Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na szép, erről meg majdnem elfeledkeztem a nyakkendő sztori miatt...

Boldog névnapot, Donát! :)

Hozzászólás ideje:

Utólag is boldog névnapot Donát. A nyakkendőért meg gratula, én is sokat gondolkodom eme készség elsajátításán, de még nem tudtam rászánni magam. Mocskosul utálom a nyakkendőket (meg mindent, ami vele jár).

Hozzászólás ideje:

Újabb mérföldkőhöz érkezett az életem! Az ajándékba kapott nyakkendőmön megtanultam nyakkendőt kötni. :lol::D

Gratula :) Nekem máson már sikerült ez a művelet, magamon értelemszerűen nem kell végeznem :hehe: Boldog névnapot!

Hozzászólás ideje:

Ma nagyon szép idő volt, ezért elhatároztam, hogy előkapom a bicajt, tekerek egy kicsit… lóf*szt. :D Majd' egy órán keresztül próbáltam megszerelni.

A hátsó kerék kicsit ferde volt, és hozzáért az egyik fékpofához, ezért akadt. Gondoltam, rossz helyen van a kerék, de mikor megszorítottam az anyát, akárhogy erőlködtem, mindig az eredeti helyzetbe került vissza. Ezután a fékpofákkal próbálkoztam, és sikerült végre megszüntetni az akadást, de most meg nem fog rendesen. Ha megpörgetem a kereket, megfogja, de ha bármilyen sebességgel megyek, és próbálok megállni, nem sikerül öt méteren belül. A fékpofákat már megnéztem, még nem koptak el annyira, hogy cserélni kelljen őket.

Hozzászólás ideje:

Pedig ott a fékkel kell játszani! Addig állítsd amíg jó nem lesz. Egyébként a hátsó kereket a két anyával úgy lehet állítani, hogy egyszerre húzod meg őket. Először az egyiken tekersz aztán a másikon. Ki kell tapasztalni hogy jó. :)

Hozzászólás ideje:

A hátsó agy kónusz-anyáit meg kellene nézni!

Azok is nemegyszer felelősek 8-asért ferdülésért, szorulásért..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Pedig ott a fékkel kell játszani! Addig állítsd amíg jó nem lesz. Egyébként a hátsó kereket a két anyával úgy lehet állítani, hogy egyszerre húzod meg őket. Először az egyiken tekersz aztán a másikon. Ki kell tapasztalni hogy jó. :)

Köszi, holnap újra megpróbálom :) Csak az volt a furcsa, hogy látszólag minden rendben volt, mégis túl kevés volt a fékerő. Mikor a lehető legszorosabbra húztam a bovdent, csak annyi változott, hogy hamarabb „akadt meg” a fék.

A hátsó agy kónusz-anyáit meg kellene nézni!

Azok is nemegyszer felelősek 8-asért ferdülésért, szorulásért..

Köszi! Az igaz, hogy az alátét már rendesen meg volt nyomorgatva, lehet, jobb lenne kicserélni.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Akit érdekel ITT elolvashatja az új képregényem első fejezetét. Talán egyszer lesz befejezése is, ami jó lenne mert nagyon jó dolgokat találtam ki hozzá. :)

Hozzászólás ideje:

Akit érdekel ITT elolvashatja az új képregényem első fejezetét. Talán egyszer lesz befejezése is, ami jó lenne mert nagyon jó dolgokat találtam ki hozzá. :)

Engem abszolút nem érdekel, de elolvasom óránkénti 3 sörért. :evil::D

Hozzászólás ideje:

Engem abszolút nem érdekel, de elolvasom óránkénti 3 sörért. :evil::D

Akkor nagyon lassan kell hogy olvass... :D :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.