Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Pildi neked pedig nagyon sok boldog születésnapot, és még vagy százat! Köszönöm! A héten voltam Szegeden. Néhány fotó: Szép képek. https://www.facebook.com/szerencsejatek.zrt?sk=app_273600716005787&code=AQDdvNa7YmHQCEFDUt0mjl0IwoWucBlJsYe_2xrHZHO3SZWvtVT8-E8Uc-hd3M8PNsrCe2yl3_Lua3sdZXZ1ExgpHhcrsxOkF7w-zUp6j_ovVmQoK-LHW4VkSJ_m5vHmifbHB5BDDu2i46yHoL4PeDCiZ1Y9SzQLPLzO6pl70wmoVhk3-dcjlNUGISgctedTocKS8WH1lifH07dJww2sRBBn#_=_ Szerencsejáték Zrt -nél lehet a Facebook-on szavazni hogy melyik állatmenhely kapjon pénzt. Akinek van valami kötődése, szavazzon! (Én megtettem, Karneolt a Misináról hoztam ki és nagyon jó tapasztalataim vannak.) Viszont bármelyik nyer, kb biztos, hogy a legjobb helyre kerül a pénz..... Szavaztam egyet én is, ezen ne múljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Boldog szülinapot, Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Füled Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Isten éltessen Werebazsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog szülinapot Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog születésnapot!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. És mennyit fizetsz ezért? Eu támogatott. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog szülinapot Werebazs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Boldog Születésnapot a két ünnepeltnek!!! Szerkesztve: 2011. Október 22. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Látom ez az egész felsőoktatás úgy sz*r ahogy van. El is döntöttem hogy érettségi után megcsinálom az OKJ-t aztán lesz ami lesz. Nem sz*r úgy úgy, ahogy van, de erősen rászorul a reformra. Pont ma mondta egy csopottársam, hogy levelezőn sokkal jobban szeret tanulni, még úgy is, hogy nehezebb. Az OKJ-s hozzáállással meg az a baj, hogy a munkáltatók sokszor többet várnak, és kénytelenek vagyunk igazodni, bár ez is bonyolultabb téma. Mindenesetre nagy függ attól is, hogy miféle OKJ-t akarsz, mert vannak, amik nem sokat érnek, akkor már inkább egy jó kétkezi szakma. Más. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nem sz*r úgy úgy, ahogy van, de erősen rászorul a reformra. Pont ma mondta egy csopottársam, hogy levelezőn sokkal jobban szeret tanulni, még úgy is, hogy nehezebb. Az OKJ-s hozzáállással meg az a baj, hogy a munkáltatók sokszor többet várnak, és kénytelenek vagyunk igazodni, bár ez is bonyolultabb téma. Mindenesetre nagy függ attól is, hogy miféle OKJ-t akarsz, mert vannak, amik nem sokat érnek, akkor már inkább egy jó kétkezi szakma. Reformálnak ők csak rossz irányba Amúgy újságírói OKJ-ra gondoltam, mivel nálam azaz elsődleges opció. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog Születésnapot kívánok én is Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Tudtok tippet adni? Nincs hang a gépemen... Tegnap este amikor kikapcsoltam, még volt. Megnéztem az eszközkezelőt, jól működik a hangkártya. Szóval elvileg minden ok, de még sincs hang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Tudtok tippet adni? Nincs hang a gépemen... Tegnap este amikor kikapcsoltam, még volt. Megnéztem az eszközkezelőt, jól működik a hangkártya. Szóval elvileg minden ok, de még sincs hang. Próbáld a hangszórót kihúzni és visszadugni. Nekem is van olyan hogy bekapcsolom a hangszórót és nincs hang. Kihúzom az elosztóból visszadugom és van hang. Van hogy csak 3x-ra van, de muszáj végigjátszani. Ha az se mükszik akkor drivert frissíts, vagy telepítsd újra. Más ötletem egyelőre nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Próbáld a hangszórót kihúzni és visszadugni. Nekem is van olyan hogy bekapcsolom a hangszórót és nincs hang. Kihúzom az elosztóból visszadugom és van hang. Van hogy csak 3x-ra van, de muszáj végigjátszani. Ha az se mükszik akkor drivert frissíts, vagy telepítsd újra. Más ötletem egyelőre nincs. Nem ad ki hangot a kimenet. Innen induljunk ki. Gondolod, hogy ha ilyen egyszerű lenne akkor kérnék segítséget? SZERK: probléma megoldva. Szerkesztve: 2011. Október 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Nem ad ki hangot a kimenet. Innen induljunk ki. Gondolod, hogy ha ilyen egyszerű lenne akkor kérnék segítséget? Szoktak olyat csinálni hogy egy mezei telefon fülest bedugnak a kimenetbe majd megforgatják. Van amikor ez is szokott segíteni. Szerk: Hogy sikerült? Szerkesztve: 2011. Október 23. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Szoktak olyat csinálni hogy egy mezei telefon fülest bedugnak a kimenetbe majd megforgatják. Van amikor ez is szokott segíteni. Szerk: Hogy sikerült? Felvettem a hangerőt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Felvettem a hangerőt. Néha a legegyszerűbb a legkézenfekvőbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Biztosan hülye kérdés, de hol lehet azt be állítani, hogy a profilomban így írja ki az e-mail címet: " Küldj egy emailt " ? Ui.: Semmi, meg van. Előbb járattam a szám és csak utána gondolkodtam! Szerkesztve: 2011. Október 23. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. (szerkesztve) Ilyen tartalmat már nem lehet az oldalra felrakni. Bocsi. Szerkesztve: 2011. Október 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Nem ad ki hangot a kimenet. Innen induljunk ki. Gondolod, hogy ha ilyen egyszerű lenne akkor kérnék segítséget? Ez így utólag irónikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Ez így utólag irónikus. De ilyet még nem csinált. Ráadásul a jobb oldali hang csúszka maximumon volt. Valami eldugott vezérlőn lett levéve a hang, de nem én csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. (szerkesztve) Milyen op rendszered van? Nállam olyan volt, hogy csak a böngészőben nem volt. Szerkesztve: 2011. Október 25. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Lehet kukkolni. http://www.earthcam.com/network/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. (szerkesztve) Lehet kukkolni. http://www.earthcam.com/network/ Köszi, ez tök jó csak képet nem látok. Szerkesztve: 2011. Október 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Köszi, ez tök jó csak képet nem látok. A hiba a te készülékedben van akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.