JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Boldog névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Na szép, erről meg majdnem elfeledkeztem a nyakkendő sztori miatt... Boldog névnapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Boldog névnapot, és gratula a nyakkendőhöz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Utólag is boldog névnapot Donát. A nyakkendőért meg gratula, én is sokat gondolkodom eme készség elsajátításán, de még nem tudtam rászánni magam. Mocskosul utálom a nyakkendőket (meg mindent, ami vele jár). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Boldog névnapot Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Újabb mérföldkőhöz érkezett az életem! Az ajándékba kapott nyakkendőmön megtanultam nyakkendőt kötni. Gratula Nekem máson már sikerült ez a művelet, magamon értelemszerűen nem kell végeznem Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Boldog névnapodat, és nagy gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Köszönöm mindenkinek! Igazából negyed óra volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ért valaki a biciklikhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Mi a kérdés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ért valaki a biciklikhez? Azt tudom, hogy ha tekerem a kormányt, akkor fordul a pedál és pörög a váz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Azt tudom, hogy ha tekerem a kormányt, akkor fordul a pedál és pörög a váz. Nem a kerék pörög inkább? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ma nagyon szép idő volt, ezért elhatároztam, hogy előkapom a bicajt, tekerek egy kicsit… lóf*szt. Majd' egy órán keresztül próbáltam megszerelni. A hátsó kerék kicsit ferde volt, és hozzáért az egyik fékpofához, ezért akadt. Gondoltam, rossz helyen van a kerék, de mikor megszorítottam az anyát, akárhogy erőlködtem, mindig az eredeti helyzetbe került vissza. Ezután a fékpofákkal próbálkoztam, és sikerült végre megszüntetni az akadást, de most meg nem fog rendesen. Ha megpörgetem a kereket, megfogja, de ha bármilyen sebességgel megyek, és próbálok megállni, nem sikerül öt méteren belül. A fékpofákat már megnéztem, még nem koptak el annyira, hogy cserélni kelljen őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Nem lazult ki a bowden? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Nem lazult ki a bowden? Ha túl szűkre állítom, akkor szorul a kerék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Pedig ott a fékkel kell játszani! Addig állítsd amíg jó nem lesz. Egyébként a hátsó kereket a két anyával úgy lehet állítani, hogy egyszerre húzod meg őket. Először az egyiken tekersz aztán a másikon. Ki kell tapasztalni hogy jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. (szerkesztve) A hátsó agy kónusz-anyáit meg kellene nézni! Azok is nemegyszer felelősek 8-asért ferdülésért, szorulásért.. Szerkesztve: 2014. Február 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. (szerkesztve) Pedig ott a fékkel kell játszani! Addig állítsd amíg jó nem lesz. Egyébként a hátsó kereket a két anyával úgy lehet állítani, hogy egyszerre húzod meg őket. Először az egyiken tekersz aztán a másikon. Ki kell tapasztalni hogy jó. Köszi, holnap újra megpróbálom Csak az volt a furcsa, hogy látszólag minden rendben volt, mégis túl kevés volt a fékerő. Mikor a lehető legszorosabbra húztam a bovdent, csak annyi változott, hogy hamarabb „akadt meg” a fék. A hátsó agy kónusz-anyáit meg kellene nézni!Azok is nemegyszer felelősek 8-asért ferdülésért, szorulásért.. Köszi! Az igaz, hogy az alátét már rendesen meg volt nyomorgatva, lehet, jobb lenne kicserélni. Szerkesztve: 2014. Február 20. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Vagy zsírba kellene rakatni! A szerelő egyúttal ellenőrizné is a beállításokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Akit érdekel ITT elolvashatja az új képregényem első fejezetét. Talán egyszer lesz befejezése is, ami jó lenne mert nagyon jó dolgokat találtam ki hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Köszi, leszedtem és elolvasom a napokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Én köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Sok boldogságot a szülinaposnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Akit érdekel ITT elolvashatja az új képregényem első fejezetét. Talán egyszer lesz befejezése is, ami jó lenne mert nagyon jó dolgokat találtam ki hozzá. Engem abszolút nem érdekel, de elolvasom óránkénti 3 sörért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Engem abszolút nem érdekel, de elolvasom óránkénti 3 sörért. Akkor nagyon lassan kell hogy olvass... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. R.I.P. Csala Zsuzsa Nagyon jó kabarékban játszott. http://www.youtube.com/watch?v=hZfUjulz6GA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 23. Ez egy nagy klasszikus, többször láttam gyerekkoromban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. KisKósa, Boldog Születésnapot Kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog szülinapot KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.