Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nah, ennyit a sagán belüli összetartásról. Nők is mást mondanak, férfiak is. :| Pedig milyen jól be lehetne mártani itt egyeseket a fényképek alapján. :) :) :|:)

Hozzászólás ideje:
Na igen... Fiúk, nem sztorizgatni kell, bizonyítani... Az a menő aki párosával kéri az itókáját... :)

CsNPR, abban hármasával van az itóka: vodka, juice és málnaszörp, vagy így keverve nem számít? :)

Hozzászólás ideje:

Bevállt a koktélom, elnyomta a tüneteimet, így egy kedves hullámzó hattyú kettest kaptam..............................

Hozzászólás ideje:
Bevállt a koktélom, elnyomta a tüneteimet, így egy kedves hullámzó hattyú kettest kaptam..............................

Aha, és reggel engedtek csak ki a Detoxból, mi? :(:cry:

Hozzászólás ideje:

Nem.................... de az egyik tételemet tudtam négyesre a másikat meg alig............................

Hozzászólás ideje:
Na igen... Fiúk, nem sztorizgatni kell, bizonyítani... Az a menő aki párosával kéri az itókáját... :cry:

Ööööö......vajon ki volt ilyen elvetemült? :(

Hozzászólás ideje:
Fain amúgy...éppen olvasom indexen, újabb bankot raboltak ki. Ez már így mindennapos esemény lett. Nem baj, hajrá "reformok"! :S

Nemcsak bankot, pénzszállíłtó autót is az Euro Centernél Pesten..

Ez van ha gazdasági válság van, rabolnak fosztogatnak az emberek.

Hozzászólás ideje:
Nemcsak bankot, pénzszállíłtó autót is az Euro Centernél Pesten..

Ez van ha gazdasági válság van, rabolnak fosztogatnak az emberek.

És ebből egyre több lesz sajnos. Egyre kétségbeesettebbek az emberek. :cry:

Hozzászólás ideje:

Egy 29 éves rendőrt felfüggesztettek, miután egyebek között azzal vádolták meg, hogy levizelt több nézőt is a Metallica bostoni koncertjén.

A Metallica amerikai turnéja január 18-án ért Bostonba, ahol a TD Banknorth Gardenben játszott a zenekar, melynek lelkes rajongója Joseph Houston rendőr is. Neki nemcsak a másik emberre vizelés szörnyű vádjával kell megbirkóznia, hanem azért is felelnie kell, hogy megpróbált erőszakkal visszamenni a koncertre, miután egyszer már eltávolították onnét. A vád szerint a rendkívül részeg Houston először egy családdal keveredett összetűzésbe: a család egyik férfitagját levizelte, majd a péniszét mutogatta a család hölgytagjának. A biztonságiak ekkor kivezették a koncertteremből, ő azonban megpróbált visszamenni, a rendőrigazolványát lobogtatva, és az eseményt biztosító egyik fekete rendőrt Obamának nevezte. Ezt követően Houston nemes egyszerűséggel levizelt egy másik rajongót is, ami után őrizetbe vették. Houston ? aki ügyvédje szerint magánemberként, civilben vett részt az eseményen, és ezért nem érdemel szigorúbb bánásmódot, mint bármilyen más állampolgár ? légből kapottnak nevezte a vádakat, ügyét február 5-én tárgyalják majd.

Hogy mik vannak :(:cry:

Hozzászólás ideje:

Boldog Születésnapot, frenkie!

Azért nem kell mindent arra fogni. :( Itt szerintem másról van szó.

Egyetértek, biztos hogy nem a Pista bácsi rabolta ki a bankot, mert nem volt kenyérre valója.

Amúgy a rablás idején kb. pont a Plázánál voltam. Nem én raboltam ki. :D

Nem tudjátok hogy egy BMW vagy egy Porsche lenne a jobb választás? A lényeg hogy nagy beltere legyen, valahova az új plazma tv-t is el kell helyezni. :cry:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.