R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. 2016. június 14-én is megjelenne egy új, eddig még be nem jelentett felnőtt regény. :D :D Erotikus SW könyv???? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. :D :D Erotikus SW könyv???? A Huttszútra tanai. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Servants of the Empire: The Secret Academy október hatodikán jelenik meg. Zare Leonis kalandjainak negyedik, és egyben befejező része. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. :D :D Erotikus SW könyv???? Nem, csak klasszikus értelemben a Del-Rey Random House csoportnál megjelenő regény. Servants of the Empire: The Secret Academy október hatodikán jelenik meg. Zare Leonis kalandjainak negyedik, és egyben befejező része. Vajon ez megjelenik magyarul? Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Vajon ez megjelenik magyarul? Az ifjúsági regények közül szerintem ennek a sorozatnak van e legkevesebb esélye, hogy megjelenik. Illetve még az Ezra's Gamble is ugyanannyi eséllyel bír. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Az ifjúsági regények közül szerintem ennek a sorozatnak van e legkevesebb esélye, hogy megjelenik. Illetve még az Ezra's Gamble is ugyanannyi eséllyel bír. Ebben most már nem lennék olyan biztos. A Disney jelenleg nem engedi, hogy 2016-tól Legendák címek jöjjenek, így a magyar kiadók kénytelenek csak a legújabb címek közül válogatni. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Beindul a gepezeeet!!!yepyep-yepppp Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Minden, ami Star Wars http://www.szukits.hu/egyeb/2072-anthony-daniels-minden-ami-star-wars-konyv-002089.html Az angol verzióról van egy videó jónak tűnik. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Ezt láttam pár hete a Tescoban! Igényes kis kiadás! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Ezt láttam pár hete a Tescoban! Igényes kis kiadás! Várható megjelenés:2015. október 14. Biztos nem ezt láttad szerintem az a 100 jelenetes könyvet volt. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Nekem ma jött meg a Minden ami Star Wars, előrendelés után. Elég masszív kötet, szépen átveszi a hat filmet, a TCW-t és a Rebels első évadát. Az első stábfotó erejéig már a hetedik rész is említésre kerül. A képanyag tetszetős, és megfelelő a közölt szöveg mennyisége is, bőven többet ad, mint a legtöbb képes enciklopédia. A 100 jelenet könyv is tetszik, az apró háttérérdekességek között egy két új infót is találtam. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. (szerkesztve) Az ,hogy lehet!? Pedig megeskudtem volna akarmire ,hogy ez a boritoja annak is! Szerkesztve: 2015. Október 7. - ZoliZoltán Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Az a Száz jelenetes könyv nekem nem tetszett, belenéztem, végiglapoztam, de én magam felesleges kiadványnak ítélem. Megnéztem még a Sabine könyvet is. Hát az talán kisgyerekeknek jó lesz, bár akkor inkább a Lázadók képes útmutató jobb választás lehet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Az Ultimate Star Wars viszont szerintem jó lesz, bár így sem hiszem, hogy megveszem. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Az a Száz jelenetes könyv nekem nem tetszett, belenéztem, végiglapoztam, de én magam felesleges kiadványnak ítélem. Megnéztem még a Sabine könyvet is. Hát az talán kisgyerekeknek jó lesz, bár akkor inkább a Lázadók képes útmutató jobb választás lehet. Akkor tényleg az volt,mert nekem is az volt a véleményem átlapozgatás után. Alexandrában meg a Sabine vázlat füzetet néztem meg még régebben....de hát az meg igen,iylen általános óvodai szint. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. A Del Rey két új 2016-os regénycímről lebbenti fel a fátylat most szombaton. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. És már meg is jöttek a hírek. Claudia Gray: New Republic: Bloodline. Várható amerikai megjelenés: 2016. március 29. Chuck Wendig: Aftermath: Life Debt. Várható amerikai megjelenés: 2016. május 31. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. A sztoriról nem lehet tudni még semmit? Úgy látszik, Gray és Wendig hosszabb távon lesznek foglalkoztatva, ők az EU-írók új generációja. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. (szerkesztve) A sztoriról nem lehet tudni még semmit? Úgy látszik, Gray és Wendig hosszabb távon lesznek foglalkoztatva, ők az EU-írók új generációja. Az Aftermath második része valószínűleg Kashyyyk központú lesz, ha nem is az egész, de egy része biztos ott játszódik. A másik regényt meg sokan a Lost Stars folytatásának gondolják, de erről nem olvastam semmi hivatalosat. Közbe kiderült az Aftermath trilógia befejező részének a címe, mely az Empire's End névre hallgat Szerkesztve: 2015. Október 10. - Dei Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Mar Elorendelhetoek az uj ifjusagi regenyek is! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Én megveszem őket. Ifjúsági hangvétel ide vagy oda, nem szeretnék lemaradni a kánonos cuccokról. A Jedi-herceg sorozat 1. kötetét túléltem, annál rosszabb pedig nem jöhet. Ahogy nézem, megint más fordítást kapott a "Journey to Star Wars: The Force Awakens"...fő az egységesség. Különben örülök ezeknek a magyar megjelenéseknek, de az ilyen "szépséghibák" nélkül még szebb lenne az összkép. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Más a kiadó, gondolom nem egyeztettek. Én még nem tudom, hogy megveszem-e ezeket... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Majd írok róla, ha az a segítségedre lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Rendben, köszönöm. Igazából már nem bírom ezt az iramot, kezdek lemaradni. Nem csak Star Wars-t szeretek olvasni egész évben. Másrészt, szinte biztos, hogy a Kolibri iramát a pénztárcám már nem fogja bírni, így most jött el az idő, hogy muszáj szelektálnom. Igazat megvallva, azt hittem, hogy ez már 2015 előtt bekövetkezik a megnövekedett Szukits-megjelenések által, de most már az összes kiadott magyar nyelvű Legends-művet a birtokomban akarom tudni. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. En meg nem dontottem el,hogy megveszem-e oket...de csak iden lesz meg 7! konyv amit meg szeretnek venni.... Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. TÖRTÉNETEK AZ ÉBREDŐ ERŐ MELLÉKSZEREPLŐIRŐL http://starwarsmedia.hu/news.php?item.738.4 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. (szerkesztve) Na meg egy! Szerkesztve: 2015. Október 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. A sztoriról nem lehet tudni még semmit? Úgy látszik, Gray és Wendig hosszabb távon lesznek foglalkoztatva, ők az EU-írók új generációja. Arra én is kíváncsi lennék. Én megveszem őket. Ifjúsági hangvétel ide vagy oda, nem szeretnék lemaradni a kánonos cuccokról. A Jedi-herceg sorozat 1. kötetét túléltem, annál rosszabb pedig nem jöhet. Ahogy nézem, megint más fordítást kapott a "Journey to Star Wars: The Force Awakens"...fő az egységesség. Különben örülök ezeknek a magyar megjelenéseknek, de az ilyen "szépséghibák" nélkül még szebb lenne az összkép. Én ezeket kihagyom, kánon ide vagy oda. Ha könyvtárba bejutnak akkor elolvasom őket utólag. Most a számítógép és egyéb problémáim miatt nagyaon ramatyul állunk anyagilag. Több más, idén megjelenő SW regény jobban érdekel: Töréspont, Távoli csillagok, Halálvilág, Elveszett csilagok, és ha minden igaz, idén decemberben még az Aftermath is meg fog jelenni. E mellett leszenek idén még FR regények is. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Iden lesz meg Aftermath?Azta kuttttya.... (na meg egy ) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Talán, majd meglátjuk. Annyira nem várom, sajnos eléggé lehúzták. De hátha mégis jó lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.