Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Amúgy ezekkel a rövidebb szárnyú, inkább egyes játékokra meg illusztrációkra hajazó TIE-okkal még nem barátkoztam meg teljesen, de ez legyen a legnagyobb gond. Nekem is furcsán hatnak. Kíváncsi vagyok, megmaradnak-e TIE/In-nek vagy kapnak új típusnevet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Nagyon frankó képek. Szerintem azok a vukik ott rabszolgák. Vagy hadifoglyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Remek képek! Bár valóban fura a jól megszokott TCW-től eltérő animáció, gyengének, vagy igénytelennek távolról sem mondanám. Az számomra is üdítő, hogy a "Köztársaság"-éra után a Rebels-szel ismét felszínre tör a birodalmi hangulat. Remek kontrasztot fog alkotni a TCW-vel, közösen pedig tovább bővítik az univerzumot, a filmek kiegészítésével. A vasárnapi trailer pedig várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Ezek fantasztikusan néznek ki, már a képekből is árad a Dark Times éra hangulata. Tisztára olyan érzés fogott el, mint amikor TCW előzetesekre vártunk epekedve, annak elvesztéséért pedig már most biztosan kárpótolni fognak eme sorozat élményei. Hamarosan kezdődhet a publikum elé tárt képkockák kivesézése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Én is várom már, hogy kilépjünk a Köztársaság végének korszakából Nekem is tetszenek a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Az alábbi képekből a nagy felbontású verziókat itt lehet megtekinteni. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, szerintem megéri. Döbbenetes, hogy mennyivel jobb mint a legelső teaser trailer. Az szerintem tragikus volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Újabb TCW hagyatéki elem a sorozatban! A rohamosztagosokat mutató képen balra fent az épület tetején egy AV-7-es ágyú pózol, ilyet már Christophsison és Geonosison, sőt, az EPIII-ban a Guarlara fedélzetén is láthattunk, amikor megütközött az Invisible Hand-del. Király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Tény és való, sokat fejlődött a sorozat a teaser óta, de hát nem csoda, akkor még készült, ezek meg elvileg már kész, vagy majdnem teljesen kész epizódokból vannak. És ennél a sorozat előrehaladtával már csak jobb lesz. Pedig már most a TCW szintjén van, természetesen, más kivitelben, de a részletgazdagságra szerintem panasz nem lehet. A TCW puritánabb volt indulásakor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Szerintem azt örömmel konstatálhatjuk, hogy nem a minőségen spóroltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. (szerkesztve) Idő előtt felkerült a YouTube-ra a vasárnapi trailer, de azóta sajnos priváttá tették... szerencsére néhány szemfüles meg tudott menteni pár képkockát, plusz egy gifet, ezek alább láthatók: Szerkesztve: 2014. Május 2. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Ez fantasztikusan hangulatos, jó, remek, csodálatos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Az animációval tényleg nem lesz gond. Egyedül a csillagromboló fura kicsit, de a többi az mesésen néz ki. Jöhetne a full HD előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Május 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Az animációval tényleg nem lesz gond. Egyedül a csillagromboló fura kicsit, de a többi az mesésen néz ki. Jöhetne a full HD előzetes. Nekem is a csillagromboló a furcsa, a többi viszont klassz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Ezeken a képeken a mandalori lány páncélján kevésbé szembeötlőek a rózsaszinü részek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. http://www.youtube.com/watch?v=Ma8wxQBBjNA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Kaptunk egy teaser trailert is a vasárnapihoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Oké, ennyi, VÁÁÁÁÁRÓÓÓÓÓM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. (szerkesztve) Három szavam van erre: MIKOR JÖN MÁÁÁR??? Egy kicsit a színek és az árnyékolás furcsának hatnak, de az animáció szintén baromi jól néz ki, szóval tényleg hiába aggódtam emiatt A módosított Gozanti-cirkáló baromi bejövős, most már biztos, amit a Hidalgo Celebration-ös videója óta gyanítottam: meg van az új kedvenc űrhajóm . Fura, mert az eredeti sosem vonta túlzottan magára a figyelmem Szerkesztve: 2014. Május 2. