Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Dzséjt, Te nem ma ünnepled a névnapod véletlen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. (szerkesztve) Boldog szülinapot, Zoli! No meg boldog névnapot is, ha holnap ünnepled! Jé, tényleg! Van egy Tamásunk is. Boldog névnapot, Dzséjt! Szerkesztve: 2010. Március 7. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szerintem nem ma ünnepli Dzséjt a névnapját, hanem Decemberben, de mindegy, boldog névnapot neki (milyen jó, hogy pl. Mária nincs köztünk, nekik van még sok névnapjuk 1 évben ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Tényleg nem ma ünneplem, hanem december 28-án (vagy 29, a fene se tudja, akkor tájt ), de sebaj, már megszoktam, hogy egy évben háromszor felköszöntenek. Különösen a Vodafone-t csípem ilyenkor, akik hajnali hatkor küldenek SMS-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Kinézek az ablakon a jégre a hóra... hóra? WTF? Nálunk esik a hó, vagy legalábbis szemerkél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Kinézek az ablakon a jégre a hóra... hóra? WTF?Nálunk esik a hó, vagy legalábbis szemerkél Itt öklömnyi pelyhekben hullott, de már süt a nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Csak az esti focimat el ne szúrja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Érdekelne nagyon a véleményetek ezzel kapcsolatban! http://misterx.freeblog.hu/archives/2010/0...a_-_ha_mukodik/ Akár mehet oda is, ha Ody úgy látja jobbnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Ezt te írtad, Donát? Amúgy sacc per kábé egyet értek vele, de ez csak kis részlete lenne az igazságnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Érdekelne nagyon a véleményetek ezzel kapcsolatban! http://misterx.freeblog.hu/archives/2010/0...a_-_ha_mukodik/ Akár mehet oda is, ha Ody úgy látja jobbnak. Inkább oda menjen a bő lére eresztett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Akkor oda írjatok légyszi véleményt. Oldie: én írtam, most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Akkor oda írjatok légyszi véleményt. Oldie: én írtam, most Na majd akkor később írok oda is. Amolyan bő lére eresztettet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. (milyen jó, hogy pl. Mária nincs köztünk, nekik van még sok névnapjuk 1 évben ) Szerencsére nekem csak egyszer van egy évben, így sose keverik Kinézek az ablakon a jégre a hóra... hóra? WTF?Nálunk esik a hó, vagy legalábbis szemerkél Nálunk már jókora hótakaró alatt van minden, sütött hozzá a nap is, vagyis a lemenő nap fényében bámultuk a hózuhanást, szóval roppant érdekes és ritka látványban volt részünk, még ha nem is jókor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Nálunk már jókora hótakaró alatt van minden, sütött hozzá a nap is, vagyis a lemenő nap fényében bámultuk a hózuhanást, szóval roppant érdekes és ritka látványban volt részünk, még ha nem is jókor Szép látvány lehetett. Kár, hogy nem csináltál róla fotót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Boldog szülinapot, SimonZ! Tényleg nem ma ünneplem, hanem december 28-án (vagy 29, a fene se tudja, akkor tájt ), de sebaj, már megszoktam, hogy egy évben háromszor felköszöntenek. Ez minden évben előjön, mert mindig vannak új tagok, de gondolom, nem bánod. Jókívánságokból sosem elég. Itt öklömnyi pelyhekben hullott, de már süt a nap. Nálunk is esett, délelőtt napsütésben, délután viszont már komoly hófellegekből. Ettől az időjárásváltozástól péntek óta minden estére megfájdul a fejem, és nem akárhogyan. Érdekelne nagyon a véleményetek ezzel kapcsolatban! http://misterx.freeblog.hu/archives/2010/0...a_-_ha_mukodik/ Akár mehet oda is, ha Ody úgy látja jobbnak. Én rövid leszek, ezért inkább ide írnék, ha nem baj. Demokrácia vs. diktatúra kérdéskörhöz nekem két dolog jut az eszembe: 1. Hogy mely népnél melyik változat elvileg a megfelelőbb, az nagyon sok mindentől függhet, az emberek habitusától, az önrendelkezéshez való kapcsolatuktól pl. Magyarország szerintem nem az a hely, ahol diktatúrával el lehetne érni tartós eredményeket. Túl büszke és akaratos nemzet vagyunk. 