Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Egyébként érdekes lehet a dolog, mert már most pénteken be lesz mutatva az első rész a DisneyXD -n az USA -ban, szóval akár már a hétvégén is láthatjuk majd az első részt. Mindenképpen résen kell lenni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. (szerkesztve) Az történt velük, hogy miután kipenderítették a főszerkesztőt, a stáb java is ment vele. Az index is ugyanaz a szenny. Függetlenül a politikai orientációtól, amikor a kultúrát veszik górcső alá, mondjuk kritikát írnak egy filmről, az majdnem mindig (de leginkább mindig) értéktelen hulladék. Mondjuk szerintem minden cikkük az, de ugye izlések és pofonok. viszont érdekes, hogy az író sugallata szerint akinek a régi részek tetszettek azoknak ez is fog, ergo szerinte van OT és PT fan és kész? Mondjuk néhány napja, még a köhöm....kizárásom....köhöm idejében, egyesek azt fejtegették, hogy igen. Van OT és PT fan, de csak aki mindet szereti, az a teljes értékű fan. Most nem akarom előröl kezdeni a meddő vitát, de igen....a kritka írója szerint a Rebels az OT fanoknak készült. Bár valószínüleg sokkal helyesebb lenne azt írni; ez a sorozat azoknak készült, akik odáig vannak az egy űrhajó egy legénység felállásért. Főleg azoknak fog tetszeni, akik a Firefly sorozatot is egekbe magasztalták. Ha nem unod, hogy sok évadon keresztül kell egyazon csapat kalandjait bámulni, akkor a Rebels mindenképp a te sorozatod lesz. Szerkesztve: 2014. Szeptember 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Vagy csak annyit kellett volna írni, hogy az SW fanokank tetszeni fog és nem skatulyázgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Szorítkozzunk a Rebels -re. Akinek van sérelme, privátban meg lehet beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. (szerkesztve) A szept 26. megjelenés tényleg finom volna. http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=18558 Akkor szombaton már mozizunk mint a régi szép TCW időkben. Nyami nyami SZombat reggel úgy indítok, hogy net - ncore - redőny - meleg tea - REBELS fuck Yeah Szerkesztve: 2014. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. (szerkesztve) Most jutott eszembe, hogy a TCW 5. évadtól már 1080p ben nyomatták a WEB-DL epizódokat. Volt valami technikai korlát, amit korábban nem tudtak megoldani (gondolom a csoport nem tudta így rögzíteni). Ha jól rémlik még a Theparadox fórumára is kitették, hogy az 5. évadtól full HD lesz a WEB-DL. Szóval arra számítok, hogy ezt a szokást a Rebelsnél is tartani fogják. A TCW 6. évad csak azért nem volt így elérhető, mert kezdetben 720p-ben streamelték, de azóta már az is fenn van (ncore és társai). Mivel most több forrásunk is lesz (TCW 6. évadnál csak a svábok kaptak vetítési jogot) így most minden bizonnyal nem lesz probléma 1080p-ben feltenni a részeket. Szerkesztve: 2014. Szeptember 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Nagyon bízom benne! Egyébként a pénteki megtekintéshez majd kell valami ketyere vagy kód, nem tudom pontosan, de azért remélem lesz olyan aki felveszi és felrakja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. (szerkesztve) Nagyon bízom benne! Egyébként a pénteki megtekintéshez majd kell valami ketyere vagy kód, nem tudom pontosan, de azért remélem lesz olyan aki felveszi és felrakja. Gondolom a mágikus dekóder. Nyugi, steamról 5 perc alatt lekapják. szerk.: Apple TV-re gondolsz? Igen, ahhoz kell. A Netflix csak softweresen elérhető, ahogy a Disney csatornák is, szóval nincs külön hardweres követelmény. szerk 2: Már megtaláltam, igen, regisztrálós valóban. Szóval akik szerencsések és megkapták a belépési jelszót, azoknak lesz elérhető. szerk 3: Most állt össze. Szóval a WATCH Disney XD az egy külön szolgáltatás. Áháááááááá! Ez egyfajta aplikáció, hogy IOs rendszeren, mobilokon, tableteken is tudjad nézni. Érdekes. Szerkesztve: 2014. Szeptember 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. (szerkesztve) Szóval akkor lesz szombaton vagy nem. Szerkesztve: 2014. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Szóval akkor lesz szombaton vagy nem. Naná....mint állat. Ez nem is kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 25. (szerkesztve) Simon Kinberg az Empire magazinnak adott interjút a Rebels kapcsán, amiben elárulta, hogy lesznek a sorozatban az EPVII,VIII,IX -ra utaló easter egg -ek. Azt is elmondta, hogy a fejét vennék ha elárulná mik ezek. Ami pedig a sorozatot illeti, az egekbe lőtték a várakozásaimat az alábbi mondatai: "Habár a sorozat elsődleges célközönsége a fiatalabb korosztály, Kinberg elárulta, hogy nem lesz minden boldogság és napsütés. Nem félünk sötétebb helyekre vinni a karaktereinket. Az első évadban van néhány háttértörténet a fő karakterekről amik sokkal sötétebbek és drámaibbak mint bármi amit eddig láttunk az animációs TV műfajában, amelyek ugyanolyan mélységű és gyerekkori traumák, mint amit a filmek karakterei éltek át." Nagy szavak és ígéretek annyi szent! Szerkesztve: 2014. