Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve "Szójavirsli, szójapörkölt, szója nővérnek, hogy befostam." Jé, azt hittem, hogy ezt csak a melóhelyen szoktuk mondani, ott ismerjük
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve "Szójavirsli, szójapörkölt, szója nővérnek, hogy befostam." A jó öreg Hofi.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 5.18 éve Ráírtam nemrég egy újraírható dvd-re 2 könyvtárat melyben egy-egy film volt ,nero 6-ossal, adatként.A kollégámnak viszont nem jön be.A Sajátgép sem látja, azt írja ki, hogy üres a dvd, vagy, hogy nincs lemez a meghajtóban.Nálam meg a sógoromnál viszont tökéletesen olvasható.Mi lehet a baj?
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Hát vagy a kollégád olvasója hibás, vagy a DVD. Nagy valószínűséggel az utóbbi, velem is sokszor megesett, hogy a már x-szerre felhasznált újraírható DVD-n egy idő után csak az én gépem láttott adatot, a haveroké meg nem.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Néha az író-szoftver is lehet a ludas. Nekem már volt ilyen...
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Sok boldog születésnapot, Zoli Sok sikert a következő negyed századhoz is
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Boldog szülinapot Z! És megvan az 50000-ik hozzászólás Pezsgő!
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve http://www.winterrowd.com/maze/ Próbáljátok ki, nagyon élvezetes játék..
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Ody, Kudarmubat, MissKarrde, Dzséjt, Rog, Obi1, Coce, Szisz, Oldie, Shettard Hart, Lokatelli: köszönöm szépen mindenkinek! A fórumnak meg gratula az 50000-hez.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Huh, tényleg, grat mindenkinek az 50000-ért. Szép kerek szám, de kell ennél kerekebb is. Ahogy Vágó István mondaná: Jöhet a 100 000!
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Sajna nem éltem át online az ötvenezres ugrást, de így is gratula a fórumtársaknak. 2006. június 18 - 2007. március 7. Reméljük a 100 ezerre nem kell másfél évet várni. Szerkesztve: 2007. Március 7.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Március 7.18 éve Boldog szülinapot SimonZ.Neked is pár üveg sör elfogyasztását javaslom eme nap emlékezetessé tételéhez.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Én inkább azzal kezdeném, hogy Boldog Nőnapot!!! Karrde, Krande és Szisz! És persze Zolinak is a füle érjen Yodáig! :)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.