Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2016. június 14-én is megjelenne egy új, eddig még be nem jelentett felnőtt regény.

:D :D :D :D

Erotikus SW könyv????

Hozzászólás ideje:

Servants of the Empire: The Secret Academy október hatodikán jelenik meg.

Zare Leonis kalandjainak negyedik, és egyben befejező része.

Hozzászólás ideje:

:D :D :D :D

Erotikus SW könyv????

Nem, csak klasszikus értelemben a Del-Rey Random House csoportnál megjelenő regény.

Servants of the Empire: The Secret Academy október hatodikán jelenik meg.

Zare Leonis kalandjainak negyedik, és egyben befejező része.

Vajon ez megjelenik magyarul?

Hozzászólás ideje:

Vajon ez megjelenik magyarul?

Az ifjúsági regények közül szerintem ennek a sorozatnak van e legkevesebb esélye, hogy megjelenik. Illetve még az Ezra's Gamble is ugyanannyi eséllyel bír.

Hozzászólás ideje:

Az ifjúsági regények közül szerintem ennek a sorozatnak van e legkevesebb esélye, hogy megjelenik. Illetve még az Ezra's Gamble is ugyanannyi eséllyel bír.

Ebben most már nem lennék olyan biztos. A Disney jelenleg nem engedi, hogy 2016-tól Legendák címek jöjjenek, így a magyar kiadók kénytelenek csak a legújabb címek közül válogatni.

Hozzászólás ideje:

Ezt láttam pár hete a Tescoban! Igényes kis kiadás!

Várható megjelenés:2015. október 14. Biztos nem ezt láttad szerintem az a 100 jelenetes könyvet volt.

Hozzászólás ideje:

Nekem ma jött meg a Minden ami Star Wars, előrendelés után. Elég masszív kötet, szépen átveszi a hat filmet, a TCW-t és a Rebels első évadát. Az első stábfotó erejéig már a hetedik rész is említésre kerül. A képanyag tetszetős, és megfelelő a közölt szöveg mennyisége is, bőven többet ad, mint a legtöbb képes enciklopédia.

A 100 jelenet könyv is tetszik, az apró háttérérdekességek között egy két új infót is találtam.

Hozzászólás ideje:

Az a Száz jelenetes könyv nekem nem tetszett, belenéztem, végiglapoztam, de én magam felesleges kiadványnak ítélem. Megnéztem még a Sabine könyvet is. Hát az talán kisgyerekeknek jó lesz, bár akkor inkább a Lázadók képes útmutató jobb választás lehet.

Hozzászólás ideje:

Az a Száz jelenetes könyv nekem nem tetszett, belenéztem, végiglapoztam, de én magam felesleges kiadványnak ítélem. Megnéztem még a Sabine könyvet is. Hát az talán kisgyerekeknek jó lesz, bár akkor inkább a Lázadók képes útmutató jobb választás lehet.

Akkor tényleg az volt,mert nekem is az volt a véleményem átlapozgatás után.

Alexandrában meg a Sabine vázlat füzetet néztem meg még régebben....de hát az meg igen,iylen általános óvodai szint.

Hozzászólás ideje:

És már meg is jöttek a hírek.

Claudia Gray: New Republic: Bloodline. Várható amerikai megjelenés: 2016. március 29.

Chuck Wendig: Aftermath: Life Debt. Várható amerikai megjelenés: 2016. május 31.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A sztoriról nem lehet tudni még semmit? Úgy látszik, Gray és Wendig hosszabb távon lesznek foglalkoztatva, ők az EU-írók új generációja.

Hozzászólás ideje:

A sztoriról nem lehet tudni még semmit? Úgy látszik, Gray és Wendig hosszabb távon lesznek foglalkoztatva, ők az EU-írók új generációja.

Az Aftermath második része valószínűleg Kashyyyk központú lesz, ha nem is az egész, de egy része biztos ott játszódik.

A másik regényt meg sokan a Lost Stars folytatásának gondolják, de erről nem olvastam semmi hivatalosat.

Közbe kiderült az Aftermath trilógia befejező részének a címe, mely az Empire's End névre hallgat

Szerkesztve: - Dei

Hozzászólás ideje:

Én megveszem őket. Ifjúsági hangvétel ide vagy oda, nem szeretnék lemaradni a kánonos cuccokról. A Jedi-herceg sorozat 1. kötetét túléltem, annál rosszabb pedig nem jöhet. :D

Ahogy nézem, megint más fordítást kapott a "Journey to Star Wars: The Force Awakens"...fő az egységesség.

2684682_5.jpg

Különben örülök ezeknek a magyar megjelenéseknek, de az ilyen "szépséghibák" nélkül még szebb lenne az összkép.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rendben, köszönöm. ;) Igazából már nem bírom ezt az iramot, kezdek lemaradni. Nem csak Star Wars-t szeretek olvasni egész évben. Másrészt, szinte biztos, hogy a Kolibri iramát a pénztárcám már nem fogja bírni, így most jött el az idő, hogy muszáj szelektálnom. Igazat megvallva, azt hittem, hogy ez már 2015 előtt bekövetkezik a megnövekedett Szukits-megjelenések által, de most már az összes kiadott magyar nyelvű Legends-művet a birtokomban akarom tudni.

Hozzászólás ideje:

Arra én is kíváncsi lennék.

Én megveszem őket. Ifjúsági hangvétel ide vagy oda, nem szeretnék lemaradni a kánonos cuccokról. A Jedi-herceg sorozat 1. kötetét túléltem, annál rosszabb pedig nem jöhet. :D

Ahogy nézem, megint más fordítást kapott a "Journey to Star Wars: The Force Awakens"...fő az egységesség.

2684682_5.jpg

Különben örülök ezeknek a magyar megjelenéseknek, de az ilyen "szépséghibák" nélkül még szebb lenne az összkép.

Én ezeket kihagyom, kánon ide vagy oda. Ha könyvtárba bejutnak akkor elolvasom őket utólag. Most a számítógép és egyéb problémáim miatt nagyaon ramatyul állunk anyagilag. Több más, idén megjelenő SW regény jobban érdekel: Töréspont, Távoli csillagok, Halálvilág, Elveszett csilagok, és ha minden igaz, idén decemberben még az Aftermath is meg fog jelenni. E mellett leszenek idén még FR regények is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.