Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Boldog szülinapot Donát.Azért pár üveg sört guríts le a nagy nap alkalmából, vagy valami hasonló alhololtartalmú italt. Szerkesztve: 2008. Május 22. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Pildinek azért köszönöm meg külön, mert Nő, és mert van egy kis közös előéletünk (e-mail), bár erre csak később jöttem rá Donát, ez a legkedvesebb bók, amit mondhattál volna. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Természetesen köszönet jár Obi1-nak is, akivel néha ugyan van nézeteltérésünk, de vele két fórumon is kibeszélhetem SW és Lost élményeimet, ráadásul neki köszönhetem az összes sorozat megnézésének lehetőségét (az oldal, amit nem nevezünk nevén) is. Köszönöm! És persze Frenkie, akinek az élettapasztalatai (ivótapasztalatai) mindig élménydús olvasni valót nyújtanak, és aki reméljük, hogy legközelebb erőt vesz magát, és eljön egy fórumtalálkozóra, és meglátja, hogy nem is olyan rossz az, és igazán szívesen látjuk Egyszóval tehát: köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött. U.i.: Lara, neked is, noha délután leharaptam a fejed, ami csak azért történt, mert születésnap ide-oda, ez egy borzalmas nap volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. mert születésnap ide-oda, ez egy borzalmas nap volt. Hát igen, az élet sajnos nem válogat abban, hogy melyik nap állít minket türelempróba elé. És az becsülendő, ha ezeken a borzalmas napokon is túl tud lépni az ember a vélt vagy valós sérelmein, és képes a jószándékot látni a másikban, ha nem is abban a percben, hanem utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. A fene, ma van? Pedig nem is akartam megnézni Hááááát, nem hagytál ki semmit. :S Nem nagy volt a felhozatal, valahogy nem az én ízlésemet követték ezzel a mostani trenddel. Túl vékonyak voltak és túl sterilek ezekkel az egységes ruhákkal. Mindazonáltal azért volt egy kettő melynek kisugárzása, eleganciája, nőiessége tényleg ott volt a szeren, csak hát a "vasággyal együtt harminc kiló" típusú csajok nem az eseteim. Jó az, ha van mit fogni rajtuk. A győztesek közül kettő azt mondom meg is érdemelte, de azért vannak náluk szebb csajok is Magyarországon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. (szerkesztve) Én is beállok a meghatódók sorába Miss Universe: az estélyis felvonulást néztem, mert lerogytam a TV elé.... hát ha az a cél hogy az átlagos külsejű nők ne érezzék magukat rondának, akkor cél elérve. Apám néha olyanokat mondogatott, hogy "ez most a nőnek az eleje vagy a háta?" Szerkesztve: 2008. Május 23. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Jah. Se cici, se popsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Boldog szülinapot Donát, igy utolag is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Hááááát, nem hagytál ki semmit. :S Nem nagy volt a felhozatal, valahogy nem az én ízlésemet követték ezzel a mostani trenddel. Túl vékonyak voltak és túl sterilek ezekkel az egységes ruhákkal. Mindazonáltal azért volt egy kettő melynek kisugárzása, eleganciája, nőiessége tényleg ott volt a szeren, csak hát a "vasággyal együtt harminc kiló" típusú csajok nem az eseteim. Jó az, ha van mit fogni rajtuk. A győztesek közül kettő azt mondom meg is érdemelte, de azért vannak náluk szebb csajok is Magyarországon. Én az utolsó három csajt láttam... Még mielőtt megmondták volna, h ki a győztes, kinéztem egyet, hogy ne ő legyen - naná, hogy ő nyert. Na de azért elég érdekes volt ez a zsűri... Én először azt hittem, hogy majd a nézők szavazhatnak telón, hogy ki legyen az első XD Az olyan rtlklubos húzás lett volna. Ja, és még a bikinis részt láttam... A narancsos bikinik tetszettek, nekem is kéne egy olyan ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. (szerkesztve) csak hát a "vasággyal együtt harminc kiló" típusú csajok nem az eseteim. Jó az, ha van mit fogni rajtuk. Ezzel maximálian egyetértek. Nincs is annál jobb Egyre gondoltunk? Szerkesztve: 2008. Május 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Donát, szép köszöntés-köszönőt írtál. Olvasás közben eszembe jutott, hogy az a bizonyos Pesttel való megismertetés hogyan kezdődött: egy nem egészen korrekt jegyvásárlással a metrón... