MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Heppi börtszdéj tu you! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Fületek érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Boldog szülinapot Bomarr. Szerkesztve: 2010. Május 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog szülinapot Bomarr-nak és Bambu-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Boldog szülinapot, Bomarr! És Neked is Bambu, bár már régen jártál erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Sok Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Donát, Ody, Tenel Ka, MissKarrde, Oldie, Krande, kolmilan, Dzséjt, kudar, Nabopolasszar, Frenkie, Darth Revan9, Pildi, Rog: Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hazatértem épen-egézségben Bomarr, Bambu így utólag is boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Merre is jártál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Merre is jártál? Bécsben matek versenyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Matekverseny, az jó dolog! Bécs is, bár kevéssé ismerem (2x voltam átutazóban). Együtt még nem próbáltam őket, de biztos jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Bécsben matek versenyen Remélem, jól sikerült, és a városból is láttál valamennyit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Matekverseny, az jó dolog! Bécs is, bár kevéssé ismerem (2x voltam átutazóban). Együtt még nem próbáltam őket, de biztos jó volt.Bécsben most voltam először. Angol nyelvű 5-8-3 (péntek, szombat, vasárnap) órás versenyen dettó Városnézésre kb. volt 1 óra, a többit a hotelben kellett tölteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Bécsben matek versenyen Az szép. Hanyadik lettél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Az szép. Hanyadik lettél? Még nem tudni. Amúgy csapat verseny volt, 5-en voltunk kint. 3 Eltés+2 BME-és képviselte MO-ot.Eredményt a hét második felében fogunk tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Bécsben most voltam először. Angol nyelvű 5-8-3 (péntek, szombat, vasárnap) órás versenyen dettó Városnézésre kb. volt 1 óra, a többit a hotelben kellett tölteni Remélem, jó helyen végeztek majd. Bécs pedig igazán nem elérhetetlen, még biztos lesz alkalmad megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Még nem tudni. Amúgy csapat verseny volt, 5-en voltunk kint. 3 Eltés+2 BME-és képviselte MO-ot.Eredményt a hét második felében fogunk tudni. Ejnye, és még csak drukkolást sem kértél? Te aztán profi vagy öregem Pedig mi aztán tudunk drukkolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Remélem előkelő helyen végeztek majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megvan a hely amit az FVM-től kért a leendő főnök, 1-2 héten belül kiírják a pályázatot Most már "csak" a közig.versenyvizsga és a pályázat választ el attól, hogy állástalanból keresővé váljak. Wow. Más: épp Gyönkön vagyok, nagyim után az ő testvére+ a testvér lánya+ az ő férje lakásában, kicsit kiszellőzöm magam. Szép hely, lehet majd kertészkedni. És nem szövegel el idáig a nagyanyám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Sok sikert hozzá Azért a versenyvizsga nem piskóta így a meló előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Most már "csak" a közig.versenyvizsga és a pályázat választ el attól, hogy állástalanból keresővé váljak. Wow. Hajrá! De mi az a versenyvizsga? Vizsgázni kell, hogy pályázhass? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. (szerkesztve) Krande majd elmeséli részletesebben, én csak annyit tennék hozzá, hogy régebben két év volt arra a munkába állástól, hogy egy köztisztviselő letegye, és nem is saját zsebből ment, mint ma. Tavaly változtatták meg az egész rendszerét, szerintem nem kicsit hátrányosra (legalább is munkavállalói részről). Szerkesztve: 2010. Május 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Huhh, ma sikeres napom volt. Sikerült Nolcsi Ovodai felvételiét elintéznem, sikerült neki igazolást szerezzek - beteg volt ugyanis, péntek óta - és az ovi vezetője szívesen lát az oviban gyakorlatra! És mindezt másfél óra alatt lerendeztem! A bölcsis felvételiprocedúra ezzel szemben több nap volt, hiszen kellett külön gyerekorvos pecsét, meg védőnői vélemény... Most csak pár papírt töltöttem ki. Pildi, neked milyen volt mikor nagyobb bölcsibe ment? Nem volt frászod? Mert én totál para vagyok! Bár az jó, hogy ugyanabban az épületben marad, és jópár bölcsis csoporttársával lesz egy csoportban. De mégis... Amúgy ez vegyescsoportos ovi lesz, tehát egy csoportban lesz 3-4-5-6 éves gyerek is. Hát remélem, Nolcsi könnyeben veszi, mint én! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Juhani megszült Sajnos olyan helyre vitte el a kicsiket, ahol alig látni őket, de eddig 2 db-ot fedeztem fel Az egyik szürke, a másik vöröses Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Juhani megszült Sajnos olyan helyre vitte el a kicsiket, ahol alig látni őket, de eddig 2 db-ot fedeztem fel Az egyik szürke, a másik vöröses Gratula! Ha lenne kertes házunk, a veresre rá is csapnék, hogy ipiapacs! De sajna nincs:( Pedig Nolcsi nagyon szereti a cicákat! Anyósnál van egy, és annyira szeretettel megy mindig hozzá, símogatja, nézegeti. Soha nem bántja, nem húzza a fülit-farkát! Itthon is gyakran kéri, hogy a youtuben mutassak neki cicás videókat. Úgyhogy kicsit irigyellek, bár tudom, hogy nem könnyű kiscicáknak helyet találni. Remélem, lesz jó gazdijuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.