MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Nekem nincs érettségim, Akkor, ha valami komolyabba szeretnél fogni, ez az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Nálam egyedül az éreccségi a feltétel. Mintha ugyanezt írtam volna én is a tanfolyamhoz. A többi már a jó munkához kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Akkor, ha valami komolyabba szeretnél fogni, ez az első Kár, hogy ez nem Ausztrália. Ott elég ha értesz valamihez, tiéd az állás. Itt meg a papírt nézik és nem az embert. Majd veszek a Józsefvárosi piacon egyet. Nincs jobb ötletem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Ezek a papírok nem sokat érnek. A munkáltatók a diplomát nézik, abból is a jobbat. Én elvégeztem egy felsőfokú programozói okj-s tanfolyamot. Két éves volt. De amikor melót kerestem vele nem igazán vettek fel. Pedig még a szakdolgámat is bevittem. Ha számítógépes területen akarsz dolgozni, az angol mindenképp kell. Főleg a szakzsargon. De egy csomó helyen már külföldiekkel kell tartanod a kapcsolatot. Ezenkívül lehet, hogy Linux-ot vagy Unix-ot kell karbantartanod ,ami tuti angol, és parancssorból utasítgatják. Én látom mennyire szívnak az emberek a számítógépekkel az angolnyelv-tudás hiánya miatt. Hiába magyar a Win 7, ha a program ami fut angol. De ha csak az ember a Biost állítgatja akkor is kell. Sokkal biztosabban kezeled a gépet ha megvan a megfelelő tudásod. A webdesigner-hez vannak külön ilyen tanfolyamok, ahol persze egy alapot kapsz, amit neked kell továbbvinni. Ismerned kell a html-t csst php-t javát. Meg persze a Dreamweavert és társait. De ha van kedved persze csináld. A munkahelykeresésben való segítség meg vakítás. Azért írják, hogy menjenek az emberek a tanfolyamra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Etz sem semmi. A tökéletes rabszolgaság: http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/201...asol-az-eu.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Ezek a papírok nem sokat érnek. A munkáltatók a diplomát nézik, abból is a jobbat. Én elvégeztem egy felsőfokú programozói okj-s tanfolyamot. Két éves volt. De amikor melót kerestem vele nem igazán vettek fel. Az én felsőfokúm nem keveset ér (mérlegképes könyvelő), viszont annál meg az volt és most is a hiba, hogy gyakorlat kell hozzá. Úgy már egy nagyon jó szakma. Más kérdés, hogy nem könyvelő vagyok, csak pénzügyes Hiába vagy akár diplomás közgazdász, mérlegképes nélkül nem írhatsz alá éves beszámolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Neki álltam megtervezni a saját polómat, ugyanis meguntam, hogy ezek a nemzeti cuccok eléggé egysíkúak, kezdve a graffiti szerű harcos rovásírásos, német sasostól, a minden féle tankos, Szálasi portréson át, Nagy Magyarországosig bezárólag, szinte ugyanazok, ritkán akad kivétel. Sehol egy életfa, csodaszarvas, táltos paripa, napkereszt, avar vagy valami normálisabb mintás. Végülis, ami a veleje lenne a Kárpát-medencének. Mindegy sokan nem is gondolják, hogy a részletekben lakozik az ördög. Tehát elkezdtem alkotni. Eddig jutottam, szerintetek milyen? Igyekeztem nem hivalkodó lenni, még az elején járok: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Nekem szokatlan, de elég egyedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Etz sem semmi. A tökéletes rabszolgaság: http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/201...asol-az-eu.html Hetven éves nyugdíjkorhatár? Nálunk annyi a férfiak átlagéletkora. Vicc ez az egész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Élelmiszer-biztonsági felügyelő vagyok, a Baranya Megyei Mezőgazdasági Hivatal Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságnál. :yeah: :yeah: Nagymamától kb húsz perc gyalog, legkedvencebb városomban, csupa rendes ember között. Mindenkinek köszönöm szépen a mindennemű drukkolást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Kezdem a gratulák sorát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Aztán meg ne szökjenek a kolbászok az állványokról. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Huhúúú! Hatalmas gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Nem lett volna egyszerűbb, ha azt írod, hogy hús-finánc lettél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Élelmiszer-biztonsági felügyelő vagyok, a Baranya Megyei Mezőgazdasági Hivatal Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságnál. :yeah: :yeah: Nagymamától kb húsz perc gyalog, legkedvencebb városomban, csupa rendes ember között. Mindenkinek köszönöm szépen a mindennemű drukkolást! Gratula! "Baranya Megyei" Pécs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Igen, Pécs. Messze nem csak hús. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Élelmiszer-biztonsági felügyelő vagyok, a Baranya Megyei Mezőgazdasági Hivatal Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságnál. Nagy-nagy gratula :yeah: Örülök, hogy összejött a munka, remélem, viszonylag jó lesz majd ügyködni benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Én is gratulálok Krande. Aztán csak keményen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Gratulálok Krande a munkához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Na hát pécs az pécs! Gratula Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Gratulálok Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. És én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Dzséjt, most olvasom az sf portálon acélpatkány véleményét és a pontszámot a művedről Mindenesetre drukkolok, hogy te nyerd a Zsoldos Péter díjat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Én örülök a 10-ből 6-nak. Főleg, hogy igaza is van (tényleg túlírtam, eme hibámat baromira nem tudom leküzdeni). És ha azt veszem, hogy Acélpatkány, amire 4-t vagy 5-t ad, annak már szerinte kérdéses a megjelenése, pláne örülök, hogy 6-ot kaptam. És ha még azt is hozzáveszem, hogy jobbra értékelte az én novellám, mint Szélesi egyik novelláját, vagy Nemere István novellájánál, akkor pláne fülig ér a szám a vigyortól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Én örülök a 10-ből 6-nak. Főleg, hogy igaza is vanAkkor oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Akkor gratula hozzá, Dzséjt! Köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.