Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Donát, az a FFerdinándos egy remek kérdés volt :cool:

Kapásból a tatárjárást és 1844-et lőttem ki, akkor tutira nem, ez nem kérdés. Az általad írt MT-ás eset nekem már nem rémlett (hiába én azt 1996-ban tanultam, már kissé homályos), de nem tűnt túl logikusnak. Nem volt igazi oka, hogy miért pont akkor, ennek ellenére nem voltam benne biztos, hogy 100%-ra kizárjam. És maradt Mohács, ami teljesen logikus.

Hozzászólás ideje:
Sajna nem megy. :cool: Windows ME-m van, erre kellene cucc.

Próbáld meg felrakni a Windows Media Player 10-et aztán a kodekeket.Remélem így engedi.Win XP nem jön be, hogy ME-t használsz?Nekem az utóbb említett 3 kodek van fent+ a Gordian Knot kodekcsomag és így megy minden.

Van egy progi az a neve, hogy "Gspot" ezzel meg tudod nézni, hogy milyen kodekkel van kódolva a film.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én tudtam :cool: Tök happy vagyok :D (Szerintem ez nem volt nehéz kérdés amúgy ahhoz képest, hogy 40 milla...)

Donát.

Anno egy 20 millós kérdés volt olyan h utána többen beírtak nekik h milyen könnyű volt.... (a játékos amúgy nem tudta... az volt h melyik lombhullató fa, és a vörösfenyő volt)

Hozzászólás ideje:

Sztem ME-n nem megy a Wmp10.Sztem az csak XP-n megy,de kitudja.Azt tudom hogy 98-on nem megy.

Ja és mégvalami:

A legjobb, legegyszerűbb, legkisebb helyet foglaló lejátszó:

Media Player Classic.

Én ezt használom, mert minden codechez alkalmazkodik, és van olyan codec hozzá hogy mov-ot is le tudsz játszani.

Hozzászólás ideje:
Próbáld meg felrakni a Windows Media Player 10-et aztán a kodekeket.Remélem így engedi.Win XP nem jön be, hogy ME-t használsz?Nekem az utóbb említett 3 kodek van fent+ a Gordian Knot kodekcsomag és így megy minden.

Van egy progi az a neve, hogy "Gspot" ezzel meg tudod nézni, hogy milyen kodekkel van kódolva a film.

Köszi frenkie! Sokat segítettél. Majd próbálkozok.

Hozzászólás ideje:

Ja tényleg, hugi reggel odaadta az ajándékot. Lila színű neves toll. Jellemző. :cool:

Egyből elmosolyodtam a rajta lévő szövegen, mely így szól:

"Bájos és segítőkész. Ironikus humorával bárkit kihoz a sodrából." :D :D :D :D

Megnéztem még pár nevet a boltban, de egyiknél sem láttam ilyen frappáns szöveget. :P

A család (anyu és hugi) egyöntetű véleménye, hogy a második fele igaz rám. Ezen csak kacagtam :P:o , szóval nem vagyok bájos :P és segítőkész :hmm:. A segítőkészséget nem túl okos reklámozni, mert kihasználják. :o :o :):lol:

Ody lebuktál ;)

"Hűséges támasz barátainak. Tanácsai mindig jól szolgálnak másoknak" :hug::D

Hozzászólás ideje:
Sok boldog születésnapot, Szisz! :)

Donát.

Köszi. Még néhány év és nem fogok szülinapot tartani :D . Megállok 32-nél és nem öregszem tovább.

Szerk: Illetve onnantól kezdve mindig a 32.-et fogom ünnepelni. :lol:

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

Köszönöm frenkie, Bomarr, lokatelli, SimonZ, Obi1, Darth Krande.... :D .

Tegnap nem jöttem ide, lehet akkor sikerült volna feltölteni a 126 MB-os 5 perces dokfilmet. Bekapcsolva hagytam a gépet éjszakára és most mikor bejöttem, valami hibát jelzett :D . Yousendit egyébként. Ma megint nem tudom megvárni, hogy kész legyen, olyan lassú...és hétfőn sem tudom, mert Murphy. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ha újságosnál jártok, vessetek egy pillantást a heti (14.) Figyelő címlapjára. A két legnagyobb párt miniszterelnök jelöltje virít rajta Jedi öltözékben (O Anakin színekben, GY Obi-Wanéban) fénykarddal a kezükben (na itt a színek nem létezők), felettük a szöveg: Kivel van az Erő? :lol: Munkatársam hozta megmutatni nekem.

Ennyit a SW vs. ST vitáról, hogy melyik nagyobb társadalmi jelenség.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.