Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Jó Dzséjt és Krande megvagytok, de olyan lassú az egész ma, hogy inkább kiléptem. UI: remélem, nem baj, hogy Rátok kerestem Az emil címem alapján lehet rájönni, hogy én vagyok az az ismeretlen nevű csaj. Azt hiszem sejtem, ki lehetsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Boldog Születésnapot SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Happy birthday to you, Happy birthday to you. Happy birthday dear SimonZ, Happy birthday toooo yooou Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Sok boldog születésnapot, SimonZ Inkább nem fakadok dalra, mint Donát, mert be vagyok rekedve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Boldog szülinapot SimonZ!!! Tőlem egy virtuális tortát kapsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Beállok a sorba. Boldog születésnapot SimonZ! Füled érjen bokáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Boldog születésnapot SimonZ!Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Lokatelli, Dzséjt, Donát, MissKarrde, Bomarr, Ody, Obi1: köszi szépen mindenkinek! A virtuális torták nagyon finomak voltak, bár Bomarrénak enyhe fémíze volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. És ha már ünneplünk: Dzséjt, nem ma ünnepled a névnapod? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Sztem igen..... Dzséjt!Boldog névnapot!Szintén füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Utólag én is adok nektek egy tortát: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Kösz, csak az én névnapom éppenséggel decemberben (28 azt hiszem...) van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Ma nem Tamás nap van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. De, legalábbis mindenki névnapi köszöntővel fogadott ma Ám attól én még decemberben tartom, ahhoz közelebb volt a születésem napja (akkor még csak egy Tamás volt decemberben, nem kettő). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Ma Zoltán nap! Kaptam Zoli nevű munkatársamtól egy turórudit ajándékba . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Ma Zoltán nap! Boldog névnapot SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Boldog névnapot SimonZ! Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. (szerkesztve) Boldog névnapot Zoli! Mostanában kijár neked az ünneplésből. Talán még palpit se ünnepelték ennyit. Szerkesztve: 2006. Március 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Ma Zoltán nap! Kaptam Zoli nevű munkatársamtól egy turórudit ajándékba . Még jó, hogy nem túrós rudit adott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Boldog névnapot, SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Ma Zoltán nap! Kaptam Zoli nevű munkatársamtól egy turórudit ajándékba . Lehet, hogy nőnap alkalmából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. (szerkesztve) Lehet, hogy nőnap alkalmából Az ma van? Én ezeket nem tudom. A szilveszter az fel szokott tűnni valamiért a többi...volt hogy a saját névnapomról megfeledkeztem, annyira, hogy mikor a bátyám felköszöntött azt hittem hülyül. Szerkesztve: 2006. Március 8. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Sok boldog nőnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Így van, boldog Nőnapot mindenkinek, aki nő Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Boldog Nőnapot minden nőnek és aki nőnek érzi magát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Köszi Annak érzem magam, pedig állítólag van fiús tulajdonságom is, de inkább vagyok női jellegű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Csatlakozom: boldog nőnapot mindenkinek, akit illet! MissKarrde: köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Valaki bedigizi ezt a Trek vs. Wars-ot?Lehet hogy nem tom nézni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.