Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Oldie! Azért éjszaka beindul az élet a légi folyosónkon. Épp egy US AIR gép közeledik Cegléd felé, ami Tel-Avivból tart Philadelphiába, non-stop. Azért az nem kis út. Igazi interkontinentális járat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog születésnapot, Donát! Na majd ma este (mármint, innét három óráról nézve napfelkelte utáni este ) iszom én is az egészségedre egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog születésnapot, Donát! Na majd ma este (mármint, innét három óráról nézve napfelkelte utáni este ) iszom én is az egészségedre egyet Olyan soká'. Ne máááán. Én nem várok addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Olyan soká'. Ne máááán. Én nem várok addig. Én nem szeretek egyedül inni és momentán a teán kívül nincs is mit. Na jó, van csapvíz, de személy szerint azt nem kultiválom Meg sokat is ittam az elmúlt hetekben esküvők, legénybúcsúk, előlegénybúcsúk, faterral csavargás, meg régen látott haverokkal találkozás okán (okból nincs hiány ), jobb is, hogy már kicsit józan is vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Én nem szeretek egyedül inni és momentán a teán kívül nincs is mit. Na jó, van csapvíz, de személy szerint azt nem kultiválom Meg sokat is ittam az elmúlt hetekben esküvők, legénybúcsúk, előlegénybúcsúk, faterral csavargás, meg régen látott haverokkal találkozás okán (okból nincs hiány ), jobb is, hogy már kicsit józan is vagyok. Érthető a dolog. Én meg több mint egy éve nem voltam istenesen részeg. Na ne mintha most az lennék....áhhh de még ez is fájó emlékeket szaggat fel. Majd Bomarrnál együtt részegedhetünk le, ha akarunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Donát, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Füled érjen Yodáig Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Sok boldog születésnapot, Donát Szépen ki is sütött a nap erre a jeles napra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Kis városunk EU-s támogatást nyert, minek keretében az egész belvárost háborús zónává avanzsálták. Remélem, lesz türelmetek kivárni, és szép városotok lesz utána Látom, nagyon jó volt itt éjszaka a hangulat, én inkább aludtam, rám fért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Nem elég, hogy ennyi kipihent ember van és hajnal kettő körül jódó'gában a neten lófrál, de még iszik is, meg metált bömböltet. Donát, boldog születésnapot, bár kicsit belehúzhatnál, mert rég vén f*szoztam már itt bárkit is, te meg még szemtelenül fiatal vagy. Az idő itt is gyönyörű ( VÉGRE!!! ) ,megyek bevásárlok aztán húzok tekerni; bogarakat nyelni, Ödönkék nyakán fékpróbát tartani, nők feneke mögött jókedvre derülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Köszönöm mindenkinek Tegnap megünnepeltük, ma meg jöhet a BL döntő! (Sosem volt még egy napon a születésnapommal... valamikor el kell kezdeni ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog szülinapot Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog születésnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Nem igazán szokásom, de ma előjött az örök női klasszikus: mit vegyek fel? Ugyanis az idő most remek, aztán ki tudja, szóval útra keléshez minden kell Donát, remek, hogy valami jó program van a születésnapodon, nem is emlékszem, hogy lett volna hasonló az enyémen valamikor is, de sose késő, hátha egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Látom, nagyon jó volt itt éjszaka a hangulat, én inkább aludtam, rám fért Kicsit fáj is a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog Születésnapot szintén Donát. Szép kis születésnap, két nap múlva Lost finálé is lesz. Karrde: Egy órája kivittem a kutyát úgy 30 fokban, negyed óra múlva szakadó esőben jöttem vissza. 