Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Ria-Ria-Hungária. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Élménydús a metróközlekedés, az szent. Amit én eddig, mint vidéki felhasználó megfigyeltem eme vakondjáratok használatakor: - bárhol is szállok be a metróba, az a legtávolabbi pont a kijárattól. - a tömeg jórészt nyomorog elől, éppen ezért hátra kell szállni - nem mint Moszkában, ahol minden utas hátra száll, mert az elülső kocsikat szokás felrobbantani - a hosszú távú metróközlekedés árt a szemnek. Nekem mindig megfájdul a nap végére, ha Pesten vagyok és sokat vakondokozok. - focimecs idején kerülendő az a vonal, ami érinti a focimecs megrendezésének helyét, mert olyankor jótékonyan kizárják az embereket, mivel ellepik az alagutakat az állatok - a mozgólépcsőn kapaszkodni veszélyes, a szalag lesprinteli a lépcsőket - a mozgólépcső trükkös jószág, a legváratlanabb pillanatokban áll meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Idén kicserélik a 6-ost. Folyamatosan újítják fel a metró megállókat, épül a 4-es metró. Reméljük kicserélik majd ezeket az orosz szerelvényeket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Nem tudom, nekem nincsenek rossz tapasztalataim a metróról, ha pesten vagyok, azt szeretem a legjobban. Persze lehet, még nem utaztam eleget metrón ahhoz, hogy megtapasztaljam minden hátulütőjét. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. - a tömeg jórészt nyomorog elől, éppen ezért hátra kell szállni - nem mint Moszkában, ahol minden utas hátra száll, mert az elülső kocsikat szokás felrobbantani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Sajnos az ott élőknek ez kevésbé vicces Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Alattam csak a villamos robbant le. Metrózni imádok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Sajnos az ott élőknek ez kevésbé vicces Donát. Ez sajnos igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Az biztos, hogy a villamos arányaiban sokkal többet csinálja ezt, ugyhogy ilyen szempontból még mindig a metró a nyerőbb... (bár most ott is lesz egy kis csere, ami miatt jól fel is túrták az egész Moszkva teret és környékét ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. - a mozgólépcsőn kapaszkodni veszélyes, a szalag lesprinteli a lépcsőket És anno egy kisgyereknek beakadt a keze a gumi alá...Állítólag mert nem tudták megállítani a mozgólépcsőt, az egyik pali 2 mp alatt levágta e gyerek újj-át, hogy ne tépje ki tőből a kezét a szallag. Pedig van rajta megállító gomb.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. (szerkesztve) Nem tudom, nekem nincsenek rossz tapasztalataim a metróról, ha pesten vagyok, azt szeretem a legjobban. Persze lehet, még nem utaztam eleget metrón ahhoz, hogy megtapasztaljam minden hátulütőjét. Donát. Én is azzal szeretek a legjobban közlekedni (utána jöhet a villamos, mert azon sem rázdódik az ember lánya, nem úgy mint a buszon, brrr). Már huszonéve metrózok, de még nem volt igazán rossz tapasztalatom. Maximum a nagy tömeg néhanapján. Főleg aug. 20-án, de tavaly inkább visszasétáltam a Nyugatiba. Még mindig a gyalogjárat a legjobb közlekedés, ha nem kell tíz kilométereket menni Legutóbb gyalog a Keleti-Bem rakpart távot tettem meg Obi1, ez durva Szerkesztve: 2006. Május 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Aug. 20, na igen, tavaj nekem is volt részem megtapasztalni azt az emberáradatot. A végén már azon tűnődtem, vajon miből van több: emberből a rakparton, vagy vízcsepből a Dunában? És hogy mind egy metrólejárón akart lemenni, az volt a nagy poén (meg hogy egy metrókocsiba akartak bezsúfolódni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Na ezért hagytam ki a metrót A Lánchíd-Nyugati pályaudvar nem egy akkora táv, amit nem lehet vígan megtenni gyalog. Még kellemes is a nyári éjszakában való laza séta. Még egy hasonló eset. T-mobile Kapcsolat koncert, Felvonulási tér. Ott is mindenki a földalattit célozza meg, aztán csak állnak a tömegek a lejárónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Na ja, de a Bathányi tér és a Népliget már kicsit nagyobb táv a sétához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ez tökéletesen igaz Ott már muszáj tömegközlekedni még akkor is, ha nagy a tömeg. És birkatürelem is kell hozzá ilyenkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. És hogy mind egy metrólejárón akart lemenni, az volt a nagy poén (meg hogy egy metrókocsiba akartak bezsúfolódni). Főleg, hogy a mozgólépcsős lejárónál zsúfolkodtak, ami le volt zárva. Miközben a gyaloglépcső tárva-nyitva volt:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. És milyen szerencse, így könnyebb volt a gyaloglejárón a lejutás, a birkucik meg mozgólépcsőztek. Volt is hely a metrón és fél órába se telt a lekecmergés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. A BKV verheti a pici kobakját a falba! jan 2-től adnak ki bérleteket, éveset is meg az egységesített havibérletet is, ergo aki bérletes, annak van 3 napja sorban állni..... szép látvány. Ekkora sorok után nehezen győznek meg, hogy kevesen fizetnek a becses szolgálataikért. Részemről, már túl is vagyok egy szkennelésen..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Én péntek reggel jutottam oda, hogy a Móriczon bérletet vegyek. Fél órát álltam a jó levegőn, egy csomó kedves ember társaságában. A sor vége az úttestnél volt. Igazán az volt szívbemarkoló, amikor a pénztár bejárata felé közeledve megláttam a BKV önnépszerűsítő plakátját: I LOVE BKV Hát, nyugodt maradtam, de azért ezt mégse kéne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Én péntek reggel jutottam oda, hogy a Móriczon bérletet vegyek. Fél órát álltam a jó levegőn, egy csomó kedves ember társaságában. A sor vége az úttestnél volt.Igazán az volt szívbemarkoló, amikor a pénztár bejárata felé közeledve megláttam a BKV önnépszerűsítő plakátját: I LOVE BKV Hát, nyugodt maradtam, de azért ezt mégse kéne... Ilyen, mikor az élet szivat. Még, hogy a jóistennek nincs humorérzéke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. A japán metró. (vagy HÉV.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Ez ott megszokott dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Hát más kultúra, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 2. Munkahelyeket teremt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Kíváncsi lennék arra, mi van akkor, ha egy valaki akar csak leszállni a tömegből a következő állomáson. Kb. mindeki kiszáll, és kezdődik minden elölről. Aztán a menetidő kissé hosszúra nyúlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Olyan itt nincs. Itt szépen felszáll a fél Tokyo, aztán a "Panasonic Co." -nál kiszállnak. Értsd: itt a metró melóhelyi járat. Ha a városban akarsz furikázni biciklire pattansz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Égjáró Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. A Népstadionnál volt részem ilyenben néhány éve. Még a vezetők mellet is volt utas, annyian voltak. Ja, és az volt aznap az uccsó járat. Csak épp az utasok nyomták egymás befelé, nem security. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.