ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Várható volt!Rebels gyorsan! Aztán ST rajzfilm gyorsan! Aztán minél gyorsabban minél több új cucc!Eleve még akkor jön 6 film.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Egyelőre még ott tartunk hogy két évados lesz a sorozat. A harmadik még be sincs rendelve. Én örülnék neki ha lenne egy terv 3-4 évadra és azt végig is vinnék. Legyen így. Inkább ez minthogy valami elképesztően hosszútávút terveznek, aztán sose látjuk hogy mit akartak. Annyira pedig azért nem gyors ez: ha igaz a kémjelentés akkor kb. 2018-ban jönne egy új sorozat. Ha hasonló szinvonalon készül akkor dijazni fogom. A Rebels egyik legnagyobb előnye, hogy egy eddig kevésbé ismert éráról rántotta le a leplet. Jöhetnek hasonlók. Azt pedig már Filoni is mondta: a karakterek nincsenek egy-egy filmhez, sorozathoz kötve. Szerinte például simán előfordulhat hogy a Rebels egyik szereplőjét látni fogjuk egy élő szereplős filmben (mondjuk a Halálcsillag terveinek a rablásánál?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Ez a kép tényleg gyenge. Harmatgyenge. Bannt kéne kapnod érte. Meg is érdemelném! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Egyelőre még ott tartunk hogy két évados lesz a sorozat. A harmadik még be sincs rendelve. Én örülnék neki ha lenne egy terv 3-4 évadra és azt végig is vinnék. Legyen így. Inkább ez minthogy valami elképesztően hosszútávút terveznek, aztán sose látjuk hogy mit akartak. Pontyosan. Inkább legyen egy tartalmas, az elejétől a végéig elmesélt 3-4 évados sztori, mintsem valami végtelenségig húzott, unalomba fulladó 7-8 évados sorozat, aminek sosem ismerjük meg a végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Köszi a guide képet csoli. Nem leszel banolva, bár enyhén spoileres a kép. A sorozat pedig mindegy meddig megy ha van eleje, közepe és rendes vége, plusz elmeséli töviről hegyére azt a sztorit amiért létrehozták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Előkerül, előkerül ok, de azt nem tudtuk, hogy már most. De akkor írjuk ki mindenkinek. Ezra sötét oldala előjön a következő részben így tök izgi lesz majd végre úgy írni, hogy mindenki egyazon tudás birtokában van. Nem kellenek ide szabályok minek? Na jóccakát. Mert eddigis olyan témába vágó dolgokról folyt a beszélgetés: Valaki megmondaná, hogy az epizód mely részében lett volna szüksége Ezrának fénykardra? Miért volt botrányosan rossz mester Kanan abban a részben? Miért lett fontos, hogy kimaradt a sötét oldali tanítás? Ezek egyike se vág bele közvetlenül a részbe, de mégis bekerültek a topicba. Épp csak nem volt jelölve egy villódzó felirattal, hogy spoiler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. De épp ez az, hogy egyértelműsítve lett, hogy ez spoiler. Addig csak diskurzus folyt Ezra tanításáról, semmi több. A legtöbben még nem látták a 7. részt, ezért a korábbi epizódok kibeszélőiben az óvatosságnak fokozottabban kell érvényesülnie. Szerintem Donátnak se kellett volna arra utalnia (vagy csak spoiler mögött), hogy Dzséjt esetleg tud valamit, amit mi nem, hisz ez fel sem merülhetett addig a beszélgetés folyamán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Mert eddigis olyan témába vágó dolgokról folyt a beszélgetés: Valaki megmondaná, hogy az epizód mely részében lett volna szüksége Ezrának fénykardra? Miért volt botrányosan rossz mester Kanan abban a részben? Miért lett fontos, hogy kimaradt a sötét oldali tanítás? Leírtam, több ízben is. Példákat állítottam epizód címek és epizódokbeli események képében több ízben is. Kifejtettem hosszan, több ízben is. Hogy te egy ízben sem olvastad ezeket, az már ne az én saram legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Mert eddigis olyan témába vágó dolgokról folyt a beszélgetés: Valaki megmondaná, hogy az epizód mely részében lett volna szüksége Ezrának fénykardra? Miért volt botrányosan rossz mester Kanan abban a részben? Miért lett fontos, hogy kimaradt a sötét oldali tanítás? Ezek egyike se vág bele közvetlenül a részbe, de mégis bekerültek a topicba. Épp csak nem volt jelölve egy villódzó felirattal, hogy spoiler Témába vágó volt hisz az epizódban láttunk egy újabb Kanan tanítást és annak apropóján ment a vita. Persze beleszőve azt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. (szerkesztve) Engem is meglepett anno mert abszolút nem számítottam rá. Valaki felrakhatná ezt is letöltésre. Sziasztok! Tessék parancsolni... http://data.hu/get/8257207/rblsspt.rar Szerkesztve: 2014. December 20. