) Ismerkednek a srácaim a Rebels-szel: két aranyköpést meg is kell osztanom veletek: "..Kájjusz sisakja olyan mint egy sajtreszelő!" "..Héja miért hord rövidnadrágot a fején?" Tök jogos felvetések nem? egy kicsit vizuálisak a drágáim.. Szerkesztve: 2015. Május 19. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Szerintem ez a legjobb kor. Amikor még tök mindegy, hogy lézerkard vagy fénykard. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Szerintem ez a legjobb kor. Amikor még tök mindegy, hogy lézerkard vagy fénykard. Az biztos. Nekem egy csoda nézni, hogy mennyire beszippantja öket az egész. És nem a 4. rész, hanem a Rebels. Nagyon szeretik a karaktereket. Mindet! Szerencsére a Fiú/Lány arány is el van találva, így a lányomat is nagyon érdekli. Látszik ebből is hogy Filoniék nagyon értik a dolgukat. Az első évad kivesézve, néhány rész pedig többször nézős. A legtöbbször A Birodalom napját kérik, amit én furcsállok, mert nekem nem a kedvencem. Ezüstérmes a Fellángol a galaxis.-még jóhogy! Csúcs mikor úgy legóznak, hogy idézgetnek közben. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. (szerkesztve) A második évad premier nagy összecsapása, az első két másodperc alapján viszonylag jó kamerás verzió. 0:51-nél kezdődik a klipp, előtte Filoni beszél valamiről. http://www.youtube.com/watch?v=HVhUNP13BNk&feature=youtu.be&t=51s Szerkesztve: 2015. Május 21. - Werebazs Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Már csak 1 hónap! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Állat jó látni Vadert! 1 hónap...te jó ég... Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Már csak 1 hónap! Méég 1 hónap... egyre nehezebb a várakozás Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Csoli sztorijának margójára: Felnövekvőben egy újabb rajongói réteg, akiknek már az animációs filmekkel együtt lehet tökéletesen egységes és összhangban a SW világa. Ők már eleve így ismerhetik meg az egészet, ami csodálatos. Beleborzongok, ha belegondolok, hogy egyszer a majdani porontyom akár kronológiai sorrendben láthatja a PT-t, TCW-t, Rebels-t, OT-t és ST-t. Micsoda élményben lehet része, mennyire másképp juthat el hozzá a Saga. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. (szerkesztve) Csoli sztorijának margójára: Felnövekvőben egy újabb rajongói réteg, akiknek már az animációs filmekkel együtt lehet tökéletesen egységes és összhangban a SW világa. Ők már eleve így ismerhetik meg az egészet, ami csodálatos. Beleborzongok, ha belegondolok, hogy egyszer a majdani porontyom akár kronológiai sorrendben láthatja a PT-t, TCW-t, Rebels-t, OT-t és ST-t. Micsoda élményben lehet része, mennyire másképp juthat el hozzá a Saga. Bizony, de látod én borult kronológiával szállítom nekik..Korábban sokat agyaltam ezen, hogy hogyan kellene. De egészen egyszerű indok lett a fő irányelv: a személyes korhatárbesorolásom. A filmeket egyértelműen erősnek/túl monumentálisnak éreztem a korukhoz. A tcw borult kronológiája és óriási mennyisége miatt esett ki. Maradt a Rebels ami 13(14) epizódjával és hangulatával most a "pont nekünk való" kategória lett! Később majd a többi! A messzi-messzi galaxis működésének és világának feltérképezésére és ismerkedésre tökéletes.-korábban nem is hittem volna róla. És még valami: múltkor írtam pár sort rajongásom eredetéről..Ha Őket is megérinti, akkor az Ő sztorijuk "X" év múlva majd úgy kezdődik. "-Apa 5 éves koromban mutatta meg Rebels-sorozatot és...." Mi ez ha nem büszkeség! Rajongókat nevelek!! Szerkesztve: 2015. Május 22. - csoli1138 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Szerintem ilyen korban még csak az a lényeg, hogy beszippantsa őket a SW világa és így rajongókká válhassanak. Ilyenkor még szinte mindegy mit és milyen sorrendben látnak, mert úgyse fog egy átfogó kép kialakulni bennük. Ha felkelti az érdeklődésüket az univerzum, akkor az elég is. Ha kicsit idősebben és már értőbb szemmel nézik majd az alkotásokat, akkor lehet érdekes kérdés a sorrend. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Ezt a témát inkább A Star Wars Saga jövője topicban folytassuk. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Állítólagos concept artok a 2. évadban feltűnő "Takobo City"-ről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Dögös! Kicsit, mintha a Void lenne, csak itt nem lefelé, hanem felfelé építkeztek. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. (szerkesztve) Mintha egy pantorai várost bevágtak volna Abafar közepébe. Király! Szerkesztve: 2015. Május 26. - Merr-Sonn Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.