Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. 29 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ha gyűjteményes kiadásokban kijönnek, akkor nem lesz gond nálunk. Azzal még jól is járnánk, nem? Hiszen ha egyben kiadják most azokat a képregényeket, amiket az év végéig terveznek, akkor hamarabb elkezdődik a 6 hónapos visszaszámlálás. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Mondjuk(és ennek amúgy nem örülnék) ha külföldön megakadna a kiadás, akkor nálunk annyival jobb a helyzet, ha ezt lehez jónak értepmezni, hogy így az elmaradt kötetek is kijöhetnének. Hiszen magyarul még nem jelent meg se a Phasma, a két Lando mini se, se a Leia és Chewbacca. Bár ezek nem a legfontosabb, és talán nem is a legjobb kötetek de ezzel is életben maradhatna a kiadó. A Lando nagyon fontos lenne, hiszen szervesen kapcsolódik a 2017-es Vader sorozathoz. Ráadásul az egyik legnépszerűbb kánon képregény: https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/frwe8j/results_of_the_canon_star_wars_comics_survey/ 1. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 4: Fortress Vader 2. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 1: Imperial Machine 3. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy’s End 4. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 3: The Burning Seas 5. Darth Vader Volume 4: End of Games 6. Lando (2016) 7. Darth Maul: Son of Dathomir 8. Darth Vader (2015) Volume 1: Vader Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. @Darth Revan9 Megtudnád mondani, hogy az elkövetkezendő idők alatt mik fognak megjelenni idehaza? Ha jóltudom jövő év közepéig van meg a sorrend, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 8. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mondjuk(és ennek amúgy nem örülnék) ha külföldön megakadna a kiadás, akkor nálunk annyival jobb a helyzet, ha ezt lehez jónak értepmezni, hogy így az elmaradt kötetek is kijöhetnének. Hiszen magyarul még nem jelent meg se a Phasma, a két Lando mini se, se a Leia és Chewbacca. Bár ezek nem a legfontosabb, és talán nem is a legjobb kötetek de ezzel is életben maradhatna a kiadó. Ha a gyűjteményes kiadások gond nélkül jönnek, akkor nem lesz megakadás. 1 órával ezelőtt, Whill írta: Azzal még jól is járnánk, nem? Hiszen ha egyben kiadják most azokat a képregényeket, amiket az év végéig terveznek, akkor hamarabb elkezdődik a 6 hónapos visszaszámlálás. A Lando nagyon fontos lenne, hiszen szervesen kapcsolódik a 2017-es Vader sorozathoz. Ráadásul az egyik legnépszerűbb kánon képregény: https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/frwe8j/results_of_the_canon_star_wars_comics_survey/ 1. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 4: Fortress Vader 2. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 1: Imperial Machine 3. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy’s End 4. Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 3: The Burning Seas 5. Darth Vader Volume 4: End of Games 6. Lando (2016) 7. Darth Maul: Son of Dathomir 8. Darth Vader (2015) Volume 1: Vader Végül is igen. A füzetes formátum csúszása bennünket, magyar megjelenés terén nem érint. 22 perccel korábban, Bence1997 írta: @Darth Revan9 Megtudnád mondani, hogy az elkövetkezendő idők alatt mik fognak megjelenni idehaza? Ha jóltudom jövő év közepéig van meg a sorrend, ugye? Meg, de egy ideje már mindennek már a Jedi Könyvtár Facebook oldalon kell fent lennie először. Annyit elárulhatok, hogy épp most nyújtottam be kiadónak egy tervezetet, mely a 2020 ősz - 2021 tavasz közötti időszakra vonatkozik. Mivel ez még tervezet, ezért felül lehet bírálni és el lehet vetni. Még annyit mondhatok, hogy a korábbi véleményeimbe burkoltam be, hogy miknek kéne jönniük a közeljövőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. A Star Wars Adventures: The Clone Wars: Battle Tales 4 -est júniusban fogják kiadni, hetente 1 rész fog kijönni. A mostani helyzetet látva/nézve valószínűleg ez még nem végleges, de nem hinném, hogy nagyot halasztanak vele. