Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Az egy bögre volt csak, de Ody előtt a fél kocsma italkészlete volt Mindenki elém rakta a poharát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. No igen, én sem teljesen arra emlékszem, amit itt a srácok mesélnek. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Mindnek nagy a szája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Nah, ennyit a sagán belüli összetartásról. Nők is mást mondanak, férfiak is. Pedig milyen jól be lehetne mártani itt egyeseket a fényképek alapján. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem szoktam inni sose semmit. :) Nem is! Te vedeled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Nem is! Te vedeled. A vizet igen. Egészséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Mindnek nagy a szája Na igen... Fiúk, nem sztorizgatni kell, bizonyítani... Az a menő aki párosával kéri az itókáját... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Na igen... Fiúk, nem sztorizgatni kell, bizonyítani... Az a menő aki párosával kéri az itókáját... CsNPR, abban hármasával van az itóka: vodka, juice és málnaszörp, vagy így keverve nem számít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Én bizonyos bögrés itókára gondoltam, egy bizonyos talis képen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Bevállt a koktélom, elnyomta a tüneteimet, így egy kedves hullámzó hattyú kettest kaptam.............................. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Bevállt a koktélom, elnyomta a tüneteimet, így egy kedves hullámzó hattyú kettest kaptam.............................. Aha, és reggel engedtek csak ki a Detoxból, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nem.................... de az egyik tételemet tudtam négyesre a másikat meg alig............................ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Na igen... Fiúk, nem sztorizgatni kell, bizonyítani... Az a menő aki párosával kéri az itókáját... Ööööö......vajon ki volt ilyen elvetemült? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Boldog szülinapot, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Sok Boldog Szülinapot frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Füled Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Füled és korod Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Boldog szülinapot, frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Boldog szülinapot a tékozló társunknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Fain amúgy...éppen olvasom indexen, újabb bankot raboltak ki. Ez már így mindennapos esemény lett. Nem baj, hajrá "reformok"! :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Isten éltessen frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Fain amúgy...éppen olvasom indexen, újabb bankot raboltak ki. Ez már így mindennapos esemény lett. Nem baj, hajrá "reformok"! :S Nemcsak bankot, pénzszállíłtó autót is az Euro Centernél Pesten.. Ez van ha gazdasági válság van, rabolnak fosztogatnak az emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Nemcsak bankot, pénzszállíłtó autót is az Euro Centernél Pesten..Ez van ha gazdasági válság van, rabolnak fosztogatnak az emberek. És ebből egyre több lesz sajnos. Egyre kétségbeesettebbek az emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Boldog szülinapot, Frenkie! (Itt az alkalom... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Egy 29 éves rendőrt felfüggesztettek, miután egyebek között azzal vádolták meg, hogy levizelt több nézőt is a Metallica bostoni koncertjén. A Metallica amerikai turnéja január 18-án ért Bostonba, ahol a TD Banknorth Gardenben játszott a zenekar, melynek lelkes rajongója Joseph Houston rendőr is. Neki nemcsak a másik emberre vizelés szörnyű vádjával kell megbirkóznia, hanem azért is felelnie kell, hogy megpróbált erőszakkal visszamenni a koncertre, miután egyszer már eltávolították onnét. A vád szerint a rendkívül részeg Houston először egy családdal keveredett összetűzésbe: a család egyik férfitagját levizelte, majd a péniszét mutogatta a család hölgytagjának. A biztonságiak ekkor kivezették a koncertteremből, ő azonban megpróbált visszamenni, a rendőrigazolványát lobogtatva, és az eseményt biztosító egyik fekete rendőrt Obamának nevezte. Ezt követően Houston nemes egyszerűséggel levizelt egy másik rajongót is, ami után őrizetbe vették. Houston ? aki ügyvédje szerint magánemberként, civilben vett részt az eseményen, és ezért nem érdemel szigorúbb bánásmódot, mint bármilyen más állampolgár ? légből kapottnak nevezte a vádakat, ügyét február 5-én tárgyalják majd. Hogy mik vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Boldog szülinapot frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Nemcsak bankot, pénzszállíłtó autót is az Euro Centernél Pesten..Ez van ha gazdasági válság van, rabolnak fosztogatnak az emberek. Azért nem kell mindent arra fogni. Itt szerintem másról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Boldog Születésnapot, frenkie! Azért nem kell mindent arra fogni. Itt szerintem másról van szó. Egyetértek, biztos hogy nem a Pista bácsi rabolta ki a bankot, mert nem volt kenyérre valója. Amúgy a rablás idején kb. pont a Plázánál voltam. Nem én raboltam ki. Nem tudjátok hogy egy BMW vagy egy Porsche lenne a jobb választás? A lényeg hogy nagy beltere legyen, valahova az új plazma tv-t is el kell helyezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Ha veszel nekem mindkettőből egyet, megmondom, melyik a jobb választás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Nem tudjátok hogy egy BMW vagy egy Porsche lenne a jobb választás? Szerintem a Lamborghini a nyerő, mert Batman is azzal száguldozik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.