Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Nyugodjon békében. Pár napja néztem meg a Csillagpor c. filmet, amelyben kisebb szerepet kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. B+ Bomarr, véletlen félre pillantottam és ez az Itchi.... Majdnem kiköptem mindent ami a számban volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 16. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 16. RIP Nem tudom kiket érint a jövőhéten kezdődő vizsgaidőszak, de - José Luis Torrente klasszikusával - mindenkinek sok sikert kívánok. Én már "csak" államvizsgázok januárban, de gondolom, ránk végzősökre is vonatkozik Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Sok sikert az államvizsághoz MissKarrde. A többieknek meg hajrá, jön a vizsgaidőszak hurrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Hehe... már lassan másfél hete folyamatosan b*szódok (+ még két hétnyi tömény zh) Sok sikert neked is Szoritunk kez es labtorest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 16. Sok sikert, Miss! De addig még azért pihend ki magadat Karácsonykor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 17. Köszi mindenkinek! Pihenés biztosan lesz karácsonykor, mert rám fér Ami bosszantó, hogy a pénzügy tételsor még mindig nem teljes, lesz még módosítás! Nem tudom, miért pont idén kellett a tételsorhoz nyúlni, de kezd a vicc kategóriához hasonlítani. Remélem, az új Hpt-t végre megszavazták, és akkor még hány olyan változás volt/van idén, ami jelentős. Évek óta ez az első év, hogy nagyon komoly pénzügyi területek változtak. Eddig mindig azon ment a para, hogy a számvitel, adózás témákban ne nyúljunk nagyon mellé, ami aprósággá vált a pü-höz képest Bár fél évvel ezelőtt mehettünk volna vizsgázni!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 17. Egy kalappal mindenkinek előre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 17. (szerkesztve) Sok sikert mindenkinek, akit érint a karácsonyi vizsgaidőszak. Aminél egyébként kevés rosszabb dolog van az egyetemi évek alatt. A nyári még akkor is sokkal jobb, ha több alternatív tevékenység versenyez több-kevesebb sikerrel az ember idejéért, mint télen, mert süt a nap, de legalábbis világos van. Nekem télen tanulni igazi kínszenvedés volt mindig. MissKarrde, sajnos a sok változás mostanában nem csak a vizsgázókat sújtja, bár megértem, hogy ez ebben a helyzetben különösen bosszantó tud lenni (főleg, ha féléven múlik). Az egész gazdaság nehezen alkalmazkodik ehhez a bizonytalansághoz, illetve úgy alkalmazkodik, hogy mindent halogatnak, ami hosszú távú megítélést igényel. Szerkesztve: 2013. December 17. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Hát... a vizsgáztató hogyan követi a változásokat? (Én könnyen voltam, ebből a szempontból. Járványtan előtt meg valósággal szappanoperámmá fogadtam a nemzetközi állatjárvány-nyilvántartást ami teljesen naprakész arról hogy melyik országban milyen betegség van éppen.....nem is húztam bele egyik "látványos" betegségbe sem.....) Anyám férje megbetegedett, elkezdett köhögni, láz stb. Aztán a gégéjére ment, most aza van begyulladva, kapott rá antibiotikumot.És most úgy néz ki, hogy az antibió nagyon megártott a veséjének. Szombatra volt kiírva vizsgálatra, ma a főnökének sikerült megszerveznie valami közelibbet. Még nem tudom, mi van vele, de nagyon aggódok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 18. MissKarrde, sajnos a sok változás mostanában nem csak a vizsgázókat sújtja, bár megértem, hogy ez ebben a helyzetben különösen bosszantó tud lenni (főleg, ha féléven múlik). Az egész gazdaság nehezen alkalmazkodik ehhez a bizonytalansághoz, illetve úgy alkalmazkodik, hogy mindent halogatnak, ami hosszú távú megítélést igényel. Sajnos tudom, hogy az életet még inkább megnehezíti Minket csak meghúznak az államvizsgán, aztán menetünk ismét, ha nem a hatályost mondjuk el, de a valóság ennél sokkal komolyabb és bonyolultabb. Hát... a vizsgáztató hogyan követi a változásokat? Anyám férje megbetegedett, elkezdett köhögni, láz stb. Lövésem sincs azon kívül, hogy több tanár vizsgáztat, és mindegyik a maga területét tudja, nekünk pedig mindet kell tudni. Azért a múlt szombati pü felkészítő elég érdekesre sikerült, a tanár az MNB-nél csak a legfontosabbat nem mondta el (a lényeges változásról ne is beszéljünk!), a fizetési mérleg felépítését pedig enyhén szólva nagyvonalúan kezelte. Ezek után kezdek nem tartani a vizsgától (ha már most azt tudom, hogy mit szúrt el a fazon, pedig még nem is készültem igazán), kivéve a prezentációt. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Én már "csak" államvizsgázok januárban, de gondolom, ránk végzősökre is vonatkozik Köszi Neked akkor duplán! Az eddigi 5 vizsga alapján, ami nekem volt, ez semmi lehet egy államvizsgához képest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Wilde: Egy ideális világban így is működhetne, vagy én pl. kiválasztom azokat a csatornákat is akár egy csomagba, ami engem érdekel és az összes többit (amit az ő általuk kínált pack tartalmazna) elvetem. A kereskedelmi tv-k kivéreztetése azért még nagyon hosszú folyamat lesz (ha majd egyszer teljesül), mert sokaknak annyira lenyomták már (több éves "munkával", talán a megfelelő szellemi felkészítés hiányával) az ingerküszöbét, hogy szinte bármit befogadnak. Persze akadhatnak olyan nézők, akik esetlegesen alternatíva birtokában (ami jelenleg sajnos nincs a televíziós kínálatban) is a jelenlegi műsorokat választanák... Az emberek jó részének az ingerküszöbe szerintem olyasmi ami alapból elég alacsonyan van. Mondhatnám a nyilvános kivégzések népszerűségét, de hogy ne menjünk ennyire messzire: az 1800-as évek körül például Pest egyik népszerű szórakozó helye a mai Bazilika helyén állt Hetz színház volt, ahol farkasokat, medvéket, oroszlánokat, bikákat marcangoltak szét az erre tanitott vérebek. A XIX. század végén pedig szivesen jártak az emberek európaszerte az úgynevezett freak-showkra ahol szakállas nőket, meg torzszülött embereket nézegethettek a pénzükért. Az alantas szórakozásra mindig volt és van kereslet. Előfordulhat hogy felülről ennek az igénynek a kielégítését elfojtják, de ettől még van és nincs kétségem hogy 10-20 év múlva is lesz csak akkor ezt már nem a kereskedelmi csatornák fogják kielégíteni. Az hogy bajban vannak nem teoretikus: nem kívánom kiteregetni a munkámat meg magánbeszélgetéseket, de ha leirnám hogy kiktől hallottam hogy nyakig ér a sz*r ezeknél a csatornáknál akkor lenne csodálkozás rendesen. Persze a hanyatlást nem fogják ölbe tett kézzel nézni és vannak is nagyreményű tervek a túlélésre, de szerintem ezzel is csak az elkerülhetetlent igyekeznek elodázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Az hogy bajban vannak nem teoretikus: nem kívánom kiteregetni a munkámat meg magánbeszélgetéseket, de ha leirnám hogy kiktől hallottam hogy nyakig ér a sz*r ezeknél a csatornáknál akkor lenne csodálkozás rendesen. Persze a hanyatlást nem fogják ölbe tett kézzel nézni és vannak is nagyreményű tervek a túlélésre, de szerintem ezzel is csak az elkerülhetetlent igyekeznek elodázni. Ezt azért lehet valamennyire sejteni, hiszen a TV2 pl. már eladósorba került az elkönyvelt veszteségek miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Neked akkor duplán! Az eddigi 5 vizsga alapján, ami nekem volt, ez semmi lehet egy államvizsgához képest... Köszi Nem lesz annyira vészes, mint előre gondolod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Na, megvettük apámmal a karácsonyfát. Nehéz választás volt, délután egytől este nyolcig csak azt válogattuk, de egyik kocsmában sem volt megfelelő fa (bár maga a fa már bent pihent reggel óta a kocsiban, mert kolléga odaadta, de alibinek azért jó volt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. LOL! Akkor ez jó kör volt. Bár minden évben megrendezitek ezt úgy hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Én is úgy emlékszem, hogy nálatok ez a szokásos folyamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Igen, ez afféle hagyomány, bár a fa előre megvétele az új elem. Eddig tényleg akkor vettük meg, amikor elmentünk. Vicces is volt kocsmáról kocsmára végighurcolni. De így, előre megvéve és elraktározva a kocsi csomagtartójában azért könnyebb volt a közlekedés. Meg nem kellett fél útról vissza forduldni, mikor észbe kaptunk, hogy valamit a kocsmában hagytunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Most, hogy már én is voltam veszprémi kocsmában, van elképzelésem a dologról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 20. A szokásos évi Dzséjt-féle kocsmajárás fenyőfáért Mindig jó olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Most, hogy már én is voltam veszprémi kocsmában, van elképzelésem a dologról. Mi van a Veszprémi kocsmákban ami máshol nincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Mi van a Veszprémi kocsmákban ami máshol nincs? Olyasmi, amit el nem lehet mondani, azt át kell érezni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Ti alkoholt isztok karácsony elött? Ez komolyan felháborító. Ma letettem a lantot, legközelebb csak január 6.-án megyek dolgozni. A főnököm hozott egy üveg Jack Danielst azt megittuk meg pár sört hozzá. Holnap is ivászat. Innentől csak pihenés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. (szerkesztve) Pénteken az utolsó tanítási napot egy hagyományos osztálykarácsonnyal zártuk, ahol mindenki megajándékozta azt, akinek a nevét húzta. Namármost az egyik drága osztálytársam végre rájött a gyengémre, és elhozta nekem a Brooks féle Baljós árnyak könyvet, ami náluk csak porosodott, de jó állapotban maradt. Most már mindenki tudja, hogy könnyű nekem ajándékot találni. Szavamra, az egyik legkedvesebb meglepetés volt az évben. Nekünk most a koliszobában volt ilyen ajándékhúzás, és a szobatársam egy plüssmacit akart ewoknak beöltöztetni, csak sajnos nem talált megfelelő macit (bár véleményem szerint csak nem nézett szét eléggé - de vizsgaidőszak közepén ezért nem hibáztatom). Végülis egy nagy világítós LEGO C-3PO kulcstartót kaptam Boldogat, Lemezlovas Norbi! Szerkesztve: 2013. December 23. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Az is jópofa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Végülis egy nagy világítós LEGO C-3PO kulcstartót kaptam Legalább sikerült valamit találni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Legalább sikerült valamit találni Mondjuk egy közismerten SW rajongónak általában nem nehéz ajándékot találni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Gondolod te, de engem majdnem két évtized alatt sem tudtak még meglepni SW-s ajándékkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.