5 perc múlva lementem a boltba szintén napsütésben, most nézek is és már megint szakad az eső. Szóval megértelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Kicsit fáj is a fejem. Szóval megértelek. Köszi Végül is megyek topban, de a táskában két ing meg esernyő Elférnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Hát hazafelé a bringázásból én is láttam pár szép komoly viharfelhőt. Délután biztos szakadni fog Amúgy elégé meglepő dolgot tapasztaltam. Ödönkék olyan libasorba követték egymást az út jobb oldalán, hogy könny szökött a szemembe De lehet, hogy a még mindig sok vattapamacs miatt ami még mindig hullik a nyárfákról Jó nő bezzeg sehol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog születésnapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog szülinapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Nem elég, hogy ennyi kipihent ember van és hajnal kettő körül jódó'gában a neten lófrál, de még iszik is, meg metált bömböltet. Donát, boldog születésnapot, bár kicsit belehúzhatnál, mert rég vén f*szoztam már itt bárkit is, te meg még szemtelenül fiatal vagy. Az idő itt is gyönyörű ( VÉGRE!!! ) ,megyek bevásárlok aztán húzok tekerni; bogarakat nyelni, Ödönkék nyakán fékpróbát tartani, nők feneke mögött jókedvre derülni Hétvégente szinte sosem fekszem le 2 elött. Érdekes mert a péntek a legkeményebb nap a munkahelyen. Némely pénteken meg veszek 5-6 sört aztán megiszom. A tegnap ilyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Boldog szülinapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Köszönöm mégegyszer mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Itt a jó idő, ki is mentünk bringázni mi is. Le Füredre, jó kis túra volt. Két Ödönként majdnem elcsaptunk (az egyiknek nem tanították meg, melyik a jobb oldal, a másiknak, hogy gördeszkával nem keresztben az úton kell grasszálni). Voltak látványosságok is. Az Almádi strandot kerüljétek el, pillanatnyilag hangulatstrand: háborús övezet hangulatát árasztja. Füred viszont gyönyörű, csak egy másik időjárási síkban van. Csopakon már majd megdöglöttünk a melegtől, Füreden meg a napot sem láttuk. Csináltam pár képet (a minőségükért bocs, nem láttam a telefon képernyőjén, hogy belelógott az ujjam). Jön Jókai, a mór. Megfáradt utazó(k). A hátsó fertályunk már itt ki volt, de ez még csak az út fele. Ráadásul, a könnyebbik fele. Visszafelé vártak ránk azok a dombok, amik oda kellemes lejtők voltak Füredi sétány már most túrisátkkal tömve. És haver kicsit trimmelt, mikor fagyit vettünk. Panaszkodik, hogy Veszprémben a sétálón 240 egy csavaros fagyi, a várban meg csak 200. Hirtelen marha olcsónak tűnt a 240-es is, mikor megláttuk itt a 470 Ft-os fagyikat (és olcsón vettünk, ezen az utcán csak 400 volt). Csopak és Füred között a táj. Az ég kellemesen felhős, gyönge szembe szél fújt. Mázli, hogy lejtő jött. Almádi és Szentkirály között. Már haldokoltunk Szentkirály előtt az utolsó kanyar... Bevéve! Finish. Ez már az utolsó öt kilométer, a Szentkirály-Veszprém útvonal, már laza rutin. Még egy kis versengés is belefért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Biztos marha szép arra is a táj Ma én is voltam újfent, de sajnos a Duna Sződligetnél már elöntötte a kerékpárutat, így rövidített táv volt ma csak Ödönkék viszont ma kissé fegyelmezetlenek voltak, de még koránt sem annyira mint pár idősebb csodamókus akik képtelenek azon egyszerű szabály szerint közlekedni a két méter széles kerékpárúton, hogy ott csakis egymás után tekerünk. Így fordult elő, hogy amikor utolértem pár ilyen balfácánt, szépen rájuk köszöntem a kissé hangosan viselkedő fékjeimmel Szóval a fékgumik éles hangja által ki ki megtalálta a maga útját. Én továbbmehettem a sima aszfalton míg mások töltésnek lefelé hagyták el az addigi útvonalukat némi szívroham kíséretében De hát így jár aki nem tartja be a szabályokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Irigyellek Dzséjt. Felénk sajnos nincsenek ilyen bicikliutak. Mondjuk a tájban sincs sok látnivaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Nagyon szép út volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szép út volt, köszi a képeket, Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Uhh, köszi a képeket! Nagyon szép lehetett! Jelentem, Nolli 3 hét óta először jól van már két napja. Nem fáj semmije, jól eszik, és rettentő eleven! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.