Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Szuper! Nekem a Doktor Aphra lassan a kedvenc képregény-sorozatommá érik a kánonban. Jó, hogy már a hazai kiadásra se kell sokat várni 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. (szerkesztve) Mikor lesz itthon ? ja,semmi Szerkesztve: 2018. Január 5. - ZoliZoltán 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Tavasszal lehet majd számítani Aphrára, valamint az Obi-van és Anakinra. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Sok lesz a jóból! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Utókarácsonyi ajándékként megrendeltem magamnak a magyarul eddig megjelent 9 képregényt. 2 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Szivem szerint en is megtennem...de ott a Spawn,Batman....sok ez igy.Aprankent marciustol tervezem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Képregények megjelenési ütemterve. Star Wars 5. Yoda titkos háborúja február vége, Darth Maul február vége The Screaming Citadel április-május Doktor Aphra 1. április-május Obi-van és Anakin június-július Han Solo június-július Star Wars 6. augusztus-szeprember Darth Vader 2. sorozat augusztus-szeptember Csúszások a könyveknél és a képregényeknél is előfordulhat. 4 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. A kánonon belül talán a képregényekben vannak a legjópofább kapcsolódási pontok. Nézzünk egy példát: Az ep.4 után játszodó Star Wars sorozatban Luke amikor a Nar Shaddaa-n jár belefut egy zabrak bártulajdonosba aki amúgy csak mellesleg megemlíti, hogy ez a bár az apjáé volt. Íme: Semmiségnek tűnik. Viszont a Darth Maul képregényben ami nem sokkal az ep.1 előtt játszódik (tehát az előbbi képregény előtt kb. 32 évvel) felbukkan ugyanez a bár és láttjuk az emlegetett apukát. Sőt a kisfiát is, aki később majd összefut Luke-al: Más: az egyik Poe Dameron képregényből kiderül hogy miért bukott le Han a kölcsöneivel: 3PO épp elkotyogja, hogy Han pénzt kért a Guavian Halál Bandától miközben a Kanjiklub emberei ott ülnek mögötte és felkapják az infóra a fejüket: A két banda ott helyben rögtön meg is egyezik. Nem irják ki miről de az ep.7-ből tudjuk: És még egy érdekesség. Luke az ep.4 után megnyit egy holokront, amiben talál egy üzenetet egy jeditől. A jedi kilétét ebben a történetben nem tudjuk meg. A közvetlenül az ep.3 után játszodó Vader sorozatban viszont látjuk, hogy Jocasta Nu az aki rögziti a kérdéses üzenetet: Na hát az ilyenek miatt is érdemes olvasgatni a képregényeket. Meg azért is mert úgy általába véve egy-két kivételtől eltekintve baromi jók 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. Még egy. A Rebels sorozatban megmenekül egy geonosis-i tojás. Később láttjuk a tojásból kinőtt királynőt: 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. A Poe Dameronban lévőre nem figyeltem fel. A Jocasta Nu-s dolog pedig csak azért nem volt ismerős, mert a második Darth Vader nálunk még nem indult el és nem néztem bele az amerikai változatba. A csapos dologra annak idején azonnal sikerült felfigyelnem. A geonosisi kapcsolat is beugrott az epizód nézése közben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Az áprilisban érkező képregényekről némi infó. A Star Wars sorozat Mon Calamarival fog foglalkozni: a lázadók megpróbálják felszabaditani a bolygót a birodalmi elnyomás alól. A jóval korábban játszodó Darth Vader sorozat is Mon Calamarival fog foglalkozni (nehezen tudom eldönteni hogy ez az első kép menő vagy muris... valahol a kettő között). A harmadik Thrawn képregény boritóján igy fest a Rebelsből már ismerős Arihnda Pryce Az áprilisi Poe képregény már becsatlakozik az ep.7-be. Nagyon úgy fest komoly esély van rá, hogy látni fogjuk hogy mi történt Poe-val a Jakkun miután lezuhantak a Tie-vel. És persze folytatódik az egyik kedvenc sorozatom a Doctor Aphra is. A címszereplő Herával fogja összeakasztani a bajszát (az hogy találkozni fognak mondjuk már korábban is kiderült). 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. (szerkesztve) Köszi Bomarr a híreket. 