Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Lara, én próbáltam utánanézni neten, de nem nagyon találtam én sem semmit. Vannak egyetemi koleszok, amelyek árban biztos jók, de nincsenek közel a Pecsához, és szerintem szeptemberben már az egyetemi lakók lakják őket, akkor már nincs kiadó szobájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Azért köszönöm, hogy próbáltál utánajárni, Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Lara, én próbáltam utánanézni neten, de nem nagyon találtam én sem semmit. Vannak egyetemi koleszok, amelyek árban biztos jók, de nincsenek közel a Pecsához, és szerintem szeptemberben már az egyetemi lakók lakják őket, akkor már nincs kiadó szobájuk. Szia! Beszéltem a párommal, és ha elfogadod, fel tudok akkor ajánlani egy ágyat nektek(ketten is elférnek rajta). Astoriánál lakunk párommal, és onnét a Pecsát el lehet érni trolival, pár megálló. (Referenciát rólunk Oldi vagy Tinka adhat! ;-) Ha érdekel, keress az ereneda@citromail.hu maulcímen. Márti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Lara lányom, nyugodtan nyaggathatod nagybátyádat és nagynénédet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Lara lányom, nyugodtan nyaggathatod nagybátyádat és nagynénédet. Köszi, sógorka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hú, Márti, ez tényleg nagyon jó lenne, mindjárt írok mailt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Hú, Márti, ez tényleg nagyon jó lenne, mindjárt írok mailt! Ment is válasz, most mondom, minden okk:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Na ezt a reklámot érdemes megnézni. A Pohárnok Iván vezette magyar Filmefex stúdió munkája, "picit" jól megvan csinálva: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Poénnak se egy utolsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. (szerkesztve) Poénnak se egy utolsó Valahaogy éreztem hogy mekkorák lesznek!!! :) Szerkesztve: 2008. Szeptember 4. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Ezt magyarok csinálták? Vajon mennyiből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Azt sajna nem tudom, viszont a Filmefex oldalán van egy érdekes "Making of..." videó. ITT nézhető (Star Wars zene megy alatta ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Azt sajna nem tudom, viszont a Filmefex oldalán van egy érdekes "Making of..." videó. ITT nézhető (Star Wars zene megy alatta ) Az az érdekes ennél az eljárásnál, hogy a maszkosok is Zbrush-ból indultak ki. Hogy ha CGI-al akarnak megjeleníteni valamit, akkor pedig általában készítenek egy valós szobrot, és azt pedig beszkennelik. Mivel elég pontatlan ez a folyamat, a hiányzó vagy hibás részeket kijavítják (vagy a nyers scan alapján csinálnak egy teljesen újat), és utána jöhet a Zbrush. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Jó poén, és jól van megcsinálva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Most jövök a Rómeó és Júlia c. musical előadásról, és valami oltári jó volt! Teljesen üde az egész darab zeneileg és színpadképileg is, élőben énekelnek benne, szuper az egész! Dinamikus és varázslatos. A közönség állva tapsolt a végén vagy 10 percen át. Óriási élmény volt. Panni lányom el volt az előadástól bűvölve - és mellesleg én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. A főszám is benne volt?A menetelő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Ezt nem hiszem el.Ilyen a világon nincs.Már szeptemberben is rettegni kell ettől a nyomorult melegtől?Azt hittem, szept 1. után nem lehet kánikula.Nem baj remélem az utolsó rúgás aztán jönnek a mennyei őszi és téli napok. http://idojaras.origo.hu/20070508cimoldali.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Boldog szülinapot, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Isten éltessen kudar!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. (szerkesztve) Köszi!! Szerkesztve: 2008. Szeptember 5. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. (szerkesztve) Gyoka, Ody, lokatelli, Donát köszi szépen! ^^ Szerkesztve: 2008. Szeptember 5. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog születésnapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog szülinapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. A főszám is benne volt?A menetelő. Ebből a meghatározásból csak következtetni tudok, hogy pontosan melyik számra gondolsz, de ha a "Lehetsz király..." refrénűre, akkor volt. Azért is gondolom, hogy arra, mert ez a legismertebb a darabból, és nem véletlenül, mert tényleg az egyik legjobb. A zenéje valóban kicsit menetelős jellegű, de a tánckar nem menetelt kifejezetten alatta. Nagyon jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog Születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Huhh köszönöm Dzséjt, Bomarr, Pildi, kolmilan és Obi!! De öregnek érzem magam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.