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Egy kis fordítási pontatlanságot észrevettem a Vader: Lángoló Tengerek kötetben. A különszám magyar címe Technológiai Terror, holott az angol cím utalás egy Vader-idézetre a 4. epizódból tehát a helyes cím "Technológiai Szörnyszülött" lenne. Persze nem nagy hiba, csak most futottam bele a 4. rész újranézése közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Ez jó észrevétel. Az Egy új reményt inkább magyarul láttam többször, úgyhogy ezt nem vettem észre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Úgy tűnik megint nem fogunk semmi frisset olvasni a Marveltől. https://contextus.hu/marvel-kepregenyek-folytatas-online/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Ha gyűjteményes kiadások jönnek, akkor ez bennünket nem fog érinteni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Már olyan rég rendeltem a Szukitstól a Star Warsos csomagomat, hogy el is felejtettem mik vannak benne. Annál nagyobb volt az örömöm amikor tegnap kézhez kaptam és felfedeztem, hogy a "Vader: Sötét látomások" is benne van. Nekem továbbra is ez az egyik nagy kedvencem a mostani kánonból. Szerintem szenzációs kiadvány. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Meglátjuk, hogy tetszik majd az embereknek. Nekem 5 füzetből csak 2 jött be igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Én örülök, hogy eljutottunk a magyar megjelenésig. Innentől az se zavar ha rajtam kívül mindenki utálja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Én abból talán kettőt olvastam. Ez szerintem mindent elmond. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Közben a Felkelés kora: Gonosztevőket is elolvastam. Ezt most először. Rendben volt. Semmi kiemelkedő nem volt benne, de jó hogy itthon is kijött. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Most már csak be kell fejezni a Hősök és Gonosztevők sorozatot, hogy teljes legyen a kép és meglegyen mindhárom trilógia. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 21. 2020. 04. 18. - 17:35, Darth Revan9 írta: Most már csak be kell fejezni a Hősök és Gonosztevők sorozatot, hogy teljes legyen a kép és meglegyen mindhárom trilógia. Most akkor hogy néz ki a következő magyar kiadások listája? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 21. 4 órával ezelőtt, Whill írta: Most akkor hogy néz ki a következő magyar kiadások listája? Össze-vissza. Ugyanis, az utóbbi időben a Disney a letöltő felületét nem frissíti elég gyakran, vagy elég jól. Van egy tervezet, de hát az borulhat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 22. Most olvastam el a legutóbbi két Doktor Aphra-kötetet (Újratöltve, Szabadulóművész), és érdekelne, nektek mi a véleményetek ezekről a képregényekről? Nagyon sok dologban eltérnek a többi Star Wars-képregénytől, de nekem pont ezért tetszettek nagyon. Szinte sosem lehet tudni, hogy mi fog történni, és tele vannak olyan dolgokkal, amiknek a régi """"rajongók"""" már a tizedéért tömeges lincselést tartottak volna ha filmben lettek volna. Szóval nekem nagyon bejön ez a sorozat, és várom a következő kötetet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 22. 10 perccel korábban, Whill írta: Most olvastam el a legutóbbi két Doktor Aphra-kötetet (Újratöltve, Szabadulóművész), és érdekelne, nektek mi a véleményetek ezekről a képregényekről? Nagyon sok dologban eltérnek a többi Star Wars-képregénytől, de nekem pont ezért tetszettek nagyon. Szinte sosem lehet tudni, hogy mi fog történni, és tele vannak olyan dolgokkal, amiknek a régi """"rajongók"""" már a tizedéért tömeges lincselést tartottak volna ha filmben lettek volna. Szóval nekem nagyon bejön ez a sorozat, és várom a következő kötetet. Gyere át a sorozat topikjába ott meg tudjuk beszélni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. (szerkesztve) Úgy tűnik, hogy május 20 -ától fognak megjelenni új SW képregények! Szerkesztve: 2020. Április 28. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. 2020. 04. 22. - 16:30, Whill írta: Most olvastam el a legutóbbi két Doktor Aphra-kötetet (Újratöltve, Szabadulóművész), és érdekelne, nektek mi a véleményetek ezekről a képregényekről? Nagyon sok dologban eltérnek a többi Star Wars-képregénytől, de nekem pont ezért tetszettek nagyon. Szinte sosem lehet tudni, hogy mi fog történni, és tele vannak olyan dolgokkal, amiknek a régi """"rajongók"""" már a tizedéért tömeges lincselést tartottak volna ha filmben lettek volna. Szóval nekem nagyon bejön ez a sorozat, és várom a következő kötetet. Abszolút egyetértek. Tetszik ez az Indiana Jones-féle kalandos történetvezetés. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Pont azért, mert kissé elüt a többitől, és vannak benne egészen merész dolgok. És merész alatt most nem azt értem, hogy Aphra leszbikus. Csak pár példa: az Örök Rur vs Vader párbaj, a vicces, mégis horrordroid Triplazéró karaktere, Dr. Evazan csavaros vendégszereplése. Vagy éppen az, hogy mintha ebben a sorozatban tűnne fel a legtöbb különböző faj. Színessé és változatossá teszi a galaxist. Szóval remélem jön majd a 2. sorozat is, de csakis a Rise of Kylo Ren után! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. 14 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Úgy tűnik, hogy május 20 -ától fognak megjelenni új SW képregények! Végre egy jó hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. (szerkesztve) A Kylo Ren és a Dark Temple TPB amerikai megjelenése novemberre lett halasztva. Szóval örülhetünk ha jövő ilyenkor a kezünkben foghatjuk a magyar kiadást. Szerkesztve: 2020. Május 1. - Whill 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Ezzel lehet borul az eddigi tervezet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Valószínű, de akkor most kettővel kevesebb képregény jön idén? Vagy mivel fogja esetleg megtölteni a Szukits a fennmaradó helyeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. 53 perccel korábban, Iqvi írta: Valószínű, de akkor most kettővel kevesebb képregény jön idén? Vagy mivel fogja esetleg megtölteni a Szukits a fennmaradó helyeket? Régebbieket addig ki lehetne adni: Lando, Princess Leia, Chewbacca - Nekem régóta vesszőparipám a Lando, ami szerintem az egyik legjobban sikerült kánon képregény. Jó lenne, ha egyszer magyarul is megjelenhetne. A másik kettő az olyan "meh" kategória. Poe Dameron - Engem ez annyira nem hoz lázba, de sokakat érdekel, és mivel 4 kötetből áll, ezért ki lehetne vele tölteni a megmaradt helyeket. Tie Fighter - Ha jól emlékszem ez meg is lett szavazva. Az Alphabet Squadron miatt jó lenne, ha magyarul is megjelenhetne. Han Solo: Imperial Cadet, Taget Vader - Ezek Valance bemutatása miatt fontosak, jó lenne még a Star Wars 13 előtt olvasni őket. A Target Vader nagyon jó képregény nagyszerű ábrázolással, a másikat még nem olvastam. Lando: Double or Nothing, Captain Phasma - Ezeket sem olvastam még, de nem is nagyon emlegetik őket sehol, szóval gondolom nem nagy számok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Már eddig is borult sok minden a Disney letöltő felülete miatt. Ez csak annyit jelent, hogy idén karácsonyra sajnos ez a kettő nem jelenhet meg. Majd akkor a későbbre tervezettek közül valami előre jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. 