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Nagy király vagy Al! És holnap a szünet előtti uccsó rész jön. Bár az nem is lesz gond szerintem. Viszont a 6-án érkező bővített szinkronosra is remélem lesz gondod, ha "H73" átaludná... köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Köszi Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Corey Burton (a TCW Cad Bane-je és Dooku grófja) egy interjúban utalt arra, hogy valószínűleg visszatér a Rebels-ben és egy új karakternek fogja szolgáltatni a hangját, aki többször is feltűnik a sorozatban. Továbbá Dave Filoni állítólag azt mondta neki, hogy a jövőben akár Cad is feltűnhet a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Most mi van??? Miert a Birodalom napja van megint??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. (szerkesztve) Igen, mszinte már vártam kötelező gigszert a d.ch.-től. De legalább nem ukránul beszél, mint anno a carnege of krell a cn-nen.. Miko is van pontosan a 2 ismétlés? Mert du és este, de hánykor is? Hátha... Szerkesztve: 2014. November 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Igen, én is furának tartottam, hogy nem a folytatás jött. És a műsorismertetőben sem találom, hogy mikor jönne. Ellenben reklámozták a bevezető epizód újravetítését a Vader-es jelenettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Viszont az elejen az SW osszefoglalo nagyon tetszett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. (szerkesztve) Igen, az tényleg nagyon jól össze van vágva. Gyerekeknek különösen jó, így könnyebben megértik az előzményeket. Szerkesztve: 2014. November 30. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. (szerkesztve) A forradalom szikrája különkiadás bemutató: december 13.-án 13 órakor... Extended verzió reklámja: http://data.hu/get/8258834/rebels.ext.premier.rar Szerkesztve: 2014. December 20. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. (szerkesztve) A forradalom szikrája különkiadás bemutató: december 13.-án 13 órakor... Extended verzió reklámja: http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/d5b4a2481c758b515bc3670cefb6691b vagy: http://data.hu/get/8258834/rebels.ext.premier.rar Szuper! Eddig 6-áról tudtam, de a lényeg, hogy lesz. És remélem a Gathering Forces is lemegy még ma az ismétlésben vagy max a következő hétvégén.. Darth Vader "FŐSZEREPLÉSÉVEL". Szerkesztve: 2014. November 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. A mai vetítési időpontok még; 14:00 ; 18:05 ; 22:25 Reménykedjünk! Ja és Yoda krónikái is lesznek ma, de, hogy melyik? -bár ez off.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Pénteken jártam Ausztriában és szembesültem ezzel: http://www.amazon.de/Star-Wars-Rebels-Funke-Rebellion/dp/B00MXNFIEU/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1417367649&sr=1-1&keywords=star+wars+rebels Valaki meg tudja mondani, hogy ezen mi van? Az első kettő rész? Amúgy morognak a németek, hogy 10 euro 42 + 4x2 percért nagyon sok, valamint a kimaradt jelenet az első epizódból (azt hiszem) nincs is benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Ez egy eléggé elcseszett kiadás. Szerintem nem ér annyit amennyit kérnek érte. Sőt! Egyébként ezen a Spark of Rebellion van rajta, asszem minimális extrával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. (szerkesztve) A 9. rész címe Idiots Array lesz. Író: Charles Murray (aki a TCW 5. évadának grandiózus fináléjáért felelős) Rendező: Dave Filoni Szerkesztve: 2014. December 1. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Valaki azt írta másutt, hogy talán nem hiba volt a mult heti rész tegnapi ismétlése, hanem csak a szünet előtt nyújtani akarták a sorit. Így Mikulás hozza a gathering forcest, majd 13án bővített "spark" és akkor gyenge 2 hét után jöhet a path of the jedi.. Legyen így! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. A 9. rész címe Idiots Array lesz. Állítólag ez egy Legends-beli kifejezés a sabacc-ban. Néhányan arról spekulálnak, hogy ha Lando feltűnik a sorozatban (márpedig Billy Dee Williams részt vett a sorozat szinkronmunkálataiban), ez az epizód sanszos rá. Érdekes lenne látni azt a bizonyos partit, melyen a Falcon sorsa forog kockán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Valaki azt írta másutt, hogy talán nem hiba volt a mult heti rész tegnapi ismétlése, hanem csak a szünet előtt nyújtani akarták a sorit. Így Mikulás hozza a gathering forcest, majd 13án bővített "spark" és akkor gyenge 2 hét után jöhet a path of the jedi.. Legyen így! Igy nem is rossz!Mar ha tenyleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Én még sehol se olvastam erről az Idiots Array -ről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Az új Insiderből derült ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Köszi, így már elhiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.