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 25. Ez kifejezetten jó hír, remélem meg is valósul és a Rebels továbbviszi majd a TCW szellemiségét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 25. (szerkesztve) Ez kifejezetten jó hír, remélem meg is valósul és a Rebels továbbviszi majd a TCW szellemiségét. Ahhoz azért nagyon fel kell kötnie a gatyáját. A TCW a közhiedelemmel ellentétben kőkemény sorozat volt, atomdurva mondanivalóval és überbrutálisan naturális ábrázolásmóddal. Emlékeztek arra, amikor Cade Bane a kalap miatt szitává lövi az egyik fejvadászt? És ha ez még nem lett volna elég, az ithoriai testvére szeme láttára teszi mindenzt, aki aztán üres tekintettel bámul a halott fívérére. A geonozisi rovarok lelángszórózása sem hétköznapi. Vagy amikor Hondo árammal kínozza Anakinékat, vagy amikor Grievous halálra kínozza a rodiai jedit. Igazából az egész TCW egy brutálisan naturális és kíméletlen sorozat. Nem a határon mozog, hanem bőven átlépi azt. A Rebelstől én még csak hasonlóra sem számítok. Szerkesztve: 2014. Szeptember 25. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. (szerkesztve) Végre egy mértékadó oldal közölt kritikát a Spark of Rebellion -ról. Az IGN 8.7 -et adott rá ami igen csak jó. A verdikt pedig a következő: "Erős Rebels kezdés, ami visszahozza az elsőként elkészült film szellmiségét, amiért anno beleszerettünk a Star Wars világába." Szerkesztve: 2014. Szeptember 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Már elérhető a Spark of Rebellion a fizetős DisneyXD -n! Mostantól figyelni a csatornákat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Végre egy mértékadó oldal [...] Az ING Hehe, a köztudottan lefizethető portál, az IGN, mint mértékadó oldal? Az IGN-nél még az Origo is mértékadóbb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Jó volna magyarul! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. SW témában többnyire elég alaposak. Érdemes elolvasni ezt a kritikát is: érezhető, hogy aki írta ért az SW-hez és az üres dicsérgetések helyett pontosan kiemeli mi tetszik neki, mit érdemes várni és azt se rejti véka alá ha valami neki nem jött be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Így van, az SW témában ott vannak a spiccen. A TCW -t is figyelemmel kísérték és volt kritika is nem csak agyatlan dicséret. Más szegmensben nem tudok nyilatkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. (szerkesztve) Már elérhető a Spark of Rebellion a fizetős DisneyXD -n! Mostantól figyelni a csatornákat! Ej de várom már! Ebben a topicban lesznek a "spoileres linkek" vagy lesz egy "Rebels animációs sorozat 1.0"? Szerkesztve: 2014. Szeptember 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. (szerkesztve) Igen ebben. Elvileg már van valahol ahogy olvastam. Szerkesztve: 2014. Szeptember 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Na, úgy tűnik már meg is vannak az első Rebels-es cosplayereink. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Az Inkvizítor úr mintha egy kicsit sápadt lenne. Ezzel a fizetős Disney tv szolgáltatással valószínűleg ma hajnal-kora reggel fele be fog indulni a hadigépezet, úgyhogy tárt szemekkel-fülekkel várakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Pedig már vagy 7 órája kijött, de még sehol semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.720p néven már megtalálható a virágboltban az epizód. Jól meg is néztem gyorsan Húha, már a nyitóepizódban magasra tették a lécet. Pörgős, kalandos és látványos rész volt, szerethető karakterekkel. Részletesebben majd az epizód topikjában. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Köszi Jake! Kinyílt az epizód topikja, oda mehetnek az értékelések. Természetesen a már TCW -nél megszokott módon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ide most csak spoilermentesen: kifejezetten jó szórakozás volt és legszívesebben már nézném is a következőt. Hibátlan azért nem volt és ha a TCW utolsó évada lenne a mérce, akkor egyértelmű visszalépésnek minősíteném, de szerintem téves út lenne egy pilotot egy több évados sorozat utolsó feléhez viszonyítani. Ami jó, hogy a TCW mozifilmnél szerintem sokkal jobb, ami már csak azért is fontos, mert szerintem a TCW nagyon sok nézőt ijesztett el anno a nyitányával. Van hely bőven a fejlődésnek -erről bővebben majd a rész topikjában- de jók a karakterek, látszik hogy a készitők érzik az SW világot, van egy-két momentuma ami nagyon betalál és összességében kifejezetten jó szórakozást nyújt. Arról nem is beszélve, hogy milyen frissitőleg hat egy új időszakot nézni az SW univerzumban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én is valami olyasmit várok tőle, hogy vezesse be a sorozatot. Sejtettem, hogy nem itt fognak ellőni minden puskaport. Tetszeni fog ha itt is lesz egy szép íve a karakterfejlődésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Sziasztok. Rég voltam itt. Rég óta vártam már a sorozatot, de nagyon. Annyira vártam, hogy meg is feledkeztem róla. Ma délután jöttem fel a saga-ra, hogy megnézzem, mikor lesz a premier. Ilyen szerencsétlen is csak én vagyok. Már reggel letölthettem volna, de egyszerűen elfelejtettem a sorozatot. Azt sem tudtam, hogy az angol verzió után rövid idő múlva jön a magyar. Nos a segítségeteket kérném. Nekem nincsen ncore-om (szerintem nem is lesz, mert nincsen olyan ismerősöm, aki tudna meghívót küldeni). Így az részeket csak a pirate bay-ről tudom letölteni. Mint ahogy azt vártam, ott is fent van. De azt kétlem, hogy majd magyarul fent lesz. Szóval azt szeretném tőletek kérdezni, hogy tudtok-e valami oldalt, ahonnan le tudnám majd tölteni (a magyart, amikor kijön). Ha nem, akkor valaki majd megtudná tenni nekem, hogy feltölti a pirate bay-re? Mivel a tcw-t sem nagyon láttam a pirate bay-en magyarul, ezért szerintem a rebelset sem fogom. (Ha valaki nem tölti fel oda) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.