Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
ECL felsőfokú(C1) nyelvvizsgám eredménye: :lol:
Grat. Mesélni nem tudsz hogy milyen nehézségű volt?

(mondjuk már elkéstem vele mert érettségi miatt akartam felsőfokot..)

Nekem az nem tetszik így hallásra hogy a szóbelin elvileg mindenről kérdezhetnek, az egyik ismerősöm pl. valamilyen felsőoktatási iskolarendszer fogalmát kapta, amiről én még nem is hallottam.

Hozzászólás ideje:
Grat. Mesélni nem tudsz hogy milyen nehézségű volt?

(mondjuk már elkéstem vele mert érettségi miatt akartam felsőfokot..)

Nekem az nem tetszik így hallásra hogy a szóbelin elvileg mindenről kérdezhetnek, az egyik ismerősöm pl. valamilyen felsőoktatási iskolarendszer fogalmát kapta, amiről én még nem is hallottam.

A partneremmel az "Iskola és munka" c. témát kaptuk, aztán pedig egyedül kellett képekről beszélni. Telefonáló emberek, "communication".

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom a művész urat. Nagy kár érte. Rest In Peace! :lol:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Köszi mindenkinek! :lol:

Egyik ismerősöm anno az eutanáziát kapta... :D

Arról legalább lehet véleményt mondani, beszélgetni. Itt lövésem se volt, hogy kezdjem el. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem, már nagyon tele van a hócipőm ezzel az idővel .Este max 3 órát aludtam a szél miat. Majdnem álomba szenderűltem erre a szélvihra úgy megrezegtette az ablakot, hogy felriadtam. Így ment sokáig. Baromi hangos és félelmetes egy ilyen szélvihar itt a kilencediken.

Krande: A gond az, hogy mindkét 10 fok abnormális. Decemberben ne legyen már olyan meleg. Ott max 0 foknak lehetne lennie. Most meg minimum 20 foknak kéne lennie.

MissKarrde: Pedig sajnálhatjátok, hogy lemaradtatok a Pauliner-ről. Valami hihetetlen jó sör. Felsőkategóriás. Tavaly decemberben voltam ott. Utána ittam egy Heinekent és sokkal rosszabb volt.

Kolmilan, neked meg gratulálok.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Nekem egyébként nyár érzésem van ezzel a viharral... Akkor szokot ilyen szél lenni, mikor nyáron lent vagyunk Balatonon 2 hetet egyhuzamban, és két napra beborul az idő. Jó kis hullámokat csinál, és abba szoktunk ugrálni. Szóval itt a nyár! :lol:

Hozzászólás ideje:
a szélvihra úgy megrezegtette az ablakot, hogy felriadtam. Így ment sokáig. Baromi hangos és félelmetes egy ilyen szélvihar itt a kilencediken.
De cserélnék veled, biztos izgalmas lehet :lol:
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Gratula neked!

Itt elállt az eső. Péntek dél körül kezdte, és mostanáig bírta. A vége felé már egész tiszta volt az ég, de valahogy még mindig tudott esni... eddig :)

Hozzászólás ideje:
Remélem is, nem akarok a Gödörben ázni majd szombaton :D

Tényleg, tegnap olvastam, hogy képregény fesztivál lesz :) Nézd meg helyettem is jó alaposan A Setét Torony képregényt :) Egy olyat be kéne majd szereznem, ha már a könyvek megvannak.

Én is csatlakozom, remélhetőleg remek idő lesz szombaton :D

MissKarrde: Pedig sajnálhatjátok, hogy lemaradtatok a Pauliner-ről. Valami hihetetlen jó sör. Felsőkategóriás. Tavaly decemberben voltam ott. Utána ittam egy Heinekent és sokkal rosszabb volt.

Voltunk már párszor, és majd leszünk is, így aztán nem sajnáltuk annyira :D Barátnőm onnan lakik pár percre, szóval bármikor beugorhatunk, ha olyanunk van :)

Nálunk megint elkezdett esni, pedig már száradtak ki azok az árkok, amelyekben tegnap még megállt pár pocsolya. Most úgy tűnik, nem lesz tartós ez az eső.

Egyébiránt a miskolci telephelyünkről többen nem tudnak hazamenni a folyók kiöntése miatt, szóval a többiek szállásolják el őket.

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.