Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Király! Akkor lesz hamarosan felirat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Köszi, majd felirattal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Köszi! Mint egy TCW rész képe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Köszi! Mint egy TCW rész képe. Igen, valódi időutazás volt a meló vele. Kíváncsi vagyok az epizódra! Elképesztő, hogy a Rebels micsoda híd PT és OT közt?!! Nagyon jó ez a sorozat. Bizonyos szemszögből nézve jobb, mint a TCW. Tudom, ez már túlzó dícséret, de csak arra gondolok, hogy a karektereiért lehet aggódni, és korszak nagyon kiáltott, hogy töltsék be az űrt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. WEB-DL 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Erőlködöm, de nem nyílik a torrent. Mit csinálok rosszul? Innen még nem szedtem le semmit eddig, nekem nem úgy viselkedik, ahogy megszoktam a torrent linkektől. Már a NOD is besírt rá.. Szerkesztve: 2016. Október 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Erőlködöm, de nem nyílik a torrent. Mit csinálok rosszul? Innen még nem szedtem le semmit eddig, nekem nem úgy viselkedik, ahogy megszoktam a torrent linkektől. Már a NOD is besírt rá.. Próbáld ezt hátha jó lesz ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Próbáld ezt hátha jó lesz ! Köszi, megoldódott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Sabine egyre érdekesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Igen, és tetszik a piros mandi dizájnja is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. (szerkesztve) Saxon! Ez a pofa volt a Maul-féle szuperkommandósok vezére a képregényekben is, akinek a szarvak voltak a sisakján! Szerkesztve: 2016. Október 25. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Saxon! Ez a pofa volt a Maul-féle szuperkommandósok vezére a képregényekben is, akinek a szarvak voltak a sisakján! Aha! Sokáig úgy voltam vele, hogy Ő bekapott egy hátirakétát mert, mikor üldözik Bo-t és Kenobit Még az élen repül, aztán már csak a többiek landolnak velük egy helyen, majd később mikor érkezik valaki, az rögtön belefut egy rakétába. Gondoltam Ő volt, mert hát hova lett? De akkor nyilván nem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Most eszméltem, hogy szünet jön.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. (szerkesztve) Jobb később mint soha. Most úgy is kéthetente jönnek a részek, szóval egy hónap alatt kettő fog lemenni. Szerkesztve: 2016. Október 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Ajj ne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Jobb később mint soha. Most úgy is kéthetente jönnek a részek, szóval egy hónap alatt kettő fog lemenni. Nyújtják, nyújtják! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Gondolom lesz egy Rouge One felvezető is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Újabb epizód-leírások: 3×08: „Iron Squadron“ ("Vas Osztag") - November 19 Ezra és Sabine összefognak, hogy legyőzzenek egy fiatal nagyágyú pilótát és csapatát, akik elég bolondok, hogy az életüket kockáztassák az otthonuk védelmében. 3×09: „The Wynkahthu Job“ („A Wynkahthu meló“) - November 26 A Lázadók kegyetlen kalózokkal állnak össze, hogy megszerezzék egy teherhajó fegyverzetét, amire a Lázadásnak szüksége van. Csakhogy a küldetés sokkal veszélyesebbnek bizonyul, mint hitték. 3x10 - "An Inside Man" ("Egy beépített ember") Ezra és Kanan betörnek egy birodalmi gyárba Lothalon, hogy információt szerezzenek egy új birodalmi fegyverről. De amikor meg akarnak szökni, egy ellenségükben kell bízniuk, ha ki akarnak jutni, mielőtt az épületet lezárják. 3x11 - "Visions and Voices" ("Látomások és hangok") Ezrát Maulról szóló látomások gyötrik, ezért kénytelen átutazni a galaxison. Mikor megérkezik új ulticéljához, egy furcsa szertartáson kell részt vennie, hogy megszakítsa a Maullal való összeköttetését. Gondolom lesz egy Rouge One felvezető is. 3x10 leírás alapján gyanúsan az lehet. Ezt a szálat a 2. évados premier óta hanyagolták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Ráadásul az körülbelül pont az RO premierjét megelőző szombatra fog esni, ha beékelnek ég valahová egy kéthetes szünetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. (szerkesztve) Az Iron Squadron lesz valószínűleg a Dash Randaros rész. Viszont ha az An Inside Man tényleg Rogue One felvezető lesz, akkor The Wynkahthu Job-ban fog szerepelni Hondo, Azmorigan és a Dark Trooperek Szerkesztve: 2016. Október 29. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Tavaly is volt amúgy ilyen szünet, csak én nem emlékszem rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Tavaly is volt amúgy ilyen szünet, csak én nem emlékszem rá? Mindig is voltak kisebb nagyobb szünetek.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Tavaly elég későn kezdték az évadot (10.28). December 9 -ig minden héten volt rész de aztán csak január 20 -án. Nyilván most más a helyzet a Rouge One kötődés miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Az Iron Squadron lesz valószínűleg a Dash Randaros rész. Viszont ha az An Inside Man tényleg Rogue One felvezető lesz, akkor The Wynkahthu Job-ban fog szerepelni Hondo, Azmorigan és a Dark Trooperek Nem fog felbukkanni. A trailerben látható az Outrider, és amikor bemutatták a trailert, meg az évad első két részét a Celebrationön, valaki meg is kérdezte Filoni-tól, hogy jól látta-e a trailerben, hogy az az Outrider. Filoni nem sejtelmeskedett, vagy ilyesmi, hanem kerek perec megmondta, hogy az nem az, ne számítsunk Rendarra, csak egy ugyanolyan hajó, mint az Outrider, azaz koréliai YT-2400-as. Kb. ez is olyan, mint amikor a Hammerheadeket behozták. Nagyjából ezzel párhuzamosan elkezdték mondani az ott kérdező rajongók, hogy jó lenne a sorozatba Rendar, meg akkor már legyen Mara Jade is, és hirtelen vagy tíz régi EU karaktert bedobtak, akkor mondta Filoni, hogy mindenki nyugodjon le, ezeket a kívánságokat most hallotta, de inkább örüljünk annak, hogy visszahozta Thrawn-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Tudom, ott voltam, amikor feltették a kérdést, de én nem hiszek neki . Szerintem az a helyzet, hogy nem akarta lelőni előre a poént. Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg nem fog szerepelni, de csodálkoznék, ha beraknának egy Outriderrel teljesen azonos hajót, és nem Dash Rendar vezetné. Ezenfelül még az epizód leírás is őt sejteti, szóval bizakodó vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Szégyen ide/oda: ki az a Dash Rendar? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Egy népszerű EU (illetve most már Legends) karakter, Han Solóhoz hasonlóan koréliai csempész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Aha, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Star Wars: Lázadók (Star Wars: Rebels) – 3. évad, magyar premier: november 19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.