Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Kár volt TV-t venned akkor erre a pár hónapra. Emiatt pont nem bánkódom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. A messzi jövőnket... szép is lenne. Én per pillanat semmilyen jövőt nem tudok elképzelni az emberiség számára, ami túl nyúlna néhány ezer éven. Ez a faj pusztításra és pusztulásra ítéltetett, a kérdés csak a mikor. Hát lehet, hogy nem leszünk hét milliárdan... de hogy senki? Én is pesszimista vagyok, de még pesszimistán se látom hogy tudnánk kihalni. A túléléshez ugye nem kellenek nagy civilizációk: elég akár egy békéscsabányi ember is... már az is közel százszorosa például -ne értse senki félre az összehasonlitást- az egyes gorillafaj populációknak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hát lehet, hogy nem leszünk hét milliárdan... de hogy senki? Én is pesszimista vagyok, de még pesszimistán se látom hogy tudnánk kihalni. A túléléshez ugye nem kellenek nagy civilizációk: elég akár egy békéscsabányi ember is... már az is közel százszorosa például -ne értse senki félre az összehasonlitást- az egyes gorillafaj populációknak. Ha most mondjuk egy világháborús sémához kapcsolnánk a kihalás tényét és eltekintünk attól, hogy egyik napról a másikra pusztulna ki mind a hét milliárd ember, nem nehéz elképzelni azt, hogy a mai tömegpusztító fegyverek hatására ( nukleáris, vegyi, biológiai) olyan szintre süllyednénk vissza ( általános sugárszennyezés, totális áramellátás hiánya ) hogy baljós lenne onnan felemelkedni, de nem csak nekünk hanem a környezetünknek is. Egy ilyen háborúban nem csak magunkat írtjuk ki véglegesen, hanem minden más élőlényt is. A legnagyobb esélye (ami csupán pár hónapnyi előnyt jelenhet) azoknak lesz, akik eddig is megéltek áramszolgáltatás nélkül és valami elszigetelt helyen élnek. Abba meg kár ringatni magunkat, hogy úgyse merik bevetni ezeket a pusztító fegyvereket. Dehogynem. Lesz az az őrült aki majd megnyomja a gombot az utolsó vízkészletekért ( a legnagyobb hiány tiszta, iható vízből van a Földön), de ezzel párhuzamosan a további nyersanyagok tulajdonlásáért is képesek lesznek meghozni a végső döntést. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Én ma vettem egy ilyen fülhallgatót, durva, hogy 2000ért megkaptam, a neten mindenhol drágábban akarják adni! Linkjeim Előtte Panasonic volt, vagyis most azt használtam, mivel a kutya megrágta a régi Sony-t, de félelmetes, hogy ez mennyivel jobban szól és milyen erősek benne a mélyek. Amit én hallgatok, abban pedig ez a fontos! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. A hideg háborúban is úgy hitték, hogy úgyse lesz ennek a konfliktusnak vége nagy háború nélkül. Minden jóslás szerintem arra jó, hogy be lehessen idézni x év múlva hogy lám mennyire fogalmuk se volt mi jön. Én csak abban vagyok biztos, hogyha látnánk a jövőnket akkor olyasmit látnánk, amire egyikünk se számitana. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Én számítok háborúra, Észak-Korea most készül kilőni egy rakétát amit nem néznek jó szemmel, Irán is atommal kísérletezik, amit szintén nem néznek jó szemmel. Engem kicsit a 2. vh előtti időkre emlékeztet. Persze az is lehet hogy nem lesz semmi ahogy Bomarr mondta. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Én számítok háborúra, Észak-Korea most készül kilőni egy rakétát amit nem néznek jó szemmel, Irán is atommal kísérletezik, amit szintén nem néznek jó szemmel. Engem kicsit a 2. vh előtti időkre emlékeztet. Persze az is lehet hogy nem lesz semmi ahogy Bomarr mondta. Amiket írsz azok mondjuk még a "semmi kategoria" az én olvasatomban. Az hogy kilőnek egy-két atombombát, az azért picit messze van az emberiség eltűnésétől. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Szerintem az Irán körüli hercehurca fel van fújva, de inkább ezt nem fejteném ki, mert eléggé inkorrekt lennék politikailag. Én nem hiszem, hogy esetleges világégés a küszöbön állna, de mindenképp nagy átrendeződések várhatóak, ez egyértelmű, a mostani világrendszer bomlóban van. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Amiket írsz azok mondjuk még a "semmi kategoria" az én olvasatomban. Az hogy kilőnek egy-két atombombát, az azért picit messze van az emberiség eltűnésétől. Itt nem épp az emberiség eltűnésére gondoltam ezzel, csak ahogy Gunray is írta, átrendeződések várhatóak, melyben ezeknek is szerepe lesz valszeg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Nem is tudtam, hogy itt ennyi külpolitikai szakértő van. Váltsatok témát. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Heh Nem lesz könnyű a magyaroknak a zombijárvány idején Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ki akarna egyáltalán harcolni ellenük Magyarországon? Nem mintha az amcsik tökösebbek lennének e téren, de azért valljuk be még senki sem látott zombit tehát nem tudhatjuk mi a jó és a rossz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ki akarna egyáltalán harcolni ellenük Magyarországon? Nem mintha az amcsik tökösebbek lennének e téren, de azért valljuk be még senki sem látott zombit tehát nem tudhatjuk mi a jó és a rossz. Vannak zombik, csak nem olyan értelemben ahogyan a filmekben. Bár ha itt voltál már akkor, akkor láthattad hogy bemásoltam CNN-es cikket, ahol azt írják le hogy változtat egy vírus gyerekekből "zombikat", akik csak néznek maguk elé, majd 1x csak piromániások lesznek, majd visszasüllyednek újra a semmittevésbe. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Vannak zombik, csak nem olyan értelemben ahogyan a filmekben. Bár ha itt voltál már akkor, akkor láthattad hogy bemásoltam CNN-es cikket, ahol azt írják le hogy változtat egy vírus gyerekekből "zombikat", akik csak néznek maguk elé, majd 1x csak piromániások lesznek, majd visszasüllyednek újra a semmittevésbe. Igen láttam azt, de ha el is fajulna a dolog akkor is szerintem nem a mi időnkben történne meg. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Igen láttam azt, de ha el is fajulna a dolog akkor is szerintem nem a mi időnkben történne meg. Valaki behozza a vírust ide, lazán szétterjedne mint a futótűz. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Na, megvolt az első képzés, most már nagyjából tudom, hogy mi akarnak tőlem...vállalati pénzügyi elemzőt. Jó, mert gazdasági nyelvvizsgám van, így azért tanultam ehhez hasonló dolgokat, magyarul is, meg volt 4félévig számvitel...jó, nekem 5, de csak mert annyira szerettem! Megyek moziba, már Veszprémben is van 3D és végre könyveket is tudok venni, mert voltam az Alexandrádban...amúgy Warhammer és Star Wars, egy sorban, kérdeztem 1-2 dolgot az eladótól, ezt majd a könyvek témához írom. A reggel 6órás kelés és a 4re hazaérés még nem olyan gáz, de pluszban a tanfolyam és a vizsgára készülés, már kicsit jobban megterhel, elszoktam én már ettől! Láttam Grievous babát 4100, az mennyire húzós? Volt két fénykard hozzá, egy STAR WARS-os talapzat és még asszem egy kiegészítő cucc is. Szerkesztve: 2012. Április 12. - FlóriBá Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Valaki behozza a vírust ide, lazán szétterjedne mint a futótűz. Így van, Uganda nincs olyan messze. meg is ijedtem, amikor néztem a felvételeket. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hiba túlvan egy format cén. Most pakolom vissza a létfontos programokat, meg Kedvencek, meg ilyesmi Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. A számítógéped neve Hiba? Amúgy én a C-n csak az OP-ot tárolom, semmi mást, azt nem is formázom, hanem törlöm a partíciót és újra teszem, szerintem gyorsabb! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Igen. Most épp szokom újra hogy mi hogy van, mewg keresek egy Messenger progit mert valahogy sosem a jót sikerül letöltenem :S Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Igen. Most épp szokom újra hogy mi hogy van, mewg keresek egy Messenger progit mert valahogy sosem a jót sikerül letöltenem :S Szoftverbázis De ha nem megy adok linket ha kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szoftverbázis De ha nem megy adok linket ha kell. Nem fog menni neki. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Nem fog menni neki. Akkor berakom a linket Windows Live v14.0.8117.416 (magyar) Én is ezt szedtem le és jó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Csak ez már bőven számtech topik. Krande abszolút buta ehhez. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Csak ez már bőven számtech topik. Krande abszolút buta ehhez. Akkor majd kap segítséget Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Ha-ha. Amúgy köszi Viszont a jóember azt is mondta, hogy a töltő csatlakozója belülről el van repedve és ha végigtörik akkor feletébb mókás lesz megszerelni..... Miért kell egy töltőcsatlakozó lik belsejének megrepednie, egyébként? :S Holnap kénytelen leszek szétszedni és megragasztani..... vagy kitalálni valamit. Hőre keményedő gyurma? :S Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Jah, hogy eddig laptopról volt szó...az úgy mindjárt más. A töltő, minél tovább folyik rajta át áram, annál melegebb lesz. Így a ragasztó kizárt, mivel belenyomod, bedugod, felmelegszik és belefolyik a laptopba, így az egészet szépen elrontod. Egy szervízben, blankolják neked a végét, és raknak rá új csatlakozót, így a legkisebb a kockázat. http://www.msgplus.net/ Msn-hez még ez egy jó kiegészítő, finoman lehet vele hangolni és pl. láthatod, ha valaki rejtve jön fel! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Msn-hez még ez egy jó kiegészítő, finoman lehet vele hangolni és pl. láthatod, ha valaki rejtve jön fel! Az még létezik? Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Úr Isten Nem is tudtam,hogy tegnap péntek 13.-a volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Bennem sajnos rögzült... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.