9 perccel korábban, Bomarr írta: A Star Wars sorozat Mon Calamarival fog foglalkozni: a lázadók megpróbálják felszabaditani a bolygót a birodalmi elnyomás alól. Na ez érdekes lesz. Vajon lesz kapcsolat a TCW mon cala szálával is? (bár mondjuk ezt inkább a Vader képregénynél lehetne jobban, mivel amaz közelebb van időben. ) 9 perccel korábban, Bomarr írta: Az áprilisi Poe képregény már becsatlakozik az ep.7-be. Nagyon úgy fest komoly esély van rá, hogy látni fogjuk hogy mi történt Poe-val a Jakkun miután lezuhantak a Tie-vel. Ennek örülök. És akkor úgy tűnik, hogy ezzel a számmal véget is ér Poe képregénye. Nem is baj, szerintem pont elegendő történetet meséltek el. 9 perccel korábban, Bomarr írta: És persze folytatódik az egyik kedvenc sorozatom a Doctor Aphra is. A címszereplő Herával fogja összeakasztani a bajszát Nekem is az egyik kedvenc képregényes sorozatom. Amúgy már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Spoiler hogyan fog kikerülni ebből a szorult helyzetből, mert Tripla Zéró nem kispályás. Szerkesztve: 2018. Január 23. - Bence1997 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Pryce-t nem igazán sikerült eltalálniuk főleg az orrát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. (szerkesztve) "Mellesleg" itt szebb mint a Rebelsben. Szerkesztve: 2018. Január 23. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Az biztos, ott olyan "karvaly orra" van, itt meg szép fitos. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Hozzászólás ideje: 2018. Január 23. Szebb nő lett, az biztos. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Biztos, hogy a Poe véget ér a 26. számmal? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. 19 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Biztos, hogy a Poe véget ér a 26. számmal? Nem tudni biztosan. Még nem lett megerősítve, hogy véget érne a sorozat. Azt is el tudom képzelni, hogy az Ep7-tel, majd az Ep8-cal párhuzamosan folytatódik. Láthatnánk, hogy úszta meg Poe a jakkui zuhanást, vagy az Ep8 idején merre tevékenykedett Snap és Jess (vagy Karé és Sura ha még élnek akkor). Aztán folytatódhatna a sztori az Ep8 eseményei után is, előkészítve az Ep9-et. A kérdés, hogy van-e ennyi még a sorozatban. Lehetőségek szerintem bőven akadnak. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. 9 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Nem tudni biztosan. Még nem lett megerősítve, hogy véget érne a sorozat. Azt is el tudom képzelni, hogy az Ep7-tel, majd az Ep8-cal párhuzamosan folytatódik. Láthatnánk, hogy úszta meg Poe a jakkui zuhanást, vagy az Ep8 idején merre tevékenykedett Snap és Jess (vagy Karé és Sura ha még élnek akkor). Aztán folytatódhatna a sztori az Ep8 eseményei után is, előkészítve az Ep9-et. A kérdés, hogy van-e ennyi még a sorozatban. Lehetőségek szerintem bőven akadnak. Nekem is hasonlóak jutottak eszembe. Bár én annyira nem vagyok oda ezért a sorozatért. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Májusban jön az ep.8 képregény-adaptációja. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Jó ez a borító. Mintha valami bibliai mű lenne. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Feltételezem ez is 6 számban jelenik meg és májusban csak elkezdik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Olvasta már valaki a DJ képregényt? Állítólag nem lett a legjobb. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Feltételezem ez is 6 számban jelenik meg és májusban csak elkezdik. Jól gondolod. Május 2-án jelenik meg az első rész, a második már május 16-án. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Olvasta már valaki a DJ képregényt? Állítólag nem lett a legjobb. Szódával elmegy. Többre számítottam. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Olvasta már valaki a DJ képregényt? Állítólag nem lett a legjobb. Elkezdtem, de kb. a felénél abbahagytam, mert unalmas volt számomra. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Unalmas? Mindenre gondolnék egy DJ képregényben de unalomra semmiképp. Na akkor ezt jól elnézték. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Tele van üres dumával meg expozicióval. Pedig ha valakiből akkor DJ-ből tényleg ki lehetett volna hozni egy remek kis sztorit. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. The Screaming Citadel. Milyen magyar címet tartanátok jónak? Én A Sikolyok Citadelláját tartom jó ötletnek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Sikolyok Fellegvára 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.