Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Pildi: Egy aranyos hülyegyerek szórakozott a vendégkönyvemmel, ő írt a nevemben egy hozzászólást. Szó nélkül kitöröltem, és nem üzentem vissza neki, hogy ne legyen nyoma sem a dolognak.

Konkrétan mit írt be?

Hozzászólás ideje:
Örülök, ha kedvet csináltam hozzá - ez volt a cél :)

Van egy klassz BMW múzeum is a városban - ha szereted a márkát, érdemes felkeresni. Én már jártam jó pár évvel ezelőtt Münchenben hátizsákos turistaként, akkor megnéztük. És kiemelném még a Deutsches Muzeumot is, ami egy nagyon magas színvonalú közlekedési múzeum, és a férfiaknak nagyon bejött :)

Nincsenek véletlenűl képeid a BMW múzeumról?

Hozzászólás ideje:
Akkor jó. Már kezdtem sajnálni szegény oldiet. :)

Kösz, figyelmes vagy. Ezt értékelem. ;)

De amúgy van megoldás a problémára.....Kisszívem megy a másik szobába és ott annyi korit nézhet a másik tv-n amennyit csak akar. :P

Hozzászólás ideje:
Köszi szépen.Nem mondod, hogy ez a gyár meg minden?Ez irdatlan nagy.

Ez a gyár, igen. Ha valaki BMW-t vesz, akkor ott helyben is átveheti, megfelelően nagy felhajtás mellett, biztos sokan élnek is vele. Aki ilyen kocsit vesz, annak gondolom nem gond Münchening menni érte :)

Hozzászólás ideje:
Egyébként most látom csak: Boldog születésnapot, Szisz! :)

Köszi. :) Jó, hogy benéztem ide, már azt sem tom mikor voltam itt ultoljára :) .

Hozzászólás ideje:
Ez a gyár, igen. Ha valaki BMW-t vesz, akkor ott helyben is átveheti, megfelelően nagy felhajtás mellett, biztos sokan élnek is vele. Aki ilyen kocsit vesz, annak gondolom nem gond Münchening menni érte :)

Megnéztem a honlapjukon a plazat.Valami elképesztő körülmények között kapják meg a kocsit a vevők.Maga az épület is lenyügöző.Látnom kell.

Innen látni mekkora különbség van Magyarország és Németország között.

Hozzászólás ideje:

Na itt ülök 18 szelet zsíroskenyér társaságában.Szerveztem egy bulit nálam ma estére, és eljöttek ketten.Vettem egy csomó mindent, de felesleges volt.Most bontom a 6. sört szépen nézhetek ki.Egy darabig biztos nem szervezek bulit.Nagy csalódás.

Hozzászólás ideje:

Tom ez inkább vicces de ha már Húsvét és nyúúúúúl... :)

Laár András

Nyúlnyálvers

Ha a nyulak nyála nyúlik,

Nyúlós nyálú nyulak

Nyeldeklik nyamnyogva

Nyulamlós nyálukat.

Nyál-nyúlványt nyel a nyúl,

Ám nyúlós nagyon a nyál.

Egy köpés, és megszabadul

Nyál-terhétől a nyúl,

És repül a szélben a nyál.

Nyálpacsnit köp a nyúl,

Miközben bealkonyul,

Így sötétbe hull a nyál.

A nyúlós nyálú nyúl

Egy kicsit még vár, vár,

Hogy jön-e még nyál,

Vagy száraznak bizonyul

A nyálzacskója már.

Hozzászólás ideje:

Én elkerülöm őket :)

Frenkie, nem volt szép tőlük, hogy legalább nem szóltak, mégsem mennek a buliba. Mi az érettségi banketten jártunk úgy, hogy csak két tanár jött el az összes érettségis tanárunk közül (pedig meghívtuk őket), és csak egy szólt előre, hogy nem tud jönni, a többi nem is szólt. Persze a kettőben az ofi volt benne meg a matek tanárunk, akinek akkor ballagott a lánya! Szóval úgy látszik nagy divat nem szólni előre, ha valaki nem tud jönni :)

Hozzászólás ideje:

Boldog húsvétot kívánok én is :)

Ez a locsolkodás egyébként szörnyű, nem tudom ez a városi fajtája a régi népszokásnak (mármint hogy kútvízzel öntötték nyakon az eladósorban lévő lányokat) hogy alakult ki, de leszokhatna már róla a nép! Részemről egyébként már inkább a kútvíz, mint a kölni, amelyek közül sok már önmagában is elég borzalom, de több fajta egymás után már szabályos merénylet a szaglószervek ellen... :)

Hozzászólás ideje:
Na itt ülök 18 szelet zsíroskenyér társaságában.Szerveztem egy bulit nálam ma estére, és eljöttek ketten.Vettem egy csomó mindent, de felesleges volt.Most bontom a 6. sört szépen nézhetek ki.Egy darabig biztos nem szervezek bulit.Nagy csalódás.

frenkie, ne bánkódj, talán nem a legjobb embereket hívtad meg, az volt a baj. Azokért meg nem kár. :)

Szerkesztve: - Pildi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.