Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 7. Boldogságos névnapot Ody/Robi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Vettem, értettem, megtettem. Van ilyen korlátozás? Köszi!! Egy íratlan szabály, hogy ne legyen hosszabb az aláírás két sornál, és ne vonja el a figyelmet a tényleges tartalomról. Sok boldog névnapot, Ody! (Ha ma ünnepled. Donát, JakeSully, Darth Revan9, Frenkie, NorbiLordi, Rog, Wilde, Merr-Sonn!! Köszönöm a köszöntést. Egyébként egész évben csak egy Róbert névnap van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Utólag boldog névnapot, Ody. Tegnap sajna nem igazán voltam gépközelben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Utólag boldog névnapot, Ody. Tegnap sajna nem igazán voltam gépközelben. Én sem! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Én is boldog névnapot kívánok így utólag is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Köszi Bomarr bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Kicsit megkésve kívánok boldog névnapot Elég durva a vízhelyzet a Dunán. Hajnalban utaztam a HÉV-en, és pl. az Árpád hídnál úgy éreztem, mintha a vízen mennénk. Már csak a hajóringatózás kellett volna a síneken való döcögés helyett. Néhol elég kísérteties volt. Szinte bele lehetett volna nyúlni a vízbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Boldog országos Róbert-napot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Kicsit megkésve kívánok boldog névnapot Boldog országos Róbert-napot! Köszi csajok! Karrde! Tegnap söröztem a Bartha Gabival. Elég durva a vízhelyzet a Dunán. Hajnalban utaztam a HÉV-en, és pl. az Árpád hídnál úgy éreztem, mintha a vízen mennénk. Már csak a hajóringatózás kellett volna a síneken való döcögés helyett. Néhol elég kísérteties volt. Szinte bele lehetett volna nyúlni a vízbe. Ez elég félelmetes lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Remélem az ötös HÉV fog közlekedni holnap... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Köszi csajok! Karrde! Tegnap söröztem a Bartha Gabival. Ez elég félelmetes lehetett. Aham, én a közeljövőben készülök letámadni rá (rengeteg megbeszélnivalónk van), hiszen végre hirtelen felszabadul egy csomó időm Egy picit az volt. Aztán ma este láttam a híradóban, hogy délután felhőszakadás volt arrafelé, és a csatorna nem bírt el az esővel, vagyis állt/áll a víz mindenhol kint a parton, a felső rakparton sem lehetett már autóval közlekedni. Ha kicsit később jövünk haza, kerülnünk kellett volna. A csatornások már akkor is kint voltak, amikor mi fél 2 körül ott trappoltunk fel a hídra. Remélem az ötös HÉV fog közlekedni holnap... :S Elvileg fog, még nem kaptam mailt a BKK-tól forgalmi változásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. (szerkesztve) Aham, én a közeljövőben készülök letámadni rá (rengeteg megbeszélnivalónk van), hiszen végre hirtelen felszabadul egy csomó időm Sok érdekes dolgot mondott. Ki is akadt ki vagyok én valójában. Szerkesztve: 2013. Június 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Ody, boldog névnapot így utólagosan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Köszönöm, Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Sok érdekes dolgot mondott. Ki is akadt ki vagyok én valójában. És még a lányokat mondják pletykásnak Látta a fórumot is, többször fórumoztam tőle régebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Nem volt ebben semmi pletyka. Mesélt Vader kijelzőinek színéről is. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Ki az a Bartha Gabi? Valami isten? Gondolom Zotyó "dzsedáj" testvére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. (szerkesztve) Az árvíz micsoda károkat okoz... Szerkesztve: 2013. Június 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Nem volt ebben semmi pletyka. Mesélt Vader kijelzőinek színéről is. :lol: Az egy nagyon jó este volt Ki az a Bartha Gabi? Valami isten? Gondolom Zotyó "dzsedáj" testvére. Egy közös ismerősünk, de a SW-s dolgokhoz nem sok köze van. A részletek pedig nem ide valók, ezért hagyjuk annyiban a témát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Az árvíz micsoda károkat okoz... Ennek nincs köze az árvizhez Az egyik bolt teteje nem birta a felhőszakadást és befolyt az esőviz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Nicsak, nicsak, kinek van ma szülinapja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. A "szelleme" még ma is köztünk jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Tagként már nem volt hozzá szerencsém, de amikor még csak vendégként nézegettem fel ide, sokszor láttam a balhéit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Ma van Ralph McQuarrie születésnapja. Piros betűs ünnep a Star Wars szemszögéből nézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Ma van Ralph McQuarrie születésnapja. Piros betűs ünnep a Star Wars szemszögéből nézve. Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Végre túl vagyok az utolsó vizsgán (két napja már nagyon nyűglődtem rajta), vége a félévnek, az évnek, a sulinak... Most már "csak" a gyakorlat, a szakdolgozat befejezése, az államvizsga és a nyelvvizsga van hátra. Kb. ebben a sorrendben De előtte henyélés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Nagy gratula Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Gratuláció! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 15. Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.