Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lara, én próbáltam utánanézni neten, de nem nagyon találtam én sem semmit. :) Vannak egyetemi koleszok, amelyek árban biztos jók, de nincsenek közel a Pecsához, és szerintem szeptemberben már az egyetemi lakók lakják őket, akkor már nincs kiadó szobájuk.

Hozzászólás ideje:
Lara, én próbáltam utánanézni neten, de nem nagyon találtam én sem semmit. :) Vannak egyetemi koleszok, amelyek árban biztos jók, de nincsenek közel a Pecsához, és szerintem szeptemberben már az egyetemi lakók lakják őket, akkor már nincs kiadó szobájuk.

Szia!

Beszéltem a párommal, és ha elfogadod, fel tudok akkor ajánlani egy ágyat nektek(ketten is elférnek rajta). Astoriánál lakunk párommal, és onnét a Pecsát el lehet érni trolival, pár megálló. (Referenciát rólunk Oldi vagy Tinka adhat! ;-) Ha érdekel, keress az ereneda@citromail.hu maulcímen.

Márti

Hozzászólás ideje:
Azt sajna nem tudom, viszont a Filmefex oldalán van egy érdekes "Making of..." videó. ITT nézhető (Star Wars zene megy alatta :peace:)

Az az érdekes ennél az eljárásnál, hogy a maszkosok is Zbrush-ból indultak ki.

Hogy ha CGI-al akarnak megjeleníteni valamit, akkor pedig általában készítenek egy valós szobrot, és azt pedig beszkennelik. Mivel elég pontatlan ez a folyamat, a hiányzó vagy hibás részeket kijavítják (vagy a nyers scan alapján csinálnak egy teljesen újat), és utána jöhet a Zbrush.

Hozzászólás ideje:

Most jövök a Rómeó és Júlia c. musical előadásról, és valami oltári jó volt! :peace: Teljesen üde az egész darab zeneileg és színpadképileg is, élőben énekelnek benne, szuper az egész! Dinamikus és varázslatos. A közönség állva tapsolt a végén vagy 10 percen át. Óriási élmény volt. Panni lányom el volt az előadástól bűvölve - és mellesleg én is. :)

Hozzászólás ideje:

Ezt nem hiszem el.Ilyen a világon nincs.Már szeptemberben is rettegni kell ettől a nyomorult melegtől?Azt hittem, szept 1. után nem lehet kánikula.Nem baj remélem az utolsó rúgás aztán jönnek a mennyei őszi és téli napok.

http://idojaras.origo.hu/20070508cimoldali.html

Hozzászólás ideje:

Gyoka, Ody, lokatelli, Donát köszi szépen! ^^

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:
A főszám is benne volt?A menetelő.

Ebből a meghatározásból csak következtetni tudok, hogy pontosan melyik számra gondolsz, de ha a "Lehetsz király..." refrénűre, akkor volt. Azért is gondolom, hogy arra, mert ez a legismertebb a darabból, és nem véletlenül, mert tényleg az egyik legjobb. :peace: A zenéje valóban kicsit menetelős jellegű, de a tánckar nem menetelt kifejezetten alatta. Nagyon jó volt!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.