Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Igen lehet, 24h00m -ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Sikerült hamarabb befejeznem az újranézést, úgyhogy én is leadtam a szavazataimat. Megjegyzem egy-két kategóriában igencsak nehéz volt a döntés, tehát jól volt összeállítva a lista! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Mikor anno felmerült az ötlete, hogy egy könnyen átlátható, netes felületen menjen a szavazás, az egyik legfőbb érv az volt, hogy így azokat a passzív olvasókat is jobban be lehet vonni, akik nem akarnak fél órákat tölteni a különféle jelöltek rendezgetésével. Nos ez nagyon úgy tűnik, hogy bevált: a mostani szavazásra 111 érvényes szavazat érkezett. Volt olyan kategória, ahol így is csupán 4 szavazaton múlt a győztes kiléte, igaz akadt olyan is, ahol az első több mint 30 szavazattal húzott el a második helyezettől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Köszi Bomarr a szervezést! Már nagyon várom az eredményhirdetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Én eddig is szavaztam, de így valóban sokkal kényelmesebb volt. Köszi a lebonyolítást, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Mindenki készüljön a szombat estére! Én már nagyon várom, ugyanis én leszek a házigazda - először a fórum történetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Szombaton tényleg lezáródik egy korszak. Fura lesz. Sok sikert Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Én már várom, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Holnap este nyolckor!!! El ne felejtsétek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Felejtés kizárva, már nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Hölgyeim és Uraim, egy kicsivel több mint 2 óra múlva kezdetét veszi a Clone Wars 6. évadának díjátadója... mi itt a versenyzőkkel már készen állunk a helyszínen, és izgatottan várjuk, hogy kik közül kerül ki a 14 győztes. Készítsenek be hidegélelmet és kellő mennyiségű innivalót, nyolc órától pedig várjuk Önöket szeretettel egy fergeteges díjátadó Ünnepséggel! Addig is az Erő legyen mindannyiunkkal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Remélem rajtam kívül lesz más is. Meglepetésekkel teli műsort várok, már ami a lebonyolítást illeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Red leader standing by! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A közönség csak úgy hömpölyög a díjátadó ceremónia helyszíne felé. Köszöntök mindenkit, viszont NEM HALLOM ÖNÖKET! Úgyhogy arra kérném Önöket, hogy tartsunk egy hangpróbát, jó? Háromra... amikor valaki belép, akkor jelentkezzen be, lehet akár Arany- Bravó-, Vörös- vagy Zsivány-osztagos is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én is itt vagyok, nagy várakozással! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Égbolt készenlétben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Podracer jelentkezik. Megnéztem előtte az Ahsoka szálat, szóval fel vagyok turbózva. Kiner oldalán a soundtrack elindítva. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Egyelőre néhányan fennakadtak az ellenőrző pontokon, úgyhogy hölgyeim és uraim, hadd mutassam be addig Önöknek a mai este állandó zenekarát, a Cantina Bandet! http://www.youtube.com/watch?v=FWO5Ai_a80M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Zsíír 10 órás videó?! akkor reggel 6kor szabadulunk? Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A hivatalos műsorprogram szerint 5 perc múlva kezdünk, kérem addig ne féljenek táncra perdülni alkalmi coruscanti partnerükkel a tánctéren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Csak vacsit hoztam, reggelit nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A jó zenére a hangulat emelkedik . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Senki se aggódjon, az utolsó taxit mindenki el fogja érni - már ha nem lesz hosszabbítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A Helytartó elfoglalta helyét a Kereskedelmi Szövetség saját bérlésű díszpáholyában. Biztonsági droidok heves mozdulatokkal zavarják el az izgága riportereket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerencsére a széktől az ágyig még saját lábon is elmegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Hamarosan a végére ér a 2013. április óta tartó végeláthatatlan várakozás. Clone Wars díjakat ugyanis azóta nem osztott ki egyetlen szakértői zsűri sem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Igaz! Még szerencse, hogy nem net kávézóban vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Köszöntöm Önöket a mai estén, ahol a Clone Wars 6. évadának díjazottjait fogjuk 14 kategóriában elismerni. Kérem szíjazzák be magukat, hogy túléljék a díj cunamit! http://www.youtube.com/watch?v=BsCyKJ9sx14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Hölgyeim és Uraim, Twilekek és Durosok, Humanoidok és NEM Humanoidok… elérkezett a pillanat. Kezdetét veszi a Clone Wars 6. évadjának DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉGE!!! És rögtön egy félelmetes kategóriával kezdünk, hogy a pillanat duplán libabőrös legyen… jöjjenek tehát… a legfélelmetesebb… legrettegettebb szörnyek a galaxisból! Lássuk ki lép az előző győztesek, Gor, Zillo, Gargoyle, Milodon és a Ruping nyomába! És aki a díjat átadja, a számok, a nyelvek és a galaxis összes többi szörnyének igazi mindent tudólexikonja, C-3PO! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.