Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Bariss Jedi volt. És önerőből fordult a rend ellen. Vagyis elég önfejű sajàtos értékrenddel bír. Szóval, ha most már Sith -csatlós, abban rejlik lehetőség de talàn igényel magyaràzatot is. Yoda szerint elég egyszer a sötét útra lépni, onnantól dominálni fogja az egész életedet. Baris átállt a sötét oldalra és innentől nagy jelentősége már nincs a motivációnak, elég elfogadni a szomorú tényt, hogy a sötét ösvényt választotta. Persze ki lehet fejteni, hogy mik voltak azok a sorsfordító jelentőségű események, amik a sötét oldalra csábították, de az erő ilyettén aktivitását csak a prequel igyekezett politikai színezettel megtámogatni. Az OT esetében (Yoda szemszöge), csak a tény számít, hogy az alany melyik utat választotta. Baris elvesztette a jediségét, de a Rebelsben akár még vissza is szerezheti. Érdekes kettősség továbbá, hogy Yoda mindig lemond azokról, akik a sötét ösvényt választják. Nála determinált, hogy a sötétség fogságából nem lehet kiszakadni. Én szívesen látnék egy bűnbánó Barist, ami megmutatná, hogy van kiút a sötétségből. Ezzel fel lehetne építeni Vader pálfordulását is. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Yoda szerint elég egyszer a sötét útra lépni, onnantól dominálni fogja az egész életedet. Baris átállt a sötét oldalra és innentől nagy jelentősége már nincs a motivációnak, elég elfogadni a szomorú tényt, hogy a sötét ösvényt választotta. Persze ki lehet fejteni, hogy mik voltak azok a sorsfordító jelentőségű események, amik a sötét oldalra csábították, de az erő ilyettén aktivitását csak a prequel igyekezett politikai színezettel megtámogatni. Az OT esetében (Yoda szemszöge), csak a tény számít, hogy az alany melyik utat választotta. Baris elvesztette a jediségét, de a Rebelsben akár még vissza is szerezheti. Érdekes kettősség továbbá, hogy Yoda mindig lemond azokról, akik a sötét ösvényt választották. Nála determinált, hogy a sötétség fogságából nem lehet kiszakadni. Én szívesen látnék egy bűnbánó Barist, ami megmutatná, hogy van kiút a sötétségből. Ezzel fel lehetne építeni Vader pálfordulását is. Ventress példÁul visszatàncolt valamelyest a sötétségből. Csak arra céloztam, hogy a sötét oldal ösvényére ràlépni, egy dolog, de nem feltétlenül jelentené nàlam ez azt, hogy szolgàlni akarom az aktuàlis sith rendet. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Csak arra céloztam, hogy a sötét oldal ösvényére ràlépni, egy dolog, de nem feltétlenül jelentené nàlam ez azt, hogy szolgàlni akarom az aktuàlis sith rendet. Nyilván, de Yoda szerint onnantól már nem a te döntésed a dolog. Egyszerűen a sötét oldal eluralja a cselekedeteited és átveszi feletted a kontrolt. Állítólag a Dark Disciple könyvben Ventress kitanítja Vost, hogyan lehet a sötét oldal akaratától függetlenül használni a sötét oldal erejét. Ez számomra orbitális baromságnak hangzik, de majd ha elolvastam, akkor véleményezem. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Azért azt érdemes figyelembe venni, amit Filoni-ék folyton hangoztatnak: a legtöbb Birodalmi úgy gondolja, hogy a Birodalom rendet hozott, és rendet tart a Galaxisban, biztonságot nyújt a lakóknak (igaz ennek az állítólagos felfogásnak nyoma sincs eddig a Rebels-ben). Barriss pedig miért állt át a Sötét Oldalra? Mert úgy látta, hogy a Jedi Rend és a Köztársaság a háborút, a pusztítást, a káoszt szítják. Aztán ott van az is, amit Filoni a Celebration-ön mondott Barriss-ről: az eredi tervek szerint felrobbantotta volna magát. Direkt azért változtatták meg a tervet, hogy később használhassák a karaktert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. (szerkesztve) Barriss pedig miért állt át a Sötét Oldalra? Mert úgy látta, hogy a Jedi Rend és a Köztársaság a háborút, a pusztítást, a káoszt szítják. Akkor kicsit szereptévesztésben lehetett Barriss, mert a tárgyaláson 'army of the darkside" -ként írja le a jediket. Erre átáll a darkside -ra? Itt kicsi ellentmondást érzek. Barriss valószínűleg elvi okokból csatlakozott a Birodalomhoz. Kicsiben olyan lehet, mint Anakin későbbi meggyőződése. Rendet hoztak a galaxisba. Ami még érdekes lehet az Barriss és Vader kapcsolata. Korábban nem voltak túl jóban ugyebár. Apropó...Barriss tudja, hogy kicsoda valójában Vader? Szerkesztve: 2015. Szeptember 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. (szerkesztve) Látom, Rexnek még mindig jól áll a klón sisak. Ideje lesz már megmutatni a vödörfejűeknek, hogy milyen egy igazi katona. Szerkesztve: 2015. Szeptember 19. