Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ja, feltűnően ugyanúgy csengett minden, mint ebből a hangszögből, csak akkor kevésbé recsegett a Slágeres Team hangja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Majd 19-én Leviéknél összejön Balázs és Bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ez egy nagyon szép dolog. Remélem, lesz folytatása, a döntést meg valahogy felülbírálják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi Phobos, meghallgattam én is. Bár melóhelyen mögöttem általában Danubiust, mellettem meg Slágert hallgatnak, nem olyan hangosan, hogy az ilyen beszélgetéseket hallani lehessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ez a döntés egyszerűen igazságtalan. Felül kell bírálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jelentem, Dzséjttel megbeszéltünk mindent, és szent a béke. Ezúton is bocsánat azoktól, akiket esetleg megbántottam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jaja, így van, megdumáltuk a nézeteltérést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi mindenkinek! Hármas! Ami azt jelenti...... MEGVAN. Ja, és holnap éjfélkor megszűnik a diák státusom. Uhhh. Felnőttem volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ja, és holnap éjfélkor megszűnik a diák státusom. Uhhh. Felnőttem volna? Bárcsak ezen múlna... Akkor már én is az lennék XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratulálok, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula, Krande Most akkor irány a meló meg a nagybetűs élet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula Krande! A diák státusz megszűnése meg rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. ja én is gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratulálok! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula, Krande! :) Akkor mostantól D. Krande helyett Dr. Krande? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Akkor mostantól D. Krande helyett Dr. Krande? Drath Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ne aggódj fogunk.Meg pálinkázni is. Csak óvatosan, mert nem tudok hazamenni a végén. Na jó... igaz, hogy utánaszámolva kb. 5 éve járok ide, de ezután a hozzászólás után komolyan elgondolkodtam, hogy van-e értelme továbbra is idejönni...Van hát! Doktor úr.... Ha elmész bezárom a fórumot. Frenkie buliját sajna kénytelen leszek kihagyni Így legyen ötösöm a lottón. Nem mered magad vállalni élőben? Köszi mindenkinek! Hármas! Ami azt jelenti...... MEGVAN. Szívből gratulálok Krande! Ez hatalmas eredmény. Büszke vagyok rád! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Van hát! Doktor úr.... Ha elmész bezárom a fórumot.Nem tudnám itt hagyni ezt a fórumot. Már jobban az életem része, mint a családom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nem tudnám itt hagyni ezt a fórumot. Már jobban az életem része, mint a családom... Nekem is hasonló problémáim vannak. Ez a szerelmem, és különleges valakinek kell lennie akiért én ezt feladjam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Így legyen ötösöm a lottón. Nem mered magad vállalni élőben? Ez csak a ti javatokat szolgálja Én csak az átlagot javítanám úgyis köztetek és csakis pozitív státuszban :P Sajna novemberre az eü. frontvonalat fogok megrohamozni :S De decemberben lesz nemulass Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Sajna novemberre az eü. frontvonalat fogok megrohamozni :SDe decemberben lesz nemulass Sajnálatos. December meg nekem marad ki úgy tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Krande, nagy-nagy gratula! A felnőttség meg nem függ semmi ilyesmitől, attól tartok Donát, jó, hogy rendeződtek a dolgok. Innen már bárki kiszállna, nagyon hiányozna. Nekem ugyan van egy sok időt igénylő népes családom, de a Saga Fórum a munkahelyemet, mint második családomat már régen megelőzte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Krande, gratulálok. Donát: örülök, hogy maradsz, ki segítene ki minket közgázból? Oldie: Ne hülyéskedj már.Ennél olcsóbban nem úszod meg.A vonattól pár buszmegálló, arra jegyet sem kell venni.Gyere nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jó rég nem írtam ide! ennek oka volt! Az elmúlt két hetem akémia miatti cidrizésből állt és tanulásból, de sikerült. Harmadszorra vettem fel, ha nem sikerült volna, akkor ajaj! De sikerült hármas lett! Plusz alaptopom meghalt, bekapcsolom és kék, nem reagáll, nem lélegzik, nem érez........ugyhogy ha nyerek alottón veszek újat vagy ezt elviszem a szervizbe bár már 7 éves. Most pedig nekilátok olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. orki, grat a kémiához, a laptopot meg sajnálom Csak helyre tudják még hozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Grat Krandénak, hatalmas! És Orkinak is! Én is kérnék kis drukkot. Melót pályáznék, és jó lenne, ha sikeredne. Tudjátok gondolom, nem könnyű kisgyerekkel állást kapni, úgyhogy elkél a "háttér". Ha sikerülne, akkor valszeg december-január képzés, már pénzé, és februártól éles Gyereknek bölcsi szerencsére nem gond, párom tesója bölcsi gondozó, megy hozzájuk, persze nem az ő keze alá, de onnét tudna menni ugyanazzal a csapattal oviba jövő ősztől, és az nem lenne rossz:) Hjah, és fülem má nem fáj! Oldi, leveled olvastam, holnap igyexem válaszolni, ma agyam tompa hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.