MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Donát, az a FFerdinándos egy remek kérdés volt Kapásból a tatárjárást és 1844-et lőttem ki, akkor tutira nem, ez nem kérdés. Az általad írt MT-ás eset nekem már nem rémlett (hiába én azt 1996-ban tanultam, már kissé homályos), de nem tűnt túl logikusnak. Nem volt igazi oka, hogy miért pont akkor, ennek ellenére nem voltam benne biztos, hogy 100%-ra kizárjam. És maradt Mohács, ami teljesen logikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. (szerkesztve) Sajna nem megy. Windows ME-m van, erre kellene cucc. Próbáld meg felrakni a Windows Media Player 10-et aztán a kodekeket.Remélem így engedi.Win XP nem jön be, hogy ME-t használsz?Nekem az utóbb említett 3 kodek van fent+ a Gordian Knot kodekcsomag és így megy minden. Van egy progi az a neve, hogy "Gspot" ezzel meg tudod nézni, hogy milyen kodekkel van kódolva a film. Szerkesztve: 2006. Március 21. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Én tudtam Tök happy vagyok (Szerintem ez nem volt nehéz kérdés amúgy ahhoz képest, hogy 40 milla...) Donát. Anno egy 20 millós kérdés volt olyan h utána többen beírtak nekik h milyen könnyű volt.... (a játékos amúgy nem tudta... az volt h melyik lombhullató fa, és a vörösfenyő volt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Emlékszem arra a kérdésre, de az nekem pl. nehéz volt, hiába, bioszból nem vagoyk olyan "jó" Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Sztem ME-n nem megy a Wmp10.Sztem az csak XP-n megy,de kitudja.Azt tudom hogy 98-on nem megy. Ja és mégvalami: A legjobb, legegyszerűbb, legkisebb helyet foglaló lejátszó: Media Player Classic. Én ezt használom, mert minden codechez alkalmazkodik, és van olyan codec hozzá hogy mov-ot is le tudsz játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Próbáld meg felrakni a Windows Media Player 10-et aztán a kodekeket.Remélem így engedi.Win XP nem jön be, hogy ME-t használsz?Nekem az utóbb említett 3 kodek van fent+ a Gordian Knot kodekcsomag és így megy minden. Van egy progi az a neve, hogy "Gspot" ezzel meg tudod nézni, hogy milyen kodekkel van kódolva a film. Köszi frenkie! Sokat segítettél. Majd próbálkozok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Isten éltessen sokáig szisz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Boldog születésnapot Szisz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. (szerkesztve) Sok boldog születésnapot, Szisz Szerkesztve: 2006. Március 22. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Isten éltessen sokáig szisz! Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Boldog születésnapot Szisz!!! Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Sok boldog születésnapot, Szisz Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Hát igen, ennél egyszerűbben nem tudtam volna megoldani . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Ja tényleg, hugi reggel odaadta az ajándékot. Lila színű neves toll. Jellemző. Egyből elmosolyodtam a rajta lévő szövegen, mely így szól: "Bájos és segítőkész. Ironikus humorával bárkit kihoz a sodrából." :D :D Megnéztem még pár nevet a boltban, de egyiknél sem láttam ilyen frappáns szöveget. A család (anyu és hugi) egyöntetű véleménye, hogy a második fele igaz rám. Ezen csak kacagtam , szóval nem vagyok bájos és segítőkész . A segítőkészséget nem túl okos reklámozni, mert kihasználják. :o Ody lebuktál "Hűséges támasz barátainak. Tanácsai mindig jól szolgálnak másoknak" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. szóval nem vagyok bájos és segítőkész . Pedig ezek is mind illenek rád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Sok boldog születésnapot, Szisz! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. (szerkesztve) Sok boldog születésnapot, Szisz! Donát. Köszi. Még néhány év és nem fogok szülinapot tartani . Megállok 32-nél és nem öregszem tovább. Szerk: Illetve onnantól kezdve mindig a 32.-et fogom ünnepelni. Szerkesztve: 2006. Március 22. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Majd számoljuk, hogy hanyadik 32. születésnapod van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Én is boldog születésnapot kívánok neked Szisz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Majd számoljuk, hogy hanyadik 32. születésnapod van Szisz a forever young. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 22. Boldog szülinapot Szisz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Boldog szülinapot Szisz így utólag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Mivel tegnap nekem sem volt alkalmam rá, én is csak utólag kívánok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Bepótolom a lemaradást: Boldog születésnapot Szisz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. csatlak. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Köszönöm frenkie, Bomarr, lokatelli, SimonZ, Obi1, Darth Krande.... . Tegnap nem jöttem ide, lehet akkor sikerült volna feltölteni a 126 MB-os 5 perces dokfilmet. Bekapcsolva hagytam a gépet éjszakára és most mikor bejöttem, valami hibát jelzett . Yousendit egyébként. Ma megint nem tudom megvárni, hogy kész legyen, olyan lassú...és hétfőn sem tudom, mert Murphy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Ha újságosnál jártok, vessetek egy pillantást a heti (14.) Figyelő címlapjára. A két legnagyobb párt miniszterelnök jelöltje virít rajta Jedi öltözékben (O Anakin színekben, GY Obi-Wanéban) fénykarddal a kezükben (na itt a színek nem létezők), felettük a szöveg: Kivel van az Erő? Munkatársam hozta megmutatni nekem. Ennyit a SW vs. ST vitáról, hogy melyik nagyobb társadalmi jelenség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 6. Jaja, én is láttam óriásposteren...Le is fényképeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Bár nem valoszinü, hogy benéz ide, ettől függetlenül innen kivánok boldog szülinapot LeGaS-nak a fórum-rendszerünk karbantartójának! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Boldog születésnapot, LeGaS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.