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Kíváncsi leszek itt a rohamosztagosok úgy lesznek e kezelve, mint a TCW-ben a rohamdroidok... bízom benne, hogy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. "Rebels Obi-Wan"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hohó! Mondjuk annyira nem csodálom, ha nem bírják ki, hogy legalább egy kis időre megmutassák az öreget Mondjuk innen már csak egy lépés akár egy Lars-család cameo is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Talán inkább 'Ben' Kenobi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. (szerkesztve) Ugyanmár, egyszer már beugrottatok ennek! Ez megint csak a Hasbro új játékvonalának egy reklámja! Nézzétek meg még egy felnőtt Luke is a listán van! Obi-Wan-on meg rajta van a klónpáncél is! Szerkesztve: 2014. Május 2. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Obi-Wan-on meg rajta van a klónpáncél is! Hárommal mellette van egy "Rebels Obi-Wan Kenobi" figura is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Ben Kenobi szerepe borítékolható, ahogy fel fog tűnni Vader, az Uralkodó, Bail, Mothma, és valószínűleg Larsék, Luke és Leia is. Utóbbi valószínűleg nem is csak egy cameó szerepben, hiszen a Lázadók egyik legfontosabb alakja a szenátornő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Na ennek örülök, bár kíváncsi leszek hogy jön majd a képbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Érdekes lesz, mert leszögezték, hogy a Lázadók Szövetsége csak lassacskán fog megalakulni. Az első évadban még nyoma se lesz. Szerintem az könnyen lehet, hogy Leia, Bail és Mon Mothma majd csak a második harmadik évadban bukkan fel először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Hárommal mellette van egy "Rebels Obi-Wan Kenobi" figura is. Meg ott van Mace Windu, Plo Koon, Darth Maul EP1 verzió, klónkatona stb stb. Tökmindegy! Ez csak a játékfigurákat reklámozza. Obi-Wan az egyik legnépszerűbb karakter, persze, hogy rányomják a figurájára, hogy "Rebels"! Közönséges reklámfogás. Ez nem jelent semmit magára a sorozatra nézve. Nem tudom, lehet, csak azért vagyok ilyen ellenséges, mert én nagyon nem szeretném, hogy Obi-Wan bármikor is szerepeljen a sorozatban. Az Ep3 végén megmondták: szemmel tartja Luke-ot, és tanulja a halál utáni manifesztálódást. Semmi szükség Galaktikus kalandokba rángatni. Az pedig, hogy egyszer csak szögre akasztják a főszereplők szálát egy epizódra, és azzal töltik, hogy bepillantanak Obi-Wan Tatooine-i mindennapjaiba...hát szerintem egy kissé hülyén hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 3. Meg ott van Mace Windu, Plo Koon, Darth Maul EP1 verzió, klónkatona stb stb. Tökmindegy! Ez csak a játékfigurákat reklámozza. Obi-Wan az egyik legnépszerűbb karakter, persze, hogy rányomják a figurájára, hogy "Rebels"! Közönséges reklámfogás. Ez nem jelent semmit magára a sorozatra nézve. Ja, és csak az ő nevére nyomják rá reklámfogásból, sőt, még csinálnak is neki egy önálló promóképet is, amilyen még nem volt ezelőtt. Luke, Windu, Plo, Maul, mindegyiken látszik, melyik filmből van, a TCW-s Obi-Wan is jól láthatóan a TCW-ből van (mindegyik valójában egy korábbi promókép), de ez a Rebels Obi-Wan egy olyan figura, amilyen nem volt az ep1-2-3-ban, se a TCW-ben, és nem lehet az ep4-ből sem. Azért szerintem ez eléggé sokat mondó, és nem azt harsogja, hogy Ben nem jelenik meg a sorozatban. Nem tudom, lehet, csak azért vagyok ilyen ellenséges, mert én nagyon nem szeretném, hogy Obi-Wan bármikor is szerepeljen a sorozatban. Az Ep3 végén megmondták: szemmel tartja Luke-ot, és tanulja a halál utáni manifesztálódást. Semmi szükség Galaktikus kalandokba rángatni. Az pedig, hogy egyszer csak szögre akasztják a főszereplők szálát egy epizódra, és azzal töltik, hogy bepillantanak Obi-Wan Tatooine-i mindennapjaiba...hát szerintem egy kissé hülyén hangzik. És az már szóba sem jöhet, hogy esetleg a fő történetszál a főszereplőkkel a Tatooine-ra vezet, ahol találkoznak az öreg Bennel, aki ugyan segít nekik, de a Tatooine-t nem hagyja el egyéb kötelességei miatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.