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Én is beállok a meghatódók sorába Miss Universe: az estélyis felvonulást néztem, mert lerogytam a TV elé.... hát ha az a cél hogy az átlagos külsejű nők ne érezzék magukat rondának, akkor cél elérve. Apám néha olyanokat mondogatott, hogy "ez most a nőnek az eleje vagy a háta?" Enyém szerint meg ezek klónok és olyan egyformák.............. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Ezzel maximálian egyetértek. Nincs is annál jobb Egyre gondoltunk? Én picit többre. Mindenre ahol csak domborodhat bármi is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Bomarr: Köszönöm neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Természetesen köszönet jár Obi1-nak is, akivel néha ugyan van nézeteltérésünk, de vele két fórumon is kibeszélhetem SW és Lost élményeimet, ráadásul neki köszönhetem az összes sorozat megnézésének lehetőségét (az oldal, amit nem nevezünk nevén) is. Köszönöm! Azért nem voltak olyan nagy összetűzéseink, vagy legalább is nem indulatosak. Annak külön örülök hogy rajtam kívűl is van egy hatalmas SW - Lost fanatikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. (szerkesztve) Ha már így megemlítetted, akkor egy kis Lost vonalat is beleviszek. Ugye egy messzi messzi galaxisban Donáttal fejvadászokként ugyanabban a Céhben kapjuk oktatásunkat, a Debreceni Egyetemen. Mindketten a kar újságának szerkesztői lettünk úgy egy hónapja. Van egy amerikai vendégoktatónk, és vele csináltunk interjút, plusz Donát még egy rahedli fényképet készített. Megemlítésre került, hogy az oktatónak mi hiányzik a legjobban a tengerentúlról, és hát ez a baseball volt. Na mondom ezt nem hagyom annyiban, és megkérdeztem melyik a kedvenc csapata. Hát nem a Red Socks volt, de rá egy fénymásodperce már hallottam Donát nevetését, hogy ő is a Red Socks elhangzását várta. Jó-jó, unalmas sztori, de leírtam, ha Donát is ilyen bőbeszéddel köszöntött vissza mindenkit. Szerkesztve: 2008. Május 24. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Tényleg, erre emlékszem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Donát nagyon jól estek a szavaid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Na kezdődik az iszonyatos pokol.Várhatott volna júniusig.Jaj ,hogy már lenne szeptember elseje: http://idojaras.origo.hu/20070508cimoldali.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Na kezdődik az iszonyatos pokol.Várhatott volna júniusig.Jaj ,hogy már lenne szeptember elseje: http://idojaras.origo.hu/20070508cimoldali.html Azt hiszem ki se mozdulok otthonról 3 hónapon át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Azt hiszem ki se mozdulok otthonról 3 hónapon át. Jól is teszed.Jön majd az átforrósodott lakás amikor aludni sem tudsz.Jégkorszakot követelek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Na, holnap informatika érettségi Szorítsatok értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Na, holnap informatika érettségi Szorítsatok értem Sok sikert! Anno nekem is info volt a választott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Na, holnap informatika érettségi Szorítsatok értem Szorítunk! Ne izgulj, simán megcsinálod majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Sok sikert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hajrá Mina! Ha meghúznak (nem félreérteni!), akkor majd jól lefénykardozod őket, mint Yodát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Te jó ég! Van ilyen érettségi tárgy? És mi a tananyag? De mindenesetre sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Sok sikert. Az info az könnyű (gondolom, mert érettségim az speciel nincs belőle ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hát túl vagyok rajta. Először is: k*rva anyj*t a Microsoftnak! 1) folyton lefagyott a Word, pedig szűz gépek voltak, múlt héten jöttek meg. 2) nem jelenítette meg a hátteret 3) A Frontend pedig össze-vissza sz*rta a weblapomat Figyelmeztetés: Aki info-ból akar majd érettségizni, tanulja meg az OpenOffice-t és a tanárnak is mondja meg, hogy azon is lehessen érettségizni (lehet, csak előtte szólni kell az OM-nek) (Elnézést Ody, hogy használtam csúnya szavakat, de így tudtam kifejezni az érzésemeimet eme remek cég, remek programcsomagja iránt) Így nem hiszem, hogy túl jó százalékot kapok rá, s mivel ez a felvételi tantárgyam, szerintem a továbbtanulásomnak befellegzett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.