11 órával ezelőtt, Iqvi írta: Valószínű, de akkor most kettővel kevesebb képregény jön idén? Vagy mivel fogja esetleg megtölteni a Szukits a fennmaradó helyeket? A válság miatt sajnos ez sem zárható ki. Egyébként szerintem idén alapból kevesebb jön. Tavaly 14 kötet beleférhetett. Idén én csak 12-t tartok valószínűnek. Ebből a 12-ből pedig már 4 megjelent. 10 órával ezelőtt, Whill írta: Régebbieket addig ki lehetne adni: Lando, Princess Leia, Chewbacca - Nekem régóta vesszőparipám a Lando, ami szerintem az egyik legjobban sikerült kánon képregény. Jó lenne, ha egyszer magyarul is megjelenhetne. A másik kettő az olyan "meh" kategória. Poe Dameron - Engem ez annyira nem hoz lázba, de sokakat érdekel, és mivel 4 kötetből áll, ezért ki lehetne vele tölteni a megmaradt helyeket. Tie Fighter - Ha jól emlékszem ez meg is lett szavazva. Az Alphabet Squadron miatt jó lenne, ha magyarul is megjelenhetne. Han Solo: Imperial Cadet, Taget Vader - Ezek Valance bemutatása miatt fontosak, jó lenne még a Star Wars 13 előtt olvasni őket. A Target Vader nagyon jó képregény nagyszerű ábrázolással, a másikat még nem olvastam. Lando: Double or Nothing, Captain Phasma - Ezeket sem olvastam még, de nem is nagyon emlegetik őket sehol, szóval gondolom nem nagy számok. Van egy olyan gyanúm, hogy a Princess Leia és a Chewbacca lesznek azok, melyek kimaradnak nálunk. Bár a többiből is látható, hogy nagy a választék. Az Allegiance és a Galaxy's Edge kimaradt fentebb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Lando jöhetne, Alex Maleev rajzait imádom. A magyarul megjelenő Fenegyerek képregényeket is ő rajzolja. Nagy kedvenc. Ami remélem jön még idén az a Allegiance. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Én arra tippelek, hogy inkább a fősodorra fognak koncentárlni, illetve azokra a képregényekre, melyek kötődnek a fősodorhoz, illetve bevezetnek bizonyos karaktereket. Egyébként a Galaxy's Edge tűnik nekem még jónak. Abban van egy történet egy ősi Sith pengéről a Korribanról. Ha már a lehetséges jövő szóba került. Nem zárható ki, hogy 2021-től erősen hanyagolni fogják a minisorozatokat és csak a főbb szériák mennének. A The High Republic képregény nyilvánvaló. E mellett a második Star Wars és a harmadik Darth Vader is szinte borítékolható. A többiből majd meglátjuk mennyi jöhetne. Második Aphra, Fejvadászok, Poe Dameron. Ezekkel együtt már 5 fősor futna, ha mindegyik beválogatnák. Ez kicsit sok a hosszabb sorozatokból. Ahhoz, hogy a fentebb említett 5 széria haladjon, hanyagolni kéne a miniket. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a most kibontakozó gazdasági válság miatt lesz-e kiadványszám csökkentés... Szóval a jövő most nagyon ködebe burkolózik. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 2. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Én arra tippelek, hogy inkább a fősodorra fognak koncentárlni, illetve azokra a képregényekre, melyek kötődnek a fősodorhoz, illetve bevezetnek bizonyos karaktereket. Egyébként a Galaxy's Edge tűnik nekem még jónak. Abban van egy történet egy ősi Sith pengéről a Korribanról. Ha már a lehetséges jövő szóba került. Nem zárható ki, hogy 2021-től erősen hanyagolni fogják a minisorozatokat és csak a főbb szériák mennének. A The High Republic képregény nyilvánvaló. E mellett a második Star Wars és a harmadik Darth Vader is szinte borítékolható. A többiből majd meglátjuk mennyi jöhetne. Második Aphra, Fejvadászok, Poe Dameron. Ezekkel együtt már 5 fősor futna, ha mindegyik beválogatnák. Ez kicsit sok a hosszabb sorozatokból. Ahhoz, hogy a fentebb említett 5 széria haladjon, hanyagolni kéne a miniket. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a most kibontakozó gazdasági válság miatt lesz-e kiadványszám csökkentés... Szóval a jövő most nagyon ködebe burkolózik. A High Republic ongoing lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.