Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Ez így nagyon pontatlan, hisz ott is csak egy látomás/álom volt, -Qui-gon is halott volt már- szóval nem tdjuk, hogy Anakin kristályszerzése hogyan hol és mikor történhetett.. Jó, szó szerint nem mondták ki, de valószínűleg Yoda sem a tegnapi "görbe este" miatt álmodott ilyesmiket. Az epI-ben meg bőven elfért egy ilyen gyors kiruccanás miközben a Tanács gondolkozik a Szenátus meg szavazgat. Qui-Gonból ki is nézem, hogy suttyomban elviszi a gyereket. Lehet, hogy nem ott kapta meg a kristályát, de hasonló próbaként funkcionálhatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Az epI-ben meg bőven elfért egy ilyen gyors kiruccanás miközben a Tanács gondolkozik a Szenátus meg szavazgat. Az ep1-nek egy olyan pillanata sincs, amibe ez beleférne, hiszen egy napig sem tartózkodnak Coruscanton, hajójuk sincs, és Qui-Gon és Anakin nagyrészt elszeparáltan voltak - meg értelme sem lenne, hogy Qui-Gon még elviszi Dagobah-ra a fiút suttyomban tesztelni, mielőtt a Jedi Tanács elé küldené tesztelni. Minek? Tán nem volt meggyőződve arról, hogy Anakin a kiválasztott, vagy, hogy vele van az Erő? Valahol a Coruscant és a Tatooine között elhagyta a kölyökbe vetett bizalmat? Nonszensz. A CW-ben egyértelműen egy jelenés/álom látható, nem a valóság emléke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. A februári Rebels naptár így néz ki: Monday, February 2 – 9:00 – Episode 112 – “Vision of Hope” Monday, February 9 – 9:00 – Episode 113 – “Call to Action” Monday, February 23 – 9:00 – Episode 114 – “Rebel Resolve” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. febr. 9. után miért lesz megint egy kéthetes szünet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Húzzák amíg lehet. Most akkor nem 14 részes lesz az évad? Pár cím még hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Húzzák amíg lehet. Most akkor nem 14 részes lesz az évad? Pár cím még hiányzik. Nem 13 részes? Eleinte 16-volt szó, de a rövidek és a "film" után 13-ra módosították. Furcsa, hogy még nem kerültek ki a megbízható Insideres címek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Az alábbi címek biztosak de szerintem nem jól vannak számozva. Egyébként nem értem, hogy miért nem nézik meg az sw.com -ot. Ott tisztán le van írva melyik rész hanyadik az évadban. Persze az is lehet, hogy jó a számozás de akkor még két rész címét nem ismerjük ami januárban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Jól csengenek ezek a címek, gyanítom, hogy az évad végétől tátva marad a szánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. A számozás a ludas szerintem is.. Eleinte még az sw.com se tudta mi legyen, maradt is a káosz azóta is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Sok káosz nem lehetne elvileg, csak az sw.com -ot kellene követni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Pedig jó lenne tudni, hogy mennyi van még vissza. Meg ezt sem értem hogy miért kell így elhúzni mint a rétes tésztát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Sok káosz nem lehetne elvileg, csak az sw.com -ot kellene követni... De mégis kevesen teszik ezt. A kalózok is lusták voltak átszámozni és eszerint hivatalosabb berkekben is van némi probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Holnap kapunk új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Igen, és remélhetőleg feliratot is hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Mármint én az Idiot's Array utáni részre gondoltam... Mert annak még címét se tudjuk és ez elég gyanús Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 19. Meglátjuk, szerintem nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. (szerkesztve) Külön nem találtam, de a filmuniverzum cikkének viedójában van egy Vision of Hope Sneak Peak az uccsó 30 mp. kb. http://www.filmuniverzum.hu/star-wars-lazadok-kulisszatitok-video/ Ja és következő résznek mondják, szóval ennyit arról, hogy ez lenne a 12. rész. Ody, aki ezt írta az 1-es 2-esnek tartotta a Sparkot.. A 10. lesz valójában. Szerkesztve: 2015. Január 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. A februári Rebels naptár így néz ki: Monday, February 2 – 9:00 – Episode 112 – “Vision of Hope” Az jutott eszembe, hogy mivel ugye az Ep IV címe New Hope talán vmi köze lesz a résznek Luke-hoz vagy Obi-Wan-hoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Az jutott eszembe, hogy mivel ugye az Ep IV címe New Hope talán vmi köze lesz a résznek Luke-hoz vagy Obi-Wan-hoz Nem lenne rossz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Külön nem találtam, de a filmuniverzum cikkének viedójában van egy Vision of Hope Sneak Peak az uccsó 30 mp. kb. http://www.filmuniverzum.hu/star-wars-lazadok-kulisszatitok-video/ Ezra csak nem Gall Trayvis szenátor hangját hallotta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Itt egy érdekes interjú Filoni-val, Kilian Plunkett-el és Henry Gilroy-al, amin a TCW és Rebels közti különbségekeről beszélnek. http://www.youtube.com/watch?v=AaMo-Z-ofcc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Az 1-09 képe: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 20. Köszi csoli! Nagyon jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Köszi csoli! Nagyon jó kép. Rajtam nem múlt! Egyébként a Rebels óta epizódközpontúbbak a képek, legalábbis szerintem jobban reprezentálják a hozzájuk tartozó részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Üdv. Érdekelne, hogy mikor kapunk új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Február 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Február 5. Köszi! De már megint miért hagynak ki ennyi időt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. (szerkesztve) Köszi! De már megint miért hagynak ki ennyi időt? Nyújtják, mert így tovább tart. Todom ez a relatív. de nincs rá jobb válasz. Az 1-09 képe: Köszi csoli! Nagyon jó kép. Múltokor "hiányzott valami a képről" miattam? Most is, de nem miattam! 1:1! Szerkesztve: 2015. Január 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Holnap hányadik rész lesz a Disneyn? Decemberben hányadik volt az utolsó? (kicsit elkalandozódtam mostanában) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Február 5 -én lesz a következő rész ami a 10 -ik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.