Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. ők legyenek a mindentjobbantudjaokosok. Boss Nass rulez! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Pár napig nem leszek, de utána folyamatosan osztom az észt továbbra is. Érkezésemet 3 nap múlva várjátok, kelet felöl. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Jó Utat/szórakozást/rihenést Obi1! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot Podracer "kolléga" És még a világvége is elmaradt tegnap Áruld már el, ugye benne volt a kezed? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. (szerkesztve) Boldog névnapot Podracer "kolléga" És még a világvége is elmaradt tegnap Áruld már el, ugye benne volt a kezed? Köszi Karrde. Világvége elmaradásában?? Ennyire nagystílű azért nem vagyok. Szerkesztve: 2006. Június 7. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Én is csatlakozom, bár reméltem, hogy én "lephetlek meg először" Nos, ez nem sikerült, mivel nem keltem korán ahhoz, hogy feljöhessek netre, de így utólag is sok boldog névnapot a fórum egyik atyjának Donát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot! Elsőre fel sem tűnt mikor néztem a mélem, csak most így utólag: Ody Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. (szerkesztve) Érdekesség Szerkesztve: 2006. Június 7. - MissKarrde Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Én is boldog névnapot kívánok! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot Ody Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Köszönöm mindenkinek! Nagyon jólesik a megemlékezés. Bomarr, kudar: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot! Köszi neked is, Krande néne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot kívánok neked én is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot kívánok neked én is. Köszi! Látod én se iszok, pedig most lenne miért. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Nagyon lemaradva, de én is dok boldog névnapot kívánok! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Köszönöm mindenkinek! Nagyon jólesik a megemlékezés. Bomarr, kudar: Boldog névnapot! Szorri nem vagyok otthon a névnapokban. Pedig itt van előttem a naptár. Mentségem, hogy a sajátomat is elfelejtem . Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Köszi! Látod én se iszok, pedig most lenne miért. Hát majd fogsz Robi-Van, hát majd fogsz! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Közben eszembe jutott hogy biztos az zavart meg hogy nem Ody nap volt tegnap . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Köszi lokatelli és szisz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hát majd fogsz Robi-Van, hát majd fogsz! Az biztos! Nem sokat kell már aludni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Ody: Lenne egy kérdésem.Lassan egyéves a fórum.Ha jól tudom jún 17.-én lesz az évforduló.Emlitettél egy fórumtalit az évfordulóra.Mikorra tervezed? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Ody: Lenne egy kérdésem.Lassan egyéves a fórum.Ha jól tudom jún 17.-én lesz az évforduló.Emlitettél egy fórumtalit az évfordulóra.Mikorra tervezed? Nahát ez az! Volt már róla szó, de nem tudom ki mikor ér rá pl. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Az ilyen talikat nagyon nehéz összeszervezni A 17-e pl szombat, ideális nap, de nem biztos, hogy mindenki ráér. Az még talán vizsgaidőszakos hétvége is. Egyébként úgysem lehet olyan napot találni, amikor mindenki biztosan ráér. Bár ha valaki nagyon akar jönni, valahogy elintézni Kivéve előre leszervezett nyaralás, vizsga, stb. Azt már előre jelzem, hogy nekem hétvége mindig jó (kivéve július 9,15,16-nyaralunk), hétköznap meg késő délután, de ha a hétköznap lenne jó, megoldható korábban is. Rajtam nem fog múlni. Egyébként van külön topik is erre Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Az ilyen talikat nagyon nehéz összeszervezni A 17-e pl szombat, ideális nap, de nem biztos, hogy mindenki ráér. Az még talán vizsgaidőszakos hétvége is. Egyébként úgysem lehet olyan napot találni, amikor mindenki biztosan ráér. Bár ha valaki nagyon akar jönni, valahogy elintézni Kivéve előre leszervezett nyaralás, vizsga, stb. Azt már előre jelzem, hogy nekem hétvége mindig jó (kivéve július 9,15,16-nyaralunk), hétköznap meg késő délután, de ha a hétköznap lenne jó, megoldható korábban is. Rajtam nem fog múlni. Egyébként van külön topik is erre :-D Ismerős problémák. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. :-D Ismerős problémák. Nekem is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Átjárónapra jön valaki? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Sajnos nem tok menni - bárcsak tudnék! Holnap 9-12ig MINDENKI szorítson értem légyszi, mert megyek /emelt/ töri szóbelizni és hát szükségem lesz a szerencsére. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.