Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. ők legyenek a mindentjobbantudjaokosok. Boss Nass rulez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Pár napig nem leszek, de utána folyamatosan osztom az észt továbbra is. Érkezésemet 3 nap múlva várjátok, kelet felöl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Jó Utat/szórakozást/rihenést Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot Podracer "kolléga" És még a világvége is elmaradt tegnap Áruld már el, ugye benne volt a kezed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. (szerkesztve) Boldog névnapot Podracer "kolléga" És még a világvége is elmaradt tegnap Áruld már el, ugye benne volt a kezed? Köszi Karrde. Világvége elmaradásában?? Ennyire nagystílű azért nem vagyok. Szerkesztve: 2006. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Én is csatlakozom, bár reméltem, hogy én "lephetlek meg először" Nos, ez nem sikerült, mivel nem keltem korán ahhoz, hogy feljöhessek netre, de így utólag is sok boldog névnapot a fórum egyik atyjának Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot! Elsőre fel sem tűnt mikor néztem a mélem, csak most így utólag: Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. (szerkesztve) Érdekesség Szerkesztve: 2006. Június 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Én is boldog névnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Köszönöm mindenkinek! Nagyon jólesik a megemlékezés. Bomarr, kudar: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot! Köszi neked is, Krande néne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot kívánok neked én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Boldog névnapot kívánok neked én is. Köszi! Látod én se iszok, pedig most lenne miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Nagyon lemaradva, de én is dok boldog névnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Köszönöm mindenkinek! Nagyon jólesik a megemlékezés. Bomarr, kudar: Boldog névnapot! Szorri nem vagyok otthon a névnapokban. Pedig itt van előttem a naptár. Mentségem, hogy a sajátomat is elfelejtem . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Köszi! Látod én se iszok, pedig most lenne miért. Hát majd fogsz Robi-Van, hát majd fogsz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Közben eszembe jutott hogy biztos az zavart meg hogy nem Ody nap volt tegnap . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Köszi lokatelli és szisz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Hát majd fogsz Robi-Van, hát majd fogsz! Az biztos! Nem sokat kell már aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Ody: Lenne egy kérdésem.Lassan egyéves a fórum.Ha jól tudom jún 17.-én lesz az évforduló.Emlitettél egy fórumtalit az évfordulóra.Mikorra tervezed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 8. Ody: Lenne egy kérdésem.Lassan egyéves a fórum.Ha jól tudom jún 17.-én lesz az évforduló.Emlitettél egy fórumtalit az évfordulóra.Mikorra tervezed? Nahát ez az! Volt már róla szó, de nem tudom ki mikor ér rá pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Az ilyen talikat nagyon nehéz összeszervezni A 17-e pl szombat, ideális nap, de nem biztos, hogy mindenki ráér. Az még talán vizsgaidőszakos hétvége is. Egyébként úgysem lehet olyan napot találni, amikor mindenki biztosan ráér. Bár ha valaki nagyon akar jönni, valahogy elintézni Kivéve előre leszervezett nyaralás, vizsga, stb. Azt már előre jelzem, hogy nekem hétvége mindig jó (kivéve július 9,15,16-nyaralunk), hétköznap meg késő délután, de ha a hétköznap lenne jó, megoldható korábban is. Rajtam nem fog múlni. Egyébként van külön topik is erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Az ilyen talikat nagyon nehéz összeszervezni A 17-e pl szombat, ideális nap, de nem biztos, hogy mindenki ráér. Az még talán vizsgaidőszakos hétvége is. Egyébként úgysem lehet olyan napot találni, amikor mindenki biztosan ráér. Bár ha valaki nagyon akar jönni, valahogy elintézni Kivéve előre leszervezett nyaralás, vizsga, stb. Azt már előre jelzem, hogy nekem hétvége mindig jó (kivéve július 9,15,16-nyaralunk), hétköznap meg késő délután, de ha a hétköznap lenne jó, megoldható korábban is. Rajtam nem fog múlni. Egyébként van külön topik is erre :-D Ismerős problémák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. :-D Ismerős problémák. Nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Átjárónapra jön valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Sajnos nem tok menni - bárcsak tudnék! Holnap 9-12ig MINDENKI szorítson értem légyszi, mert megyek /emelt/ töri szóbelizni és hát szükségem lesz a szerencsére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.