sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nagyon jó, az EP1 és EP2 közötti 10 év egyébként is egy feltáratlan korszak. Pedig a legjobb időszak! :)) Spoiler Legalábbis az egyik a legjobbak közül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Jövőre jön egy Han Solo Young Adult regény is, valamint egy Csubakka Middle Grade regény. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Egy évvel azután, hogy Drew Karpyshyn írt egy Old Republic novellát, a játék honlapjára újabb rövid történet került fel: az írás címe Chasing Copero ("Copero keresése"), szerzője pedig Charles Boyd, aki az SWTOR Trooper sztoriját is írta. Az új planétán, a Coperón játszódó novella a november 28-án megjelenő update "A traitor among the Chiss" történetszálához kapcsolódik. http://www.swtor.com/info/news/news-article/20171116 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Az új Thrawn regény borítója Nekem nagyon tetszik. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 22. Ez tényleg szép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Klassz borító, remélhetőleg a "belső" is jó lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Tényleg elég jó 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Ahogy sejtettem, jövő tavasszal készítik elő a 2018 végétől, illetve 2019-től magyarul megjelenő könyveket, képregényeket. Beválogatják az addig bejelentet kánon regényeket, plusz képregényköteteket és ekkor születik döntés a Legendák további magyar kiadásának sorsáról. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Köszi a hírt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. (szerkesztve) Azért nem semmi a Szukits... az augusztusban (!!!) leadott rendelésemet nem képesek eljuttatni hozzám. Oké, hogy a futár megkísérelte, de ha olyan időpontban jön, amikor dolgozom (a megjegyzésben írtam, hogy mikor lenne jó), akkor nyilván nem fogom tudni átvenni. Azóta már 2 újabb könyvcsomag is eljutott hozzám (ezeket már posta pontra rendeltem), de az augusztusi rendelés többszöri levélváltás ellenére se jutott el hozzám. Több, mint 10 éve törzsvásárló vagyok, amit furcsa módon köszönnek meg.... Szerkesztve: 2017. December 7. - Darth Sky 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Miért nem címezteted a munkahelyre? Nem megoldható? Nekem odajönnek a rendelések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. (szerkesztve) Ez nálunk problémásabb, ezért is kértem posta pontra a jövőbeli rendeléseket. Úgy akkor veszem át, amikor tudom. Szerkesztve: 2017. December 7. - Darth Sky 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. (szerkesztve) Nekem a mostani rendelésnél volt egy kis gond. Írták hogy feladták a rendelést de közben a postáról nem jött az e-mail hogy valóban feladták volna. Pár napig vártam hogy akkor most mi van. Elmentem a postára mert addigra elvileg megkellet volna már érkeznie postára maradóra de ott nem volt. Azt írtam nekik és utána másnap viszont valóban feladták. Ettől eltekintve nincs bajom a Szukits-al. Szerkesztve: 2017. December 8. - Fulcrum 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. (szerkesztve) Év végén mindig nagy a fejetlenség náluk. Sky, ne add fel, ostromold csak őket levelekkel. Ezeket a problémákat elvileg orvosolniuk kéne. Szerkesztve: 2017. December 8. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. A legutóbbi levelemre, amit hétvégén írtam, nem is válaszoltak. Még várok pár napot, aztán megveszem személyesen egy könyvesboltban, még ha úgy kicsit drágább is. A film előtt egyébként is meg akartam venni a képes útmutatót. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Remélem megoldják a problémát és mielőbb megkapod a könyveket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Előrendelhető a Szukitson a 40.évfordulóra kiadott novellás kötet a Star Wars: Bizonyos szemszögből. Várható megjelenés: január 31. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Az első negyedévre tervezik még a Leia, Princess of Alderaan-t és a Clone Wars Gambit első részét, az Árnyak közt című regényt. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Az utolsó jedik -képek enciklopédiáról tudunk valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Még nem vetted meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Nem..oda is vagyok. De még csak nem is tudok róla, hogy lenne valahol.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 18. A Libriben van. De vigyázni kell, mert még nem mindegyikben. Én a Westendben akartam megvenni a premier napján, és ott nem volt... az Arénában vagy a Corvin könyvesboltban fogom megvenni hétvégén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Most néztem utána, köszi! A lira-ban is van. És az van itt helyben is! Benézek lassan hozzájuk! És "keresztmetszetek" is van! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
literator Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Klassz, hogy éppen a napokban jelent meg az előző kiadás magyarul... Kár, hogy nem filmenként adják ki, aztán csak egy-egy trilógia után egybefűzve. https://www.amazon.co.uk/Star-complete-locations-updated-édition/dp/0241324033 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Nézegetem a Star Wars-könyvek kronológiai sorrendjét, és megakadt a szemem azon, hogy a filmek hivatalos regényváltozatai - leszámítva Az ébredő Erőt - Legendáknak számítanak. Bocs, ha hülye kérdés, de miért? Ha egyszer a filmek a Kánon részét képezik, akkor azok könyvváltozatai - amik gondolom, egy az egyben a film cselekményét tartalmazzák, pici újításokkal - miért nem? Nekem az lenne a logikus, ha Kánonnak számítanának, mivel a Kánonba tartozó filmen alapulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Mert tele vannak olyan infóval, amik ellentmondanak a kánonnak. A Baljós Árnyak regényben például nem Dooku Qui-Gon mestere. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Jó hír: a jelenlegi állapotok alapján a Thrawn: Alliances 2018. harmadik negyedévében megjelenhet nálunk. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Már várom, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a Thrawn-Vader párosból. A Thrawn - amiről már kéne írnom egy véleményt - nekem tetszett, szóval várom a folytatást. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 23. Megérkezett ma a Képes útmutató és a Fantasztikus gépezetek is az ep8 vonatkozásában. Nagyon szépek és tartalmasak! Annyiból rendhagyó, hogy a külcsín színvilága felcserélődött: Ezúttal a gépezetek a fehér, és az enciklopédia lett a fekete. Talán a Crait felszíne az oka, hisz egy olyan képet raktak a címlapra ami ott játszódik: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Van valahol már 2018 as megjelenésekröl bármi infó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.