Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az Ody által beszúrt kép nem...

...Ventress hajóját ábrázolja, hanem Darth Maul követőiét. A boszi járműve az alábbi képen látható és találóan Banshee-nek nevezték el:

IMG_1285.JPG

Mindazonáltal Dave Filoni megemlítette a Celebration-ön, hogy a hajó szerepelni fog a Rebels valamelyik részében.

Hozzászólás ideje:

Én úgy gondolom,hogy

nagy csalódás lenne őt inkvizítorként látni,mert a TCW-ben már elindult a javulás útján. Fejvadászként jobban eltudnám képzelni,de azért nem kizárt,hogy mégis ő lesz a női inkvizítor akit az előzetesben láthattunk(én annak örülnék a legjobban,ha ő Barris Offee lenne)

Én is inkább abban reménykedem, amiben te.

Az Ody által beszúrt kép nem...

...Ventress hajóját ábrázolja, hanem Darth Maul követőiét. A boszi járműve az alábbi képen látható és találóan Banshee-nek nevezték el:

Mindazonáltal Dave Filoni megemlítette a Celebration-ön, hogy a hajó szerepelni fog a Rebels valamelyik részében.

Na, így azért már máris tetszetősebb. És akkor ez a Filoni említés talán garantálja az Ő visszatérését is.

Hozzászólás ideje:

Én úgy gondolom,hogy

nagy csalódás lenne őt inkvizítorként látni,mert a TCW-ben már elindult a javulás útján. Fejvadászként jobban eltudnám képzelni,de azért nem kizárt,hogy mégis ő lesz a női inkvizítor akit az előzetesben láthattunk(én annak örülnék a legjobban,ha ő Barris Offee lenne)

Pont ez a bajom nekem is.

Hozzászólás ideje:

Vader most valahogy még fenyegetőbbnek tűnik,mint az OT-ban. Nem mintha ott egy súlytalan akárki lett volna,de ezúttal még mintha jobban fel lenne tápozva egy kicsit. Azért Kanan sokat fejlődött mióta megismertük és már közel sem az a nagyra nőtt padawan,de Vader-nek még most sem nagyon ellenfele.

Szerkesztve: - Mateo

Hozzászólás ideje:

Húúú, de várom már, nem semmi képek ezek, Vader tombol ezerrel, kicsit azt a hangulatot idézi mikor kisebb koromba még nem is láttam a filmeket, de így is féltem Darth Vadertől.

Hozzászólás ideje:

Egyébként azt már lehet tudni,hogy holnap pontosan mikorra várható a premier megjelenése a neten ?

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg csak vasárnap hajnalban kerül fel, mert az USA -ban magyar idő szerint elég későn adják. :(

Nem is baj hétfőig úgysem leszek sorozatnézős állapotban, pláne angolul :D :D :D

Hozzászólás ideje:

8-ra megyek dolgozni, 5-kor felkelek, hogy megnézhessemm. Semmiképp sem tudok hajnali 3-ig fent lenni. :(

Meg hát egy órás a rész szal 4-kor lesz vége. 5-re pont fent lesz. :D (remélem)

Szóval mindenkinek azt ajánlom, hogy inkább keljen fel 5-6 kor. Az a tuti. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.