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Akkor kicsit szereptévesztésben lehetett Barriss, mert a tárgyaláson 'army of the darkside" -ként írja le a jediket. Erre átáll a darkside -ra? Itt kicsi ellentmondást érzek. Barriss valószínűleg elvi okokból csatlakozott a Birodalomhoz. Kicsiben olyan lehet, hogy mint Anakin későbbi meggyőződése. Rendet hoztak a galaxisba. Én is ezt mondtam, mert mi bár arról beszélünk, hogy ő állt át a Sötét Oldalra, de ő ezt nem így fogta fel. Ami még érdekes lehet az Barriss és Vader kapcsolata. Korábban nem voltak túl jóban ugyebár. Apropó...Barriss tudja, hogy kicsoda valójában Vader? Én arra tippelek hogy valami olyasmi, mint Tarkin-nal, csak fordított szereposztásban. Barriss pedig szinte biztosan nem tudja, hogy ki van a páncél alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Disney Csatorna Facbook oldalon egy feltett kérdésre: Az után szeretnék érdeklődni hogy a Siege of Lothal-t mikor fogjátok adni? És hogy esetleg mikor kezdődik a második évad nálunk? Disney Csatorna így válaszolt: Október 11-én adjuk majd, a második évadról egyelőre még nincs hírünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Na! Ez is tök jó! kösz az infót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. (szerkesztve) Disney Csatorna Facbook oldalon egy feltett kérdésre: Az után szeretnék érdeklődni hogy a Siege of Lothal-t mikor fogjátok adni? És hogy esetleg mikor kezdődik a második évad nálunk? Disney Csatorna így válaszolt: Október 11-én adjuk majd, a második évadról egyelőre még nincs hírünk. Én nekem meg ezt írták e-mailben,hogy A tervek szerint októberben folytatódik a sorozat. Utána már úgyis az AXN-t fogok nézni átvészelni a mindenhét 1 részt vele D: Ricsikém :---)))) Szerkesztve: 2015. Szeptember 19. - RoCSeV Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Állítólag az angoloknál kijött a Lost Commanders és a Relics a SkyGo -n. Lehet keresgélni a neten hátha felrakták már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Nem volna rossz 2 részt megnézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. (szerkesztve) Állítólag az angoloknál kijött a Lost Commanders és a Relics a SkyGo -n. Lehet keresgélni a neten hátha felrakták már. Valóban kijött, mert már a kritika is olvasható a két részről. (A Sky Go online alkalmazáson/TV-n keresztül lehet megnézni. http://go.sky.com/) Kritika: http://makingstarwars.net/2015/09/star-wars-rebels-the-lost-commanders-review/ Update #1: Ha kijön a rip, elsőként itt érdemes keresni: http://boards.4chan.org/co/thread/75957209/star-wars-rebels Update #2: Az epizódok állítólag már nem elérhetőek. Csak időlegesen voltak megtekinthetőek. Szerkesztve: 2015. Szeptember 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. (szerkesztve) Kár. Akkor várni kell..lemaradtam. Van aki nem? Szerkesztve: 2015. Szeptember 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Kár. Akkor várni kell..lemaradtam. Van aki nem? Lemaradtunk róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Nagyon király lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Nagyon király lesz! Tetszett? Örülünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Itt van jobb minőségben a klónokról szóló videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Itt van jobb minőségben a klónokról szóló videó. Jó kis videó. Kiváncsi leszek kiderül-e az átmenet. A klónhadsereg hogyan változott át rohamosztagosokká? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Jó kis videó. Kiváncsi leszek kiderül-e az átmenet. A klónhadsereg hogyan változott át rohamosztagosokká? Ha arra gondolsz, hogy miért és hogyan cserélték le őket, akkor én is. Tippem amúgy a fejlődésgyorsítás okozta korai öregedés. Lejàrt szav-idő.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Azért szerintem a klónok leselejtezésében az is közrejátszott, hogy az Új Rend katonái csak hírből ismerjék az áruló Jediket, így kiküszöbölve a Jedik iránti esetleges szimpatizációt, mint amit Rexék is tanusítanak most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. (szerkesztve) Valami zene, talán Rebels második évad? https://soundcloud.com/deankinersounds/sets/star-wars-rebels-music Vizago mutatja be Ezrát Hondoak? Szerkesztve: 2015. Szeptember 22. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. (szerkesztve) Szuper mind a kettő, köszi! A számcímek is érdekesek, bár lehet, hogy a zene az fake. Szerkesztve: 2015. Szeptember 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Nem túl meglepő, hogy Hondo Vizago-n keresztül lép a történetbe! Nem tudom, hogy csípni fogja-e Ezrát, hisz oly sokadik "fénykarddal hadonászó bolond" már az életében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. (szerkesztve) Engem az érdekel, hogy Vizago Hondonak dolgozik -e, vagy az évek során tönkrement a "vállalatbirodalma" és mint csórót látjuk viszont. A trailer alapján eléggé le van gatyásodva az öreg. Szerkesztve: 2015. Szeptember 22. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Ha arra gondolsz, hogy miért és hogyan cserélték le őket, akkor én is. Tippem amúgy a fejlődésgyorsítás okozta korai öregedés. Lejàrt szav-idő.. A miért az rendben van. A klónhadsereg ahogy a nevében is van hadsereg, katonákkal akiket háborúra, harcra képeztek ki. A Birodalomnak viszont rendfenntartó erő kellett, akiket máshogyan kell kiképezni és más célokra. Magyarán a klónhadsereg teljesen alkalmatlan volt rendfenntartásra, ők az átmenet voltak csak a Birodalom kezdetén. Na ez az átmenet érdekelne engem. Rex-éktől remélem kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Lehet, hogy Vizago most kért valamit Ezra -tól, aki ugye tartozik neki. Lehet, hogy Hondo a riválisa és ki akarja nyíratni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Van egy olyan érzésem hogy a srác egészen más módon fog az öreg zűrkalózzal találkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. En meg ott tartok,hogy benne lesz Hondo! Kiralyos!(birtam nagyon a TCW-ben) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.