kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Pécsen is kezd már hihetetlenné válni hogy szombat reggel óra megállás nélkül esik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. NYB... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. ECL felsőfokú(C1) nyelvvizsgám eredménye: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. ECL felsőfokú(C1) nyelvvizsgám eredménye: Grat. Mesélni nem tudsz hogy milyen nehézségű volt?(mondjuk már elkéstem vele mert érettségi miatt akartam felsőfokot..) Nekem az nem tetszik így hallásra hogy a szóbelin elvileg mindenről kérdezhetnek, az egyik ismerősöm pl. valamilyen felsőoktatási iskolarendszer fogalmát kapta, amiről én még nem is hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratulesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Grat. Mesélni nem tudsz hogy milyen nehézségű volt?(mondjuk már elkéstem vele mert érettségi miatt akartam felsőfokot..) Nekem az nem tetszik így hallásra hogy a szóbelin elvileg mindenről kérdezhetnek, az egyik ismerősöm pl. valamilyen felsőoktatási iskolarendszer fogalmát kapta, amiről én még nem is hallottam. A partneremmel az "Iskola és munka" c. témát kaptuk, aztán pedig egyedül kellett képekről beszélni. Telefonáló emberek, "communication". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. (szerkesztve) Én is sajnálom a művész urat. Nagy kár érte. Rest In Peace! Szerkesztve: 2010. Május 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. RIP Kolmilan, neked meg nagy gratuláció Egyik ismerősöm anno az eutanáziát kapta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Köszi mindenkinek! Egyik ismerősöm anno az eutanáziát kapta... Arról legalább lehet véleményt mondani, beszélgetni. Itt lövésem se volt, hogy kezdjem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratula kolmilan. Hajónevek nem voltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Május közepe után ez már nem járja! Nem is ECL felsőfokú(C1) nyelvvizsgám eredménye: Nagy-nagy gratula hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratula kolmilan. Hajónevek nem voltak? Köszi. Nyehehe... Egynyelvű volt a vizsga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Kolmilan: Gratula, mégpedig óriási! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Itt csak hideg van, de a hét többi napjára esőt írtak. És ez nagyon elkeserít. Május közepe után ez már nem járja! Szerdától már jó idő lesz, szombaton 26 fok. No para. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerdától már jó idő lesz, szombaton 26 fok. No para. Remélem is, nem akarok a Gödörben ázni majd szombaton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerdától már jó idő lesz, szombaton 26 fok. No para. Ody, a próféta szóljon belőled! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Ody, a próféta szóljon belőled! :Dnem a próféta szól, csak hallgattam az időjárás jelentést most este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Na az is érdekes helyzet lesz, hogy pár nap alatt tizenhat fokot melegszik az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Én azt mondom, csütörtökig maradjon ilyen sz*r... ugyanis Coopert kellene futnom, pont egy elég nehéz matek TZ előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Na az is érdekes helyzet lesz, hogy pár nap alatt tizenhat fokot melegszik az idő.Már megszokhattad volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratulálok kolmilan! Én is hasonló arányban tudnám most letteni, (mármint a szövegértés, szövegalkotás /írásban, szóban) csak mindegyik kicsit kevesebb százalék lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. (szerkesztve) Nekem, már nagyon tele van a hócipőm ezzel az idővel .Este max 3 órát aludtam a szél miat. Majdnem álomba szenderűltem erre a szélvihra úgy megrezegtette az ablakot, hogy felriadtam. Így ment sokáig. Baromi hangos és félelmetes egy ilyen szélvihar itt a kilencediken. Krande: A gond az, hogy mindkét 10 fok abnormális. Decemberben ne legyen már olyan meleg. Ott max 0 foknak lehetne lennie. Most meg minimum 20 foknak kéne lennie. MissKarrde: Pedig sajnálhatjátok, hogy lemaradtatok a Pauliner-ről. Valami hihetetlen jó sör. Felsőkategóriás. Tavaly decemberben voltam ott. Utána ittam egy Heinekent és sokkal rosszabb volt. Kolmilan, neked meg gratulálok. Szerkesztve: 2010. Május 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Nekem egyébként nyár érzésem van ezzel a viharral... Akkor szokot ilyen szél lenni, mikor nyáron lent vagyunk Balatonon 2 hetet egyhuzamban, és két napra beborul az idő. Jó kis hullámokat csinál, és abba szoktunk ugrálni. Szóval itt a nyár! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. a szélvihra úgy megrezegtette az ablakot, hogy felriadtam. Így ment sokáig. Baromi hangos és félelmetes egy ilyen szélvihar itt a kilencediken.De cserélnék veled, biztos izgalmas lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratulálok kolmilan, ragyogó eredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Én is gratulálok! És ez a fordításaid után nagyon nem meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Gratula neked! Itt elállt az eső. Péntek dél körül kezdte, és mostanáig bírta. A vége felé már egész tiszta volt az ég, de valahogy még mindig tudott esni... eddig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. (szerkesztve) Remélem is, nem akarok a Gödörben ázni majd szombaton Tényleg, tegnap olvastam, hogy képregény fesztivál lesz Nézd meg helyettem is jó alaposan A Setét Torony képregényt Egy olyat be kéne majd szereznem, ha már a könyvek megvannak. Én is csatlakozom, remélhetőleg remek idő lesz szombaton MissKarrde: Pedig sajnálhatjátok, hogy lemaradtatok a Pauliner-ről. Valami hihetetlen jó sör. Felsőkategóriás. Tavaly decemberben voltam ott. Utána ittam egy Heinekent és sokkal rosszabb volt. Voltunk már párszor, és majd leszünk is, így aztán nem sajnáltuk annyira Barátnőm onnan lakik pár percre, szóval bármikor beugorhatunk, ha olyanunk van Nálunk megint elkezdett esni, pedig már száradtak ki azok az árkok, amelyekben tegnap még megállt pár pocsolya. Most úgy tűnik, nem lesz tartós ez az eső. Egyébiránt a miskolci telephelyünkről többen nem tudnak hazamenni a folyók kiöntése miatt, szóval a többiek szállásolják el őket. Szerkesztve: 2010. Május 18. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Még egyszer köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.