Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Oldie: Tegnap benne voltál az álmomban. Eljöttél egy este hozzám, dumáltunk majd reggel fél kilenckor elmentél. De még a liftnél elárultad hogy a Crysis 2-ben miért üldözik a főhőst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Ha Oldie benne van egy álomban, akkor az csakis rémálom lehet. Csodálkozom, hogy nem a szeszes italaidra ment rá, tőle kitelne az is, hogy már más álmában is csak iszik. Ha már ébren mindig azt csinálja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Oldie: Tegnap benne voltál az álmomban. Eljöttél egy este hozzám, dumáltunk majd reggel fél kilenckor elmentél. De még a liftnél elárultad hogy a Crysis 2-ben miért üldözik a főhőst. Ittam is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Ittam is? Nem, dehogyis. Sőt én sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Akkor ez tényleg rémálom volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. = már arra sem emlékszel? Már emlékszem foszlányokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Tudtok olyan progit amellyel flv-file-t lehet szerkeszteni? Kivágni szeretnék belőle és ingyenes legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Tudtok olyan progit amellyel flv-file-t lehet szerkeszteni? Kivágni szeretnék belőle és ingyenes legyen. A legjobb, ha átkonvertálod, mondjuk aviba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. A legjobb, ha átkonvertálod, mondjuk aviba. Köszi, de pont ezt akarom elkerülni. Egy 252 MB-os file-ról van szó, és ha kész utána még kivágni, majd visszakonvertálni flv-re mert a youtube-ra avit nem lehet feltölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. a youtube-ra avit nem lehet feltölteni. Dehogy nem lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Dehogy nem lehet. Mióta? Ezt jó tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Mióta? Ezt jó tudni. Szerintem mindig is lehetett. Nem hiszem, hogy a sima emberek azzal vesződtek volna, hogy konvertálják a videóikat Már vagy 5 éve fent vagyok rajta, akkor már simán lehetett avit, sőt wmv-t, 3gp-t meg még a Szent SzuperTehén tudja mit nem lehetett feltenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Akkor ma is tanultam valami újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerintem mindig is lehetett. Bezony. Az flv-vé átkonvertálást elvégzi maga a youtube. De már azt sem mindig, például azt hiszem, az mp4-et már nem konvertálják át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Bezony. Az flv-vé átkonvertálást elvégzi maga a youtube. De már azt sem mindig, például azt hiszem, az mp4-et már nem konvertálják át. Azt tudom. Mp4-et már szedtem le csak avit nem láttam még. De a mai dolgomat ez sem könnyítette volna meg. Youtube-ról kellett leszednem egy flv videót, majd kivágni belőle egy részt és visszatenni. Már megoldottam. Találtam egy nagyon jó konvertert ami oda-vissza alakít át és gyors. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Unatkoznak az amcsik Afganisztánban http://www.origo.hu/nagyvilag/20110329-afganisztan-az-afgan-civileket-sportbol-olo-amrikai-katonak-esete.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Unatkoznak az amcsik Afganisztánban http://www.origo.hu/nagyvilag/20110329-afganisztan-az-afgan-civileket-sportbol-olo-amrikai-katonak-esete.html Ez nagyon ocsmány történet. Szerintem ez csak a jéghegy csúcsa(ez is csak kibukott). Kiváncsi lennék a két "hőssel" csinálnák meg ugyanezt mi lenne? Rákötném a bombákat aztán szitává lőném. Ja és csodálkoznak hogy egyre több afgán civil csatlakozik a tálibokhoz? Tulajdonképpen ugyanolyan nácik mint német elődeik 68 évvel ezelött. Persze nem mindegyik, de az nagyon durva hogy a feletteseik is ilyenek voltak. Gondolom a két ökör se valami egyetemről jött hanem valami gettóból. Érzéketlen tuskók. Megmondom őszintén ilyenkor nem tudom őket sajnálni ha felrobbantják őket. Nagyon gyávák hogy civileket mernek megölni. Kiállítanám őket tálibok ellen. Ketten mehettek őrjáratra este fegyver nélkül. Húúú de fel vagyok ám háborodva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Persze nem kell általánosítani, de azért elgondolkodtató, hogy milyen szűrés lehet a toborzóirodákon illetve az alkalmassági szakértőknél. Anno ugye az Idegenlégióba mehettek gyilkosok meg hasonló, de manapság már olyan szigorú szűrések vannak ott, hogy nem hogy ilyen, de ehhez hasonló esett nem igen történhetne meg ott. És ez tényleg a jéghegy csúcsa. A közeli napokban nem egy videót néztem meg ahol sokkal durvább dolgok történtek meg a világ hadseregein belül. Nem is bírtam végignézni az összeset. Legmegdöbbentőbb az volt amikor csecsenek kezdték el átvágni az orosz elfogott, járőröző kiskatonák torkát. No ilyet még egyszer soha az életbe. Nagyon tudok ilyenkor undorodni attól, hogy én is ember vagyok.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog Születésnapot Oldie! 35 évesen már közelebb állsz a járókerethez ÉS a pelenkához, mint CSAK a pelenkához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog Születésnapot Oldie! 35 évesen már közelebb állsz a járókerethez ÉS a pelenkához, mint CSAK a pelenkához A jó k***a életbe! Már azt hittem megúszom Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. HA! Senki sem maradhat ki! Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Elindult a lavina, most már nem úszod meg! Isten éltessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Na jó van má'. Befejezni! Kárörvendő pernahajder banda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog szülinapot! Vén szeszkazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog születésnapot, te vénember! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Ó Te kis sz*ros! Az úristen áldjon még jó sokáig. Ilyen szemtelenül fiatalon meghúznám magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog szülinapot, Oldie! Na ez az, ami a közösségi oldalak korában már nem titok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Boldog szülinapot Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.