Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. South Park rész jut erről eszembe, ahol letáncolták Stanéket http://www.indavideo.hu/video/South_Park-Leegetlek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Ez a hardstyle stílus, és állítólag nagyon menő lett a tizenévesek körében.Valahol láttam erre a videóra egy jó hsz-t. Ezek a bizonyos fiatalok elköcsögösödnek. Néha ha bekeveredet Pestre láttok pár ilyen selyemrambót. ( Bazz, tegnap a Showder Klubban mekkora szöveg ment már ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. lipi, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog születésnapot a gitárgurunak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Aranyosak vagytok. Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Köszönöm szépen neked is Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. A füled érjen Yodáig Lipi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot, Lipi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Én is sok évet kívánok még Lipi úr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Köszönöm szépen mindenkinek! Tündérek vagytok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot.Este rúgjál be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog Születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot, lipi! Viszont az előbb mintha nekem azt írta volna ki, hogy Obi1-nak is ma van, de aztán megint lipi lett kiírva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Most már Obi1 van ott véglegesen. Boldog szülinapot neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Pildi: Rosszul jár az óra a sagan, azért írja már ki neked a holnapi szülinapost szerintem +2 órával későbbre van állítva De ha már itt tartunk: Boldog születésnapot Obi1, így előre is. Nagy fordulóponthoz érkezet az életed, mostantól minden más lesz, hogy nagykorú lettél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Boldog szülinapot Obi1.Mivel nagykorú lettél megihatsz már 5 sört is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Lipi, Obi1, boldog születésnapot! Más: Ma (tegnap) pokoli nehéz napom volt. Prezentációt vállaltam a kar egyik legkeményebb tanárának az óráján (neves közgazdász és egyetemi docens), és hétvégén megtudtam, hogy rendszerint beleszól az előadásokba, és elég szigorú szemmel kritizál, ráadásként a pasi előadókat alapból nem szereti. Hát mit ne mondjak, nagyon féltem, pedig előadás előtt sosem szoktam izgulni... Végül minden jól sült el, mert a prezentáció jól sikerült, ráadásul utólag odajött hozzám a tanár, megkérdezte, hogy melyik szakra járok, mik a terveim a 3 év után, és mikor mondtam, hogy mennék tovább +2 évre, akkor jelezte, hogy reméli, Debrecenben folytatom a tanulmányaimat. Ez nagyon sokat számít nekem (egy ilyen ember szökő évben dicsér valakit így...), úgyhogy gondoltam, megosztom veletek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi1 Te latinbika, füled érjen Yodáig! Most már ésszel balhézni, mert már büntetnek erősen. Ja és boldog névnapot az Imréknek. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi1, boldog születésnapot, szép felnőttkor ez Kudarnak meg boldog névnapot Donát, nagy gratula a sikeredhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldog szülinapot Obi! Donát, neked meg gratula. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Még mindig meg tud lepni az, hogy milyen szemtelenűl piszok fiatalok is vannak itt. Boldog szülinapot Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldog szülinapot Obi1. Donát, ez elég nagy elismerés, gratula hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldogot Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.