Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve A Media Player Classic lejátszik DVD-t és képet is lehet lopni belőle.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Szerző Valami normális kereső programot hol szerezzek? Csak annyit várok, mint amit az XP "fájlok és mappák keresése" címen tudott.... Vista = rozsdás banthaköpedék.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hali! Tök jó napom volt! Voltam kint a társasjátékklubos társasággal a baba-börzén. Vittünk ki pár játékot, játszottunk sokat:) Láttam pár birodalmi gárdistát, meg egy csillagromboló kapitányt. Egész meglepődtek, nem gondolták, hogy a lázadás oda is beteszi a lábát!! Holnap is kint leszünk, és Ortis viszi majd Nolcsit is ki, van neki való ugrálóvár, csúzda, egyéb játékok, ő is remekül fog szórakozni És lefényképezzük, hogy tartja rettegésben a lázadók gyermeke a gaz birodalmi csürhét! :D
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Nagyon helyes. Egy percre se szabad, hogy a birodalmiak fölényben érezzék magukat
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Egész meglepődtek, nem gondolták, hogy a lázadás oda is beteszi a lábát!! És lefényképezzük, hogy tartja rettegésben a lázadók gyermeke a gaz birodalmi csürhét! Pedig tudhatnák már Izé...képeket majd a szokásos helyre kérhetnénk?
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Pedig tudhatnák már Izé...képeket majd a szokásos helyre kérhetnénk? Visszük holnap a fényképezőgépet, és remélem, lesz filmecske is a szokott helyen. Ha felkerül, írok, és persze mennek majd képek is Szerkesztve: 2009. November 7.15 éve - Tenel Ka
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Nem tudom ide tartozik-e, de ha esetleg szeretne nekem segíteni valaki és valami zsúfolt helyen jár (pl egyetem) az kitehetné nekem ezt a kis promo képet. Mindig jól jön egy kis mellékes így karácsony előtt. http://img21.imageshack.us/img21/7408/poszteralap6ksz.jpg
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Boldog születésnapot, Revan Kudar, a legzsúfoltabb hely a melóhelyem, ami sajna felejtős.
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Boldog születésnapot Revan! kudar: Sajna nincs nyomtatóm, de havernak van, majd terjesztjük
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Valami normális kereső programot hol szerezzek? Csak annyit várok, mint amit az XP "fájlok és mappák keresése" címen tudott.... Vista = rozsdás banthaköpedék. Google Desktop a gépeden is keres. Jó ez a VLC nevű program Én kb két éve használom. Egyébként azt hittem, mindenki azt használ. Szerkesztve: 2009. November 9.15 éve - Jinx Lumos Joke
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Szerző Google Desktop a gépeden is keres. Igaz. De ha pl olyan kérdésem van hozzá, hogy tegnapi filék közt keressen, vagy azt szeretném hogy a pendrive-on (is) ? Mert olyat nem tud. Boldog szülinapot! Szerkesztve: 2009. November 9.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Én kb két éve használom. Egyébként azt hittem, mindenki azt használ. Pár éve használom én is, öcsém rakta fel a gépemre, csak most egy darabig win telepítés miatt nem volt fenn.
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Boldog születésnapot! Szerkesztve: 2009. November 10.15 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Akkor én is: Boldog szüüli napooot, boldog szüülii napot, boldog szüülii napot Revan, boldog szüüliinapoot! Ez a nap más mint a többi ... (hagyjuk)
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Isten éltesen Revan.Remélem már tántorogsz hazafelé egy kocsmából hazafelé. Krande: Amit akarsz keresni azt a Windows keresője is tudja.
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Mindenkinek nagyon szépen köszönöm. Nagyon szépen szívesen!
Hozzászólás ideje: 2009. November 9.15 éve Először is boldog szülinapot! Másodszor meg: Boldog szülinapot! Ja, és el ne felejtsek bodog szülinapot kívánni! :D
Hozzászólás ideje: 2009. November 10.15 éve Aztán már nem azért, de tessen már belehúzni a korosabb korosztálynak is! Olyan rég mondtam már, hogy Boldog szülinapot vén f*sz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.