Hozzászólás ideje: 2006. Március 5.19 éve Jó Dzséjt és Krande megvagytok, de olyan lassú az egész ma, hogy inkább kiléptem. UI: remélem, nem baj, hogy Rátok kerestem Az emil címem alapján lehet rájönni, hogy én vagyok az az ismeretlen nevű csaj. Azt hiszem sejtem, ki lehetsz
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Happy birthday to you, Happy birthday to you. Happy birthday dear SimonZ, Happy birthday toooo yooou Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Sok boldog születésnapot, SimonZ Inkább nem fakadok dalra, mint Donát, mert be vagyok rekedve
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Boldog szülinapot SimonZ!!! Tőlem egy virtuális tortát kapsz
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Beállok a sorba. Boldog születésnapot SimonZ! Füled érjen bokáig.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Lokatelli, Dzséjt, Donát, MissKarrde, Bomarr, Ody, Obi1: köszi szépen mindenkinek! A virtuális torták nagyon finomak voltak, bár Bomarrénak enyhe fémíze volt.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve És ha már ünneplünk: Dzséjt, nem ma ünnepled a névnapod? Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Sztem igen..... Dzséjt!Boldog névnapot!Szintén füled érjen Yodáig!
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve Kösz, csak az én névnapom éppenséggel decemberben (28 azt hiszem...) van
Hozzászólás ideje: 2006. Március 7.19 éve De, legalábbis mindenki névnapi köszöntővel fogadott ma Ám attól én még decemberben tartom, ahhoz közelebb volt a születésem napja (akkor még csak egy Tamás volt decemberben, nem kettő).
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Ma Zoltán nap! Kaptam Zoli nevű munkatársamtól egy turórudit ajándékba .
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Boldog névnapot Zoli! Mostanában kijár neked az ünneplésből. Talán még palpit se ünnepelték ennyit. Szerkesztve: 2006. Március 8.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Ma Zoltán nap! Kaptam Zoli nevű munkatársamtól egy turórudit ajándékba . Még jó, hogy nem túrós rudit adott.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Ma Zoltán nap! Kaptam Zoli nevű munkatársamtól egy turórudit ajándékba . Lehet, hogy nőnap alkalmából
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Lehet, hogy nőnap alkalmából Az ma van? Én ezeket nem tudom. A szilveszter az fel szokott tűnni valamiért a többi...volt hogy a saját névnapomról megfeledkeztem, annyira, hogy mikor a bátyám felköszöntött azt hittem hülyül. Szerkesztve: 2006. Március 8.19 éve - Szisz
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Köszi Annak érzem magam, pedig állítólag van fiús tulajdonságom is, de inkább vagyok női jellegű
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Csatlakozom: boldog nőnapot mindenkinek, akit illet! MissKarrde: köszi.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 8.19 éve Valaki bedigizi ezt a Trek vs. Wars-ot?Lehet hogy nem tom nézni..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.