Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi! ;) Ja elég összetett a képzés. Igazából csak jó a gépem, és sokat járkálunk a környéken túrázgatva. ;)

Hozzászólás ideje:

LeGaS bácsi nagykorú lett, amint látom, csak éppen piszok régen járt errefelé.

Azért boldog szülinapot neki :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom, Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok a fórum tagjainak!

A női tagoknak meg magas nyomású vízzel való meglocsolást :D vagy legalábbis egy vödör vízzel valót :)

Hozzászólás ideje:
Csatlakozom, Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok a fórum tagjainak!

A női tagoknak meg magas nyomású vízzel való meglocsolást :D vagy legalábbis egy vödör vízzel valót :)

Boldog túsvétot!

Én szódával nyomatnám... :P:D

Hozzászólás ideje:

Boldog húsvétot mindenkinek. :)

Én pedig ünnepelem magamat hogy vasárnap fent vagy délután kettő előtt. :D

Hozzászólás ideje:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Ajánlom mindenkinek az azonos című filmet Jean Paul Belmondoval. Örök klasszikus! :D

Egyetértek! :P

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :D

Én felajánlom a vízmennyiségem a kerti növénykéknek :P

Én is...:P de sajnos ez a három férfiembert itthon egyáltalán nem érdekli. :) Sebaj, egyszer egy évben túl lehet élni ezt is, és inkább a vödör víz, mint az Eau de Toilette :P

Hozzászólás ideje:

Kellemes Húsvétot Mindenkinek4

Ma én is inkább a szódás szifon, jeges kút víz, slag összeségére szavaztam volna, mint gyermek koromban. Ehelyett valami iszonytató macskahúgy szagú pacsulival öntött nyakon mindenki. Most fürödtem másodszor és még mindig érzem a szagát. Borzalom, de legalább a tojások elfogytak, viszont annyi kaja van, hogy lassan sonka mérgezésem mellé plusz 10 kilót is felszedek.

Hozzászólás ideje:
Én is...:D de sajnos ez a három férfiembert itthon egyáltalán nem érdekli. :) Sebaj, egyszer egy évben túl lehet élni ezt is, és inkább a vödör víz, mint az Eau de Toilette :P

Szerencsére öcsém nem az a locsolkodós típus, így őt megússzuk (szó szerint is :P), mások meg felejtsenek el :D Szerencsére tényleg nem szoktak minket látogatni, de akkor is a víz a jobb, valóban :D

Hozzászólás ideje:

Krande, most tudtam megnézni rendesen a posztered, mivel eddig nem akarta a net behozni, túl lassú volt, jól megfodrászoltak :) Szokatlan így elsőre :D

Hozzászólás ideje:

Én már kinőttem ebből.Szerintem már egyre kevésbé megy ez a hagyomány akár még vidéken is.Vagy tévedek?

Hozzászólás ideje:

Tévedsz. :D Én idén is megkaptam a magam pohár vizét reggel az ágyban, aztán sajnos a kölniket sem sikerült elkerülni teljesen, legfeljebb annyi könnyítést tudtam elérni, hogy nem a hajamra szórták, hanem a ruhámra...

Amúgy én szeretem a húsvétot, mert van tojásfestés vasárnap és csokikeresgélés a kertben, meg aztán húsvét hétfőn megint összejön a család, hasonlóan a karácsonyhoz, így ha az elején túlesünk a locsolkodás részén, a többi utána már tényleg kellemes. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.