Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Én is garatulálok Priestéknek! Nekem igen lassan esett csak le, vajon miért gatuláltok a jelöléshez . Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Én is gratulálok. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Alapítsunk! Azért az érdekes, hogy az ilyen szavazós díjaknál milyen sokszor az SW nyer...biztos van olyan is amelyiken nem, de azokról én nem hallottam és nem is fogok Érdekes, hogy a közönség díjakat általában megnyeri. Az Xpress-es elsőség különösen érdekes. Nem hittem volna, hogy megnyeri. Szerencsére Bomarr az utolsó pillanatban beszavazott egy tízest a filmnek, lehet, hogy éppen ezzel nyert. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Érdekes, hogy a közönség díjakat általában megnyeri. Az Xpress-es elsőség különösen érdekes. Nem hittem volna, hogy megnyeri. Szerencsére Bomarr az utolsó pillanatban beszavazott egy tízest a filmnek, lehet, hogy éppen ezzel nyert. Én szinte biztos vagyok ebben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Az Xpress díjáról képünk is van. Egy élelmes olvasó dobta össze. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Ha jól emlékszem, szerdán Grammy átadó, drukkolok John Williamsnek (SW-ért) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Ha jól emlékszem, szerdán Grammy átadó, drukkolok John Williamsnek (SW-ért) Épp ezen filóztam, hogy mikor lesz. Drukkolok Williams bácsinak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Sajnos Williams bácsi nem kapta meg a grammy-t. A számomra teljesen ismeretlen Craig Amstrong nyert, aki a teljesen ismeretlen Ray című film zenéjét szerezte. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. A Ray egyébként a Ray Charles életéről szóló film, amiért tavaly Jamie Foxx főszereplő Oscart kapott (a film is jelölt volt a legjobb film kategóriában). Jó film volt, de nekem egy-két eredeti RC számon kívül nem volt semmi kiemelkedő a filmben. Ez van, mit tudunk tenni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. 10 Saturn jelölést kaptunk... nem semmi! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Tíz Saturn jelölést kapott a film Jó sokára lesz végeremény, május 2-án. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hát ez szinkronban volt Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Látom én is Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Ezek a Saturn jelölések végre méltók az SW színvonalához és hírnevéhez. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Igen, itt tökéletes és méltó helyen van egy SW film A legtöbb jelölést kapta, és egy rakatot a színészi kategóriában is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Pontosan, Hayden mint fő- és McDiarmid mint mellékszereplő. Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Nagyon jók is voltak, szó se róla. Megérdemlik a jelölést mindketten (Aranymálnásoknak dupla szemüveget!! ). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Külön érdekesség, hogy a főbb kategóriákban együtt jelölték a King Konggal. Vajon a rendezői Saturn dijat Lucas vagy Peter Jackson viszi haza? Kiváncsi vagyok merre huz a szive a Saturn bizottságnak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. (szerkesztve) Várható volt a sok jelölés, no de ennyi?? Remélem sok díjat besöpör majd. Ami pedig a rendezést illeti, Lucas ezúttal mérföldeket vert Jacksonra. Szerkesztve: 2006. Február 19. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Lucast az elnök is kitüntette: "A filmiparban használt vizuális effektusok technológiájának három évtizednyi innovációjáért az amerikai elnök a National Medal of Technology elismeréssel tüntette ki George Lucast és az Industrial Light & Magicet. A Fehér Házban tartott hétfői ceremónián George Bush azzal méltatta a filmipar mágusait, hogy munkájukkal számos fiatal érdeklődését fordították a tudomány és a matematika irányába. Lucas, aki saját elmondása szerint örömmel vette át a kitüntetést, az újságírók politikára vonatkozó kérdéseire csak diplomatikusan válaszolt: "Tartottam a számat. Megígértem a PR-osaimnak, hogy így teszek." Plokoom" SW.HU/HIREK Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Várható volt a sok jelölés, no de ennyi?? Remélem sok díjat besöpör majd. Ami pedig a rendezést illeti, Lucas ezúttal mérföldeket vert Jacksonra. Az hétszentség, hogy lepipálta Jacksont, aki az ollóval mintha köszönő viszonyba se lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Jaja, Lucas meg nagyon is Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Igaz, Szisz? Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Múlt héten a BAFTA díjátadón a King Kong vitte a speciális effektek díját, és a Narnia a legjobb smink díját, így valószínűleg a Narnia lesz veszélyes az Oscaron az epIII-ra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Múlt héten a BAFTA díjátadón a King Kong vitte a speciális effektek díját, és a Narnia a legjobb smink díját, így valószínűleg a Narnia lesz veszélyes az Oscaron az epIII-ra. A BAFTA-n nem is volt jelölve a ROTS. KK no comment.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. A BAFTA-n nem is volt jelölve a ROTS. KK no comment.... Nem volt, de attól még figyelem a versenytársakat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. A brit 'Empire' magazin talán az egyik legjobb mozis újság. És igy az év elején ők is osztogatják a maguk dijait. Egyelöre csak a jelöltek ismertek, akiket az olvasók szavazatai alapján választanak be. Az ep.3 a következő jelöléseket kapta: -Az év jelenete (Darth Vader születése) -A legjobb sci-fi/fantasy -A legjobb film Mivel összesen van 11 dij, ráadásul ezek között akad olyan, mint a 'legjobb vigjáték' vagy 'legjobb angol film' illetve a 'legjobb thriller'... igy ez a 3 jelölés szépnek mondható. Kiváncsian várom a dijátadót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. A közönség díjak terén mindig jól állt a Star Wars. Mikor lesz az Oscar átadó? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.