Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Sok sikert hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Gratulálok Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Szívem szerint valami örömteli eseményt írnék meg de sajnos nem tehetem. Gondolkodtam is hogy megírjam-e elvégre ez egyéni probléma. Szóval az történt hogy tegnapelött elbocsátottak a munkahelyemről, mivel annyira lecsökkent a forgalom hogy a tulajdonos létszámcsökkenést rendelt el. Mivel az én részlegemen volt a brutális forgalomcsökkenés(Január óta alig csináltunk valamit), így első körben engem küldtek el, júniusig várnak aztán ha akkor sem indul be akkor jönnek többen is. Nem mondom hogy fényes kedvemben vagyok, hol a totális véget vizionálom hol jobb kedvem van. Szóval arra szeretnélek titeket kérni hogyha tudtok valami munkát(számítógépes, targoncás, raktáros) szóljatok legyetek szívesek priviben. Rugalmas vagyok és okos(na jó ez túlzás.), megtanulok bármit a fenti munkakörökön kivül is. Szóval egy körbekérdezést szeretnék kérni amit előre is köszönök. Meg ha valaki tud jó munkakereső weboldalt azt is szivesen fogadom. Tudok én is párat de nem mindet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Nagyon sajnálom, ami történt, tudom, hogy manapság iszonyú szenvedés munkát keresni. Sok sikert hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Basszus Frenkie ne már! Ez hihetetlen, derült égből villámcsapás. Nagyon-nagyon sajnálom! Tudom milyen sz*r dolog ez. Feltétlen szólok ha látok valamit, bár Pesten Te jobban járatos vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Frenkie, ha beszélsz valamilyen idegen nyelven (lehetőleg angol, vagy német) és nem Magyarországon akarsz dolgozni, akkor lehet tudok segíteni. A tesóm olyan helyen dolgozik, akik külföldi munkákra közvetítenek ki embereket (pl. Angliába), ha gondolod megkérdezhetem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Nagyon sajnálom, Frenkie. Majd én is nyitott szemmel járok, hátha látok valamit, ami szóba jöhet. Addig is kitartás! És mozgósítsd minden ismerősödet, mert ajánlásra lehet a legjobban állást találni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Köszi mindenkinek. Wilde. Az a baj hogy csak olvasom az angolt de nem beszélem(csak makogok). Köszi azért. Bár pont arra gondoltam hogy amig állást keresek ráfekszek az angolra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 11. Nincs mit. Az angol az mindenképpen kellene hozzá, még a szakma nem is olyan fontos, de ha valamilyen szakmád is van, akkor értelem szerűen jobbak az esélyeid és a gázsi is nagyobb. Az angol tanulás mindenféleképpen előny lesz, akár itthoni munkánál is, szal hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Basszus Frenkie, ez k*rva gáz. Nagyon sajnálom, pláne, mert szerettél ott dolgozni. Körbeérdeklődöm néhány pesti ismerősömet, hátha tudnak valamit. Nabo, Krande, Merr, Dei, köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Frenkie, én is nagyon sajnálom a történteket Ha bármit tudok, hallok, akkor mindenképpen szólok! Álláskereső portálként a profession.hu talán a legjobb. Érdemes több helyre regisztrálni, mert nem biztos, hogy egy meghirdetett hely fog összejönni, hanem munkavállalót keresők látnak meg téged az oldalon, stb. Az angolt illetően pedig hajrá, ki kell használni a kényszerű "szabad időt". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Sajnálom Frenkie, ami veled történt. Elég nagy csapás lehet ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Sok sikert a helykereséshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Frenkie. Másrészről most simán van esélyed szerintem elhelyezkedni, úgyhogy fel a fejjel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 12. Köszönöm szépen mindenkinek. Amit elfelejtettem írni hogy olyasmi is érdekelne hogy havi 3 millió ft , 7-es BMW a céges autó, 22 éves(bizonyos területein gömbölyű) titkárnő, és heti 4 munkanap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Amit elfelejtettem írni hogy olyasmi is érdekelne hogy havi 3 millió ft , 7-es BMW a céges autó, 22 éves(bizonyos területein gömbölyű) titkárnő, és heti 4 munkanap. De miért akarsz ilyen sokat dolgozni? Heti négy nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. A bizonyos helyeken gömbölyű titkárnő miatt. Jól mondom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Frenkie leírta az ideális munkahelyet. Talán majd a másik életünkben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Legalább a humor marad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Végre itt a jó idő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Végre valahára. Nálunk már napok óta tombol a tavasz. Tegnap délután mondjuk eleredt az eső, de azt leszámítva hál' isten egy hete jó idő van. Ma már simán elflangálok egy ingben. Végre leszereltem a téli hacukát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Végre itt a jó idő! Ja én meg havat nézek Lengyelországban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Ja én meg havat nézek Lengyelországban... Hát azért most cserélnék veled. (mennyi ideig maradsz ott?) Itt is nagyon jó az idő, a kedvenc évszakom a tavasz, félek nem sokáig élvezhetem ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Szépen nőtt a medvehagyma is. Van egy kis sárgás árnyalata a leveleknek a márciusi fagyok után, de ez belefér Épp csak kezd nőni a bimbója. És ettem medvehagymás fagylaltot, zseniális. Meg mh krémlevest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Én most itthon vagyok Nyíregyházán, itt is nagyon jó idő volt, nem csak sütött a nap, de tényleg meleg is volt, most viszont el kezdett esni az eső, de egyelőre inkább csak ilyen zápor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Egy-két fa már virágzik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Szépen nőtt a medvehagyma is. Van egy kis sárgás árnyalata a leveleknek a márciusi fagyok után, de ez belefér Épp csak kezd nőni a bimbója. És ettem medvehagymás fagylaltot, zseniális. Meg mh krémlevest. Mi is szedtünk a Mecsekben, pogácsa lett belőle. Nyammm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Végre itt a jó idő! Végre! Remélem, most már marad jó pár hónapig. Szépen nőtt a medvehagyma is. Van egy kis sárgás árnyalata a leveleknek a márciusi fagyok után, de ez belefér Épp csak kezd nőni a bimbója. És ettem medvehagymás fagylaltot, zseniális. Meg mh krémlevest. Nálunk holnap lesz krémleves, ma medvehagymás kiflit sütöttem, most először, és nagyon finom lett. A kertben tavaly ültetett csokor megint kinőtt, igaz, az csak egy pár szál, a piacon kellett venni komolyabb mennyiséget a kajákhoz, de talán majd szaporodik évről-évre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. medvehagymás kiflit sütöttem, most először, és nagyon finom lett. Na azt megkóstoltam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 13. Szintén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.