Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Élménydús a metróközlekedés, az szent. Amit én eddig, mint vidéki felhasználó megfigyeltem eme vakondjáratok használatakor:

- bárhol is szállok be a metróba, az a legtávolabbi pont a kijárattól.

- a tömeg jórészt nyomorog elől, éppen ezért hátra kell szállni - nem mint Moszkában, ahol minden utas hátra száll, mert az elülső kocsikat szokás felrobbantani

- a hosszú távú metróközlekedés árt a szemnek. Nekem mindig megfájdul a nap végére, ha Pesten vagyok és sokat vakondokozok.

- focimecs idején kerülendő az a vonal, ami érinti a focimecs megrendezésének helyét, mert olyankor jótékonyan kizárják az embereket, mivel ellepik az alagutakat az állatok

- a mozgólépcsőn kapaszkodni veszélyes, a szalag lesprinteli a lépcsőket

- a mozgólépcső trükkös jószág, a legváratlanabb pillanatokban áll meg

Hozzászólás ideje:

Idén kicserélik a 6-ost. Folyamatosan újítják fel a metró megállókat, épül a 4-es metró. Reméljük kicserélik majd ezeket az orosz szerelvényeket is.

Hozzászólás ideje:
- a mozgólépcsőn kapaszkodni veszélyes, a szalag lesprinteli a lépcsőket

És anno egy kisgyereknek beakadt a keze a gumi alá...Állítólag mert nem tudták megállítani a mozgólépcsőt, az egyik pali 2 mp alatt levágta e gyerek újj-át, hogy ne tépje ki tőből a kezét a szallag.

Pedig van rajta megállító gomb..

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, nekem nincsenek rossz tapasztalataim a metróról, ha pesten vagyok, azt szeretem a legjobban. Persze lehet, még nem utaztam eleget metrón ahhoz, hogy megtapasztaljam minden hátulütőjét. :D

Donát.

Én is azzal szeretek a legjobban közlekedni (utána jöhet a villamos, mert azon sem rázdódik az ember lánya, nem úgy mint a buszon, brrr). Már huszonéve metrózok, de még nem volt igazán rossz tapasztalatom. Maximum a nagy tömeg néhanapján. Főleg aug. 20-án, de tavaly inkább visszasétáltam a Nyugatiba. Még mindig a gyalogjárat a legjobb közlekedés, ha nem kell tíz kilométereket menni :D Legutóbb gyalog a Keleti-Bem rakpart távot tettem meg :D

Obi1, ez durva :o

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Aug. 20, na igen, tavaj nekem is volt részem megtapasztalni azt az emberáradatot. A végén már azon tűnődtem, vajon miből van több: emberből a rakparton, vagy vízcsepből a Dunában?

És hogy mind egy metrólejárón akart lemenni, az volt a nagy poén (meg hogy egy metrókocsiba akartak bezsúfolódni).

Hozzászólás ideje:

Na ezért hagytam ki a metrót :peace: A Lánchíd-Nyugati pályaudvar nem egy akkora táv, amit nem lehet vígan megtenni gyalog. Még kellemes is a nyári éjszakában való laza séta.

Még egy hasonló eset. T-mobile Kapcsolat koncert, Felvonulási tér. Ott is mindenki a földalattit célozza meg, aztán csak állnak a tömegek a lejárónál.

Hozzászólás ideje:
És hogy mind egy metrólejárón akart lemenni, az volt a nagy poén (meg hogy egy metrókocsiba akartak bezsúfolódni).

Főleg, hogy a mozgólépcsős lejárónál zsúfolkodtak, ami le volt zárva. Miközben a gyaloglépcső tárva-nyitva volt:D

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

A BKV verheti a pici kobakját a falba! jan 2-től adnak ki bérleteket, éveset is meg az egységesített havibérletet is, ergo aki bérletes, annak van 3 napja sorban állni..... szép látvány. Ekkora sorok után nehezen győznek meg, hogy kevesen fizetnek a becses szolgálataikért. Részemről, már túl is vagyok egy szkennelésen.....

Hozzászólás ideje:

Én péntek reggel jutottam oda, hogy a Móriczon bérletet vegyek. Fél órát álltam a jó levegőn, egy csomó kedves ember társaságában. A sor vége az úttestnél volt.

Igazán az volt szívbemarkoló, amikor a pénztár bejárata felé közeledve megláttam a BKV önnépszerűsítő plakátját:

I LOVE BKV

Hát, nyugodt maradtam, de azért ezt mégse kéne...

Hozzászólás ideje:
Én péntek reggel jutottam oda, hogy a Móriczon bérletet vegyek. Fél órát álltam a jó levegőn, egy csomó kedves ember társaságában. A sor vége az úttestnél volt.

Igazán az volt szívbemarkoló, amikor a pénztár bejárata felé közeledve megláttam a BKV önnépszerűsítő plakátját:

I LOVE BKV

Hát, nyugodt maradtam, de azért ezt mégse kéne...

:D:D:D

Ilyen, mikor az élet szivat. Még, hogy a jóistennek nincs humorérzéke :D

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Kíváncsi lennék arra, mi van akkor, ha egy valaki akar csak leszállni a tömegből a következő állomáson. Kb. mindeki kiszáll, és kezdődik minden elölről. Aztán a menetidő kissé hosszúra nyúlik.

Hozzászólás ideje:

Olyan itt nincs. Itt szépen felszáll a fél Tokyo, aztán a "Panasonic Co." -nál kiszállnak. Értsd: itt a metró melóhelyi járat. Ha a városban akarsz furikázni biciklire pattansz.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Népstadionnál volt részem ilyenben néhány éve. Még a vezetők mellet is volt utas, annyian voltak. Ja, és az volt aznap az uccsó járat. Csak épp az utasok nyomták egymás befelé, nem security.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.