Hozzászólás ideje: 2007. Május 25.18 éve Ilyen SW-s anyuka nincs még egy. Kár hogy nincs leboruló smiley. Hát szerezz!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 25.18 éve Ilyen SW-s anyuka nincs még egy. Kár hogy nincs leboruló smiley. De, az enyém!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 26.18 éve Hát szerezz! Tudnék....csak feketék a végtagjai, így nem sok látszódna belőle.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 27.18 éve Christopher Lee Ma 85 éves!!! Vele van az ERŐ. Isten éltesse! A ROTSban tényleg Yodáig ér a füle...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 27.18 éve Alig néz ki 70-nek(Persze a sok smink miatt is).. Boldog születésnapot Gróf-úr!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 27.18 éve Egek, nem gondoltam volna, hogy ennyi idős Boldog születésnapot neki
Hozzászólás ideje: 2007. Május 28.18 éve Köszönöm szépen Ody, Bomarr, Obi, Krande, Kudar és MissKarrde!!!! Még jó hogy nem néztem ide a lentebbi kommenteket, mert első olvasatra megijedtem: "Egek, nem gondoltam hogy ennyi idős "
Hozzászólás ideje: 2007. Május 28.18 éve "Egek, nem gondoltam hogy ennyi idős " Cristopher Lee-re vonatkozott, csak tényleg pont egymás után vannak ezek a szülinapos cuccok
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.