Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A Media Player Classic lejátszik DVD-t és képet is lehet lopni belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én a VLC media playert ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jó ez a VLC nevű program Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Valami normális kereső programot hol szerezzek? Csak annyit várok, mint amit az XP "fájlok és mappák keresése" címen tudott.... Vista = rozsdás banthaköpedék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hali! Tök jó napom volt! Voltam kint a társasjátékklubos társasággal a baba-börzén. Vittünk ki pár játékot, játszottunk sokat:) Láttam pár birodalmi gárdistát, meg egy csillagromboló kapitányt. Egész meglepődtek, nem gondolták, hogy a lázadás oda is beteszi a lábát!! Holnap is kint leszünk, és Ortis viszi majd Nolcsit is ki, van neki való ugrálóvár, csúzda, egyéb játékok, ő is remekül fog szórakozni És lefényképezzük, hogy tartja rettegésben a lázadók gyermeke a gaz birodalmi csürhét! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nagyon helyes. Egy percre se szabad, hogy a birodalmiak fölényben érezzék magukat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Egész meglepődtek, nem gondolták, hogy a lázadás oda is beteszi a lábát!! És lefényképezzük, hogy tartja rettegésben a lázadók gyermeke a gaz birodalmi csürhét! Pedig tudhatnák már Izé...képeket majd a szokásos helyre kérhetnénk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) Pedig tudhatnák már Izé...képeket majd a szokásos helyre kérhetnénk? Visszük holnap a fényképezőgépet, és remélem, lesz filmecske is a szokott helyen. Ha felkerül, írok, és persze mennek majd képek is Szerkesztve: 2009. November 7. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Isten éltessen sokáig Revan!, és a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Nem tudom ide tartozik-e, de ha esetleg szeretne nekem segíteni valaki és valami zsúfolt helyen jár (pl egyetem) az kitehetné nekem ezt a kis promo képet. Mindig jól jön egy kis mellékes így karácsony előtt. http://img21.imageshack.us/img21/7408/poszteralap6ksz.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Boldog születésnapot, Revan Kudar, a legzsúfoltabb hely a melóhelyem, ami sajna felejtős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Boldog születésnapot Revan! kudar: Sajna nincs nyomtatóm, de havernak van, majd terjesztjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Valami normális kereső programot hol szerezzek? Csak annyit várok, mint amit az XP "fájlok és mappák keresése" címen tudott.... Vista = rozsdás banthaköpedék. Google Desktop a gépeden is keres. Jó ez a VLC nevű program Én kb két éve használom. Egyébként azt hittem, mindenki azt használ. Szerkesztve: 2009. November 9. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Boldog születésnapot az ünnepeltnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Google Desktop a gépeden is keres. Igaz. De ha pl olyan kérdésem van hozzá, hogy tegnapi filék közt keressen, vagy azt szeretném hogy a pendrive-on (is) ? Mert olyat nem tud. Boldog szülinapot! Szerkesztve: 2009. November 9. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Bódog szülinapot Lord Revan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Én kb két éve használom. Egyébként azt hittem, mindenki azt használ. Pár éve használom én is, öcsém rakta fel a gépemre, csak most egy darabig win telepítés miatt nem volt fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Boldog születésnapot! Szerkesztve: 2009. November 10. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Akkor én is: Boldog szüüli napooot, boldog szüülii napot, boldog szüülii napot Revan, boldog szüüliinapoot! Ez a nap más mint a többi ... (hagyjuk) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Isten éltessen Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Isten éltesen Revan.Remélem már tántorogsz hazafelé egy kocsmából hazafelé. Krande: Amit akarsz keresni azt a Windows keresője is tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm. Nagyon szépen szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Először is boldog szülinapot! Másodszor meg: Boldog szülinapot! Ja, és el ne felejtsek bodog szülinapot kívánni! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Boldog szülinapot, Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Boldog szülinapot, Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Köszönöm szépen nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Aztán már nem azért, de tessen már belehúzni a korosabb korosztálynak is! Olyan rég mondtam már, hogy Boldog szülinapot vén f*sz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.