2. Ha egy nép nem akarja felismerni, hogy neki mi lenne a legjobb, akkor hajlamosak lehetünk azt gondolni, jobb lenne, ha egy jószándékú diktátor vezetné végig az országot a kemény döntések és intézkedések tisztítótüzén, ahelyett, hogy demokratikus keretek között menne a szerencsétlenkedés (nagyon sarkítva fogalmazva), meg a saját kis önös célok követése a közjó érdekeinek figyelembevétele helyett. A baj csak az, hogy arra nincs semmi garancia, hogy a diktátort (mégha most jószándékú és felvilágosult, valamint a köz érdekeit képviseli maximálisan) nem csábítja el majd előbb-utóbb a hataloméhség - mert ugye ő sem isten, hanem gyarló ember. Egy rossz despotánál pedig még a kevésbé jól működő demokrácia is sokkal jobb. Ha lassan és csavarokon keresztül is vezet tovább az út a jólét felé, sőt néha talán visszafelé is haladunk, de mindig megvan közben a korrekció lehetősége. A szavazati jog kérdéshez meg csak annyit, hogy egyetértek veled. A diploma nem garancia semmire, még az értelemre sem, nehogy a jószándékra. Ezt én is tapasztalom nap mint nap, vannak uninteligens diplomás ismerőseim, és nagyon értelmes nem diplomások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Sajna túl buták vagyunk ahhoz hogy mi találjuk ki mi a legjobb magunknak...én hinnék a diktatúrában, és be lehetne tartatni a szabályokat. Nem akarom ezt bővebben kifejteni de aki ismeri a mai fiatalságot, azt tudja miről beszélek. A new galactic empire!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Ez minden évben előjön, mert mindig vannak új tagok, de gondolom, nem bánod. Jókívánságokból sosem elég. Én egyáltalán nem bánom. Sőt, ajándékokat is szabad küldeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Én egyáltalán nem bánom. Sőt, ajándékokat is szabad küldeni Drága a LEGO. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Boldog szülinapot Simonz. Ody: Az történt, hogy a registry(itt tárolja a Windows a feltelepített programokról az adatokat, meg még mást is) is visszaállt arra az időre amire visszaállítottad a rendszert.Az utána feltelepített alkalmazásokat "elfelejtette".Ilyankor ami nem indul újra kel telepíteni.Erre is van módszer.Be kell állítani, hogy a rendszer-visszaállító program csak a c-t figyelje.Oda a lehető legkevesebb programot telepíteni.Amit a c meghajtón kivüli particiókra telepítesz az megmarad visszaállítás után, hisz a többi meghajtót nem figyeli a program és nem is bántja. Donát:Nyugodtan használd a fentiek figyelembevételével, ez elég jó módszer a Windows újratelepítésének elkerülésére.A kérdésedre majd a a másik topicban válaszolok.Előljáróban annyit, hogy Magyarországon egy putyini "diktatúra" kellene ,hogy elinduljunk valamerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Köszi frenkie! Hasznos tanácsok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Boldog Szülinapot Zoli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Szép látvány lehetett. Kár, hogy nem csináltál róla fotót. Csináltam pár mobilost, nem elég jó minőség, de majd felvadászom a gépre egyik nap, és berakom. Sajnos a hóesés nem látszik jól, így nem igazán jön ki a látvány, de azért nem is rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Boldog szülinapot Zoli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Csináltam pár mobilost, nem elég jó minőség, de majd felvadászom a gépre egyik nap, és berakom. Sajnos a hóesés nem látszik jól, így nem igazán jön ki a látvány, de azért nem is rossz.A feeling számít. Jó lesz az úgy is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Kudar, Nabopolasszar, Phobos, Ody, MissKarrde, Donát, Rog, Oldie, Dzséjt, kolmilan, Krande, Gyoka, Pildi, Frenkie, Obi1, Revan9: köszönöm szépen! Nálunk csak néhány rövid hózápor volt, szerencsére nem maradt belőle semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Itten is! Boldog szülinapot Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Boldog Névnapot a Zoliknak! És Boldog Nőnapot a Saga hölgy tagjainak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Boldog Nőnapot a helyi "kotkodáknak" :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Boldog Nőnapot! Köszönöm mindenkinek, aki véleményt nyilvánított, holnap, a verseny után reagálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Boldog nőnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.