Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Nálam már az ep.6-os Jabba jelenetnél is rezeg a léc, de ott legalább jól hallható, hogy idegen nyelven énekelnek. Nem hiszem hogy nagy fáradság lenne kicsit eredetibb zenéket készíteni. A kantina zene nem véletlenül emblematikus. Ritkán hallani hogy ott bárki görcsös csavarásról beszélne. Nem görcsölni kéne csak kis fantáziát belevinni, ha már egyszer "ráláthatunk" kicsit az SW kultúrájára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Őszintén szólva, nekem a Cantina zene is sima jazz, semmi több extrát nem érzek benne, mint a Jedi Rokcben, vagy bármi más in-universe zenében. Persze én zenei analfabéta vagyok, így azért nem csoda. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. És az ep7-hes reggie? (Lehetnem is írtam jól..) Én is nagy szakértő vagyok.. De még John williams is megtépett pár gitárt az ep2 coruscanti üldözésben. Elfér ez egy gag-nek! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Én se érzem igazán odavalónak azt a mjúzikot de annak ellenére nincs vele problémám. Bennem az is felmerült hogy a teljes részben más szól helyette de nem fogom felróni ha mégse úgy van. Szerkesztve: 2016. Március 22. - Rog Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerintem nagyon hangulatos! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Én nem érzem a problémát. Pedig kuka, már így elsőre is. Ezt érzed? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerintem tök király kis apróság, de lehet, hogy elfogult vagyok a műfaj mellett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. No akkó' elmagyarázom. Ez egy olyan földi utalás ami nem váltható ki semmivel. Megkockáztatom, hogy a legnyíltabb ilyen dolog az SW történetében. Sokol rádión ne hallgassanak szar rockot az SW galaxisban, mert az onnatól kezdve nem SW galaxis hanem a 'Garázs' című műsor Nagy Feróval. YEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Sokol rádión ne hallgassanak szar rockot az SW galaxisban Na ezaz! Legalább jó rockot hallgatnának ha már.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Mondjuk ezt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Nyugi, Ody, szerintem a részben sem lesz több, mint ami most volt. Amúgy inkább Bon Jovi-s vagy Guns N Roses-es az a pár akkord a végén! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Nem vagyok nyugi mert ez nagy csalódás most nekem. Kicsit mintha kiherélték volna az SW -t....miért is? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Meglátjuk mi lesz a végleges verzióban, és ott hogyan fog szuperálni. Szerintem is elég SW-idegen a dolog, de engem annyira nem idegesít. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Nem vagyok nyugi mert ez nagy csalódás most nekem. Kicsit mintha kiherélték volna az SW -t....miért is? Istenem azért remélem nem ugrasz le a tizedikről ezért. Amúgy nem értem mi a gond ha vannak fúvós hangszerek az SW-be akkor miért ne lehetne gitár is. Az elektromos gitár amúgy is egy modern hangszer több sc-fi film használta már. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Nem vagyok nyugi mert ez nagy csalódás most nekem. Kicsit mintha kiherélték volna az SW -t....miért is? Ugyan! Öreg vagy Te már ehhez! Hisztizni én szoktam kis sz@rokon. Senki nem bántotta az SW-t. 3:15-től tessék meghallgatni a gitárszólót. (Tudom, hogy más tészta az aláfestő zene, mint ami a képernyőn történik, de tényleg volt már jazz, "fos-pop" és reggie is.) http://www.youtube.com/watch?v=Qbed8OuyXdI Szerkesztve: 2016. Március 22. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Gyerekek Ti most tényleg nem érzitek a különbséget? Fulcrum nem kell ez a f*szság. Ami szar az szar. Ez pedig az. Miért ugarnék le bárhonnan is? Nem vagyok hülye. Csoli. Amit beraktál az ízléses. De ez szerinted az? Köszönőviszonyban sincs a kettő! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Csoli. Amit beraktál az ízléses. De ez szerinted az? Köszönőviszonyban sincs a kettő! Jó. Kiment a biztosítékod. Elfogadom. Voltam már így. Csak új tőled. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Igen kiment a biztosítékom. Mert Te gitárszólóról beszélsz de mennyi is volt abban amit belinkletél? Két vagy három hang beillesztve a filmzenébe ízlésesen? Szóval volt már több eszed is. Ez új tőled. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Ody álmos vagy aludjál rá egyet holnap egy fokkal jobb lesz majd a részben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Kemény vagy.... Azért kicsit szerintem lassíts az ilyen szöveggel. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Csak egy tanács volt semmi bántás. A keménység nálam nem itt kezdődik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Látom, Ody ma csodás hangulatban van. Betámadta az ep7 letöltőket, a Rebelst, azokat, akik nem mennek a falnak három másodpercnyi jelenettől és zenétől a Rebelsben, az ep5 is már k*rvára kiesik a kedvencei közül, mindjárt jövök szerintem én is, mivel ezt leírtam. F*sza! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Honestly day. Egyébként a mai napról ez jut eszembe....szóval csak óvatosan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Best of filmjelenet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Igen kiment a biztosítékom. Mert Te gitárszólóról beszélsz de mennyi is volt abban amit belinkletél? Két vagy három hang beillesztve a filmzenébe ízlésesen? Szóval volt már több eszed is. Ez új tőled. Általában pozitív vagy és befogadó. Eszem meg annyi van most is, amennyi volt. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) The Mystery of Chopper Base sajnos még nem hasít a Kisscartoon-on, de itt lehet nézni. Ez elvileg 720p, a linket sajnos nem tudtam leellenőrízni, hogy jó-e. Szerkesztve: 2016. Március 23. - Rajmesz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. The Mytery of Chopper Base sajnos még nem hasít a Kisscartoon-on, de itt lehet nézni. Ez elvileg 720p, a linket sajnos nem tudtam leellenőrízni, hogy jó-e. Jó, de csak 240p.. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) Jó, de csak 240p.. Úristen. minek ír 720-at? Még belinkelni is szégyen volt. Viszont. Megérkezett a Kisscartoonra. ;) Szerkesztve: 2016. Március 23. - Rajmesz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Ez biztos sokaknak nem új, de az ep7 stáblistájában az additional voices közt ott van Filoni és a csomóan a stáb tagjai közül + Kevin Smith is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.