orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Köszi! Ja elég összetett a képzés. Igazából csak jó a gépem, és sokat járkálunk a környéken túrázgatva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Az első kép nagyon művészi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Phobos: szerintem ez egyáltalán nem vicces. A méltatlan a legenyhébb kifejezés, amit tudok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. (szerkesztve) LeGaS bácsi nagykorú lett, amint látom, csak éppen piszok régen járt errefelé. Azért boldog szülinapot neki Szerkesztve: 2009. Április 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Bódog nagykorúvávállási napot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Zoli, csatlakozom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Isten éltesse a fórummotorunk lelkét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Boldog szülinapot! (valaki keresse már meg, ki tudja hol kószál épp) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. (valaki keresse már meg, ki tudja hol kószál épp) Foglalkozik még a fórum technikai részével egyáltalán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes Húsvéti Ünnepeket a fórum minden tagjának, és egyben leendő AVATAR rajongójának Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes húsvétolást kívánok én is mindenkinek Nem, nem kell locsolókat kívánni a lányoknak, megtiltom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Csatlakozom, Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok a fórum tagjainak! A női tagoknak meg magas nyomású vízzel való meglocsolást vagy legalábbis egy vödör vízzel valót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Én felajánlom a vízmennyiségem a kerti növénykéknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Csatlakozom, Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok a fórum tagjainak!A női tagoknak meg magas nyomású vízzel való meglocsolást vagy legalábbis egy vödör vízzel valót Boldog túsvétot! Én szódával nyomatnám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes Húsvétot Fórumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Boldog húsvétot mindenkinek. Én pedig ünnepelem magamat hogy vasárnap fent vagy délután kettő előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Ajánlom mindenkinek az azonos című filmet Jean Paul Belmondoval. Örök klasszikus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Boldog húsvétot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Ajánlom mindenkinek az azonos című filmet Jean Paul Belmondoval. Örök klasszikus! Egyetértek! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Én felajánlom a vízmennyiségem a kerti növénykéknek Én is... de sajnos ez a három férfiembert itthon egyáltalán nem érdekli. Sebaj, egyszer egy évben túl lehet élni ezt is, és inkább a vödör víz, mint az Eau de Toilette Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Kellemes Húsvétot Mindenkinek4 Ma én is inkább a szódás szifon, jeges kút víz, slag összeségére szavaztam volna, mint gyermek koromban. Ehelyett valami iszonytató macskahúgy szagú pacsulival öntött nyakon mindenki. Most fürödtem másodszor és még mindig érzem a szagát. Borzalom, de legalább a tojások elfogytak, viszont annyi kaja van, hogy lassan sonka mérgezésem mellé plusz 10 kilót is felszedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Én is... de sajnos ez a három férfiembert itthon egyáltalán nem érdekli. Sebaj, egyszer egy évben túl lehet élni ezt is, és inkább a vödör víz, mint az Eau de Toilette Szerencsére öcsém nem az a locsolkodós típus, így őt megússzuk (szó szerint is ), mások meg felejtsenek el Szerencsére tényleg nem szoktak minket látogatni, de akkor is a víz a jobb, valóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Krande, most tudtam megnézni rendesen a posztered, mivel eddig nem akarta a net behozni, túl lassú volt, jól megfodrászoltak Szokatlan így elsőre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Huh, szépen elszállt az oldal húsvét alkalmából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Kellemes Húsvétot kívánok én is, bár már eléggé a végén járunk az ünnepnek. Remélem a lányokat meglocsolták a fiúk, és fordítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Én már kinőttem ebből.Szerintem már egyre kevésbé megy ez a hagyomány akár még vidéken is.Vagy tévedek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Tévedsz. Én idén is megkaptam a magam pohár vizét reggel az ágyban, aztán sajnos a kölniket sem sikerült elkerülni teljesen, legfeljebb annyi könnyítést tudtam elérni, hogy nem a hajamra szórták, hanem a ruhámra... Amúgy én szeretem a húsvétot, mert van tojásfestés vasárnap és csokikeresgélés a kertben, meg aztán húsvét hétfőn megint összejön a család, hasonlóan a karácsonyhoz, így ha az elején túlesünk a locsolkodás részén, a többi utána már